Pozdrav cure!
Molim vas pomoć jer nemam iskustva s Clearblue testovima (a taj je jedini bio dostupan u ljekarni).
Što mislite o ovom testu? Nakon 1-2 min se pojavila okomita crtica ali je jako blijeda.
3 dana prije očekivane menstruacije.
https://ibb.co/3WWFyX5
Ovo vam je pozitivno🥰🥰🥰cestitam vam🥰debljina je ista kao i controlna ponovite za 2 dana
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav cure!
Molim vas pomoć jer nemam iskustva s Clearblue testovima (a taj je jedini bio dostupan u ljekarni).
Što mislite o ovom testu? Nakon 1-2 min se pojavila okomita crtica ali je jako blijeda.
3 dana prije očekivane menstruacije.
https://ibb.co/3WWFyX5
Ovo vam je pozitivno🥰🥰🥰cestitam vam🥰debljina je ista kao i controlna ponovite za 2 dana
Hvala na odgovoru.
Ponoviti cu pa javim, mozda nekome bude pomoglo :)
Zdravo cure,
Uradila sam Clear blue 6 dana test. Nakon nekoliko sati pojavila se blijeda crtica do pola. Osjećam nekakve grčeve koji inače nisu uobičajeni, te imam blagi iscjedak smeđkaste boje. Imate netko sličnog iskustva?
Zdravo cure,
Uradila sam Clear blue 6 dana test. Nakon nekoliko sati pojavila se blijeda crtica do pola. Osjećam nekakve grčeve koji inače nisu uobičajeni, te imam blagi iscjedak smeđkaste boje. Imate netko sličnog iskustva?
Nakon 5 min test je nevazeci...procitajte uputstva te se javlja evaproaciska ...svakako za koji dan napravite novi test i ocitajte ga u 5 min poslije ga bacite i ne gledajte😅sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dobar dan žene 🌹treba da dobijem 11 og sada , radila sam 3 testa vec jer ne mogu da izdrzim od znatizeljnosti, prvi je pokazao blijedu crticu ,drugi malo jacu crticu od prosle a 3 sam uzela onaj clear blue na kojem pise pozitivno 1-2 tako je pisalo, ne znam da li da se radujem ili je jos rano, ili sam rano uradila test ali ne vidim poentu da pokaze 3 x laznu trudnocu , nestrpljivo cekam ponedeljak posto mi uvijek na vrijeme bude🥹
Dobar dan žene 🌹treba da dobijem 11 og sada , radila sam 3 testa vec jer ne mogu da izdrzim od znatizeljnosti, prvi je pokazao blijedu crticu ,drugi malo jacu crticu od prosle a 3 sam uzela onaj clear blue na kojem pise pozitivno 1-2 tako je pisalo, ne znam da li da se radujem ili je jos rano, ili sam rano uradila test ali ne vidim poentu da pokaze 3 x laznu trudnocu , nestrpljivo cekam ponedeljak posto mi uvijek na vrijeme bude🥹
Pozitivno 1-2 tjedna. Cestitam
pitanje za sve trudnice ili zene koje imaju iskustva, kasni mi m. a testovi su pozitivni , maloprije dok sam raspremala otisla sam do wc i na vesu mi je bila bijela sluz i to bas dosta pa me zanima je li to strasno jer je bas velika kolicina bila
pitanje za sve trudnice ili zene koje imaju iskustva, kasni mi m. a testovi su pozitivni , maloprije dok sam raspremala otisla sam do wc i na vesu mi je bila bijela sluz i to bas dosta pa me zanima je li to strasno jer je bas velika kolicina bila
Bijela sluz je normalna u trudnoći 🙂 dok god normalno ne poprimi čudan oblik i miris (gljivice), ali običan bijeli iscjedak će te pratiti kroz cijelu trudnoću, neke dane u većim količinama, a neke u manjim.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
5/2025 💙
Normalno ti je to, pogotovo u kasnijim tjednima. Ja npr cijeli dan moram nositi dnevne uloske, samo ih po noci nemam ali onda mi nista ne curi pa nema potrebe
22.03.2024. + 😇
26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗
Poslije ce ti bit ko da si se popiskila 🤣🤣🤣normalno je to ...sretno😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji