Testovi za trudnoću

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

joca

Broj poruka: 58

Prijavi adminu

škorpija

joca

škorpija

Tamara30

i imam probacanje u malom stomaku
    Ja imam bolove u stomaku kao pred menstruaciju,vaginalni iscjedak nemam,malo skroz,oskudni isto kao kad trebam dobit,nikakvih ja simptoma nemam,malo me i brine.

Baš te čitam, mi se pratimo ovim ciklusom.
    I ja sam imala 02.11. i ovulaciju “valjda” 16.11.
    Testovi mi bacaju neke sjene, ne znam jesu li evaporacijske ili što. Makar mi je čudno da na svih skoro 10 testova ispadne krivo.
    Poslala bi sliku ali ne znam kako ju uploudati😂
    Mi čekamo preko 2 godine…
    Koliko ti traje ciklus,i mi smo čekali dvije i po godine.

Inače je to dosta relativno, ali većinom 30-ak dana.
    Imam PCOS pa se zna poremetit.

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

• Tamara30

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

joca

škorpija

Tamara30

Ja imam bolove u stomaku kao pred menstruaciju,vaginalni iscjedak nemam,malo skroz,oskudni isto kao kad trebam dobit,nikakvih ja simptoma nemam,malo me i brine.

Testovi mi bacaju neke sjene, ne znam jesu li evaporacijske ili što. Makar mi je čudno da na svih skoro 10 testova ispadne krivo.

sliku mozes da ubacis preko https://imgbb.com/

• mila20

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

cupko

mila20

Pozdrav. Je li nekoj od vas test bio lazno negativan? Menstruaciju obicno dobijem 26-27 dan ciklusa, danas je 29.dan ciklusa i jos je uvijek nema. 27.dan imala sam neko krvarenje tri roze kapi na donjem rublju i to je to. Test sam radila jucer i danas, oba negativna (nije jutarnji urin).
    Probaj napraviti s jutarnjim urinom obavezno. Meni je i 2 dana nakon što mi je kasnila ujutro bila dosta blijeda crtica, pretpostavljam da sam radila kasnije u danu da ne bi bila niti vidljiva.

Napravila sam danas ujutro i dalje negativno, ocito je nestao drugo u pitanju. Danas je cetvrti dan kako kasni pa pretpostavljam da bi vec trebalo pokazati trudnocu

• škorpija

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

joca

škorpija

Tamara30

Pa uzmi onaj digitalni,što očitava sedmice,pa napravi ujutro test,i obavezno javljaj situaciju

• Matea55

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Luna21

Matea55

Luna21

Matea55 lako moguće. Ja 24. trebam dobiti kučku 😂 Onda mantramo 😉 I lh trakice obavezno 🤞🏼
    Ćao Lunice, jel stigla crvenka? 😂😂 Meni danas 6.dan ciklusa, još 4-5 dana i u akciju .. Muž apstinira do pravog pika ovulacije, da bude što više materijala, da i to isprobamo 😂😂😂
    Nijee. PMS bio i prošao, kučkice nema. Doći će sigurno jer smo pazili da ne ostanem trudna. Inače je uvijek točna točna, nadam se da će i sad biti jer između ostalog moram 5. dan ciklusa u Petrovu vaditi krv. Ne bih da mi 5. dan bude za vikend jer bih htjela tocno na taj dan vaditi, školski. I kak to sve vrtim po glavi, menge nema. 🙄
    Oćeš pratiti trakicama O?
    Meni je O najćešće na 13. dan pa sad eto, ovisi kad M stigne. Malo nakon vas idemo u akciju. 🤭
    I to cesto razmisljam i istrazujem, jel bolje apstinirati pa skupiti materijala ili kao svaka dva dana imati odnos da se "obnavljaju". Naišla sam i na jedno i na drugo pa ne znam šta da mislim. 🫠

Večer Lunice, oprosti što tek sad odgovaram 😅 Nisam ulazila nikako tu .. jučer je bio plodni dan, obavljeno sve, sad držimo fige da bude uspješno .. ali danas znači dan poslije ovulacije dobila krv, kao menstruacija .. sad mi ništa nije jasno .. U božje ruke, nadamo se pozitivnom testu ovaj mjesec 🙏

Luna21

Broj poruka: 40

Prijavi adminu

Matea55

Luna21

Matea55

Luna21

Matea55 lako moguće. Ja 24. trebam dobiti kučku 😂 Onda mantramo 😉 I lh trakice obavezno 🤞🏼
    Ćao Lunice, jel stigla crvenka? 😂😂 Meni danas 6.dan ciklusa, još 4-5 dana i u akciju .. Muž apstinira do pravog pika ovulacije, da bude što više materijala, da i to isprobamo 😂😂😂
    Nijee. PMS bio i prošao, kučkice nema. Doći će sigurno jer smo pazili da ne ostanem trudna. Inače je uvijek točna točna, nadam se da će i sad biti jer između ostalog moram 5. dan ciklusa u Petrovu vaditi krv. Ne bih da mi 5. dan bude za vikend jer bih htjela tocno na taj dan vaditi, školski. I kak to sve vrtim po glavi, menge nema. 🙄
    Meni je O najćešće na 13. dan pa sad eto, ovisi kad M stigne. Malo nakon vas idemo u akciju. 🤭
    I to cesto razmisljam i istrazujem, jel bolje apstinirati pa skupiti materijala ili kao svaka dva dana imati odnos da se "obnavljaju". Naišla sam i na jedno i na drugo pa ne znam šta da mislim. 🫠
    Večer Lunice, oprosti što tek sad odgovaram 😅 Nisam ulazila nikako tu .. jučer je bio plodni dan, obavljeno sve, sad držimo fige da bude uspješno .. ali danas znači dan poslije ovulacije dobila krv, kao menstruacija .. sad mi ništa nije jasno .. U božje ruke, nadamo se pozitivnom testu ovaj mjesec 🙏

Eej Matea, tu si 😍 Nemaš pojma koliko navijam za tebe 🤞🏼🤞🏼 Može se dogoditi ovulacijsko krvarenje, možda je to. Svakako javljaj sve, posebno kad napraviš test. Meni je kasnila M pa su se pomakli i plodni dani. Vidjet cu na trakicama. Uglavnom - i mi smo u akciji i nadam se ne dobiti M 27.12. 💪🏼❤️

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

• Maka

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav devojke, nova sam ovde, treba mi vas savet, kasni mi 4 dana, pre dva dana sam uradila test, pozitivan jedna crta bleda druga jasno vidljiva, otisla sam jutros kod svog ginekologa pokazala test kaze 90% nisi trudna, kaze moraju crte biti iste jacine, ne znam sta da mislim, imam jedno dete i kada sam radila test odlicno znam kako je test pokazao, nije mi prvi put, pa sam htela vase misljenje da cujem 😊

• mnce600

Prijavi adminu

Maka

Pozdrav devojke, nova sam ovde, treba mi vas savet, kasni mi 4 dana, pre dva dana sam uradila test, pozitivan jedna crta bleda druga jasno vidljiva, otisla sam jutros kod svog ginekologa pokazala test kaze 90% nisi trudna, kaze moraju crte biti iste jacine, ne znam sta da mislim, imam jedno dete i kada sam radila test odlicno znam kako je test pokazao, nije mi prvi put, pa sam htela vase misljenje da cujem 😊

Ne znam kako je "ginekolog" mogao bez ikakve analize da ti kaze da nisi trudna?Valjda treba da ispita pa da ti kaze.Po mom misljenju ta blijeda crtica ti je pokazala ranu trudnocu.A ti promijeni ginekologa sto prije 😂

• Matea55

Prijavi adminu

Luna21

Matea55

Luna21

Matea55

Luna21

Eej Matea, tu si 😍 Nemaš pojma koliko navijam za tebe 🤞🏼🤞🏼 Može se dogoditi ovulacijsko krvarenje, možda je to. Svakako javljaj sve, posebno kad napraviš test. Meni je kasnila M pa su se pomakli i plodni dani. Vidjet cu na trakicama. Uglavnom - i mi smo u akciji i nadam se ne dobiti M 27.12. 💪🏼❤️

Hvala puno, također držim figice da bude dobitni ciklus.. Ja sam sama sebi čudna par dana, jako.. imam gušenje, kao da mi nestane zraka .. pojma nemam može li to bit simptom ..  danas mi je 5 dpo, znam da je rano za test al mislim da bi mogla bit trudnoća, vidit ćemo 😄❤️Test radim oko 12.12., 😊 Moram se strpiti nekako.. Sretno i javljaj svoju situaciju 😄

Luna21

Broj poruka: 40

Prijavi adminu

Matea55

Luna21

Matea55

Luna21

Matea55

Luna21

Hvala puno, također držim figice da bude dobitni ciklus.. Ja sam sama sebi čudna par dana, jako.. imam gušenje, kao da mi nestane zraka .. pojma nemam može li to bit simptom .. danas mi je 5 dpo, znam da je rano za test al mislim da bi mogla bit trudnoća, vidit ćemo 😄❤️Test radim oko 12.12., 😊 Moram se strpiti nekako.. Sretno i javljaj svoju situaciju 😄

Matea55 mogu mislit jedva čekanje da se testiraš. 🫣 I ja sve jedva čekam i istovremeno si govorim kako ću se razočarati. 👀 Jel ima kaj novo? 
    Meni su plodni dani, s trakicama sam blizu peak-a...danas sutra ce. Trudimo se pa šta bude 😂

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.