Testovi za trudnoću

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

Elza

Pozdrav cure!Molim vas pomoć jer nemam iskustva s Clearblue testovima (a taj je jedini bio dostupan u ljekarni).Što mislite o ovom testu? Nakon 1-2 min se pojavila okomita crtica ali je jako blijeda.3 dana prije očekivane menstruacije.https://ibb.co/3WWFyX5

Ovo vam je pozitivno🥰🥰🥰cestitam vam🥰debljina je ista kao i controlna ponovite za 2 dana

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Elza

Broj poruka: 564

Prijavi adminu

Mareeeee3112

Elza

Pozdrav cure!Molim vas pomoć jer nemam iskustva s Clearblue testovima (a taj je jedini bio dostupan u ljekarni).Što mislite o ovom testu? Nakon 1-2 min se pojavila okomita crtica ali je jako blijeda.3 dana prije očekivane menstruacije.https://ibb.co/3WWFyX5

Ovo vam je pozitivno🥰🥰🥰cestitam vam🥰debljina je ista kao i controlna ponovite za 2 dana

Hvala na odgovoru.
    Ponoviti cu pa javim, mozda nekome bude pomoglo :)

• ade998

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Zdravo cure,Uradila sam Clear blue 6 dana test. Nakon nekoliko sati pojavila se blijeda crtica do pola. Osjećam nekakve grčeve koji inače nisu uobičajeni, te imam blagi iscjedak smeđkaste boje. Imate netko sličnog iskustva?

Mareeeee3112

Prijavi adminu

ade998

Zdravo cure,Uradila sam Clear blue 6 dana test. Nakon nekoliko sati pojavila se blijeda crtica do pola. Osjećam nekakve grčeve koji inače nisu uobičajeni, te imam blagi iscjedak smeđkaste boje. Imate netko sličnog iskustva?

Nakon 5 min test je nevazeci...procitajte uputstva te se javlja evaproaciska ...svakako za koji dan napravite novi test i ocitajte ga u 5 min poslije ga bacite i ne gledajte😅sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mnce600

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Dobar dan žene 🌹treba da dobijem 11 og sada , radila sam 3 testa vec jer ne mogu da izdrzim od znatizeljnosti, prvi je pokazao blijedu crticu ,drugi malo jacu crticu od prosle a 3 sam uzela onaj clear blue na kojem pise pozitivno 1-2 tako je pisalo, ne znam da li da se radujem ili je jos rano, ili sam rano uradila test ali ne vidim poentu da pokaze 3 x laznu trudnocu , nestrpljivo cekam ponedeljak posto mi uvijek na vrijeme bude🥹

• Lotica22

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

mnce600

Dobar dan žene 🌹treba da dobijem 11 og sada , radila sam 3 testa vec jer ne mogu da izdrzim od znatizeljnosti, prvi je pokazao blijedu crticu ,drugi malo jacu crticu od prosle a 3 sam uzela onaj clear blue na kojem pise pozitivno 1-2 tako je pisalo, ne znam da li da se radujem ili je jos rano, ili sam rano uradila test ali ne vidim poentu da pokaze 3 x laznu trudnocu , nestrpljivo cekam ponedeljak posto mi uvijek na vrijeme bude🥹

Pozitivno 1-2 tjedna. Cestitam

• mnce600

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

pitanje za sve trudnice ili zene koje imaju iskustva, kasni mi m. a testovi su pozitivni , maloprije dok sam raspremala otisla sam do wc i na vesu mi je bila bijela sluz i to bas dosta pa me zanima je li to strasno jer je bas velika kolicina bila

• cupko

Broj poruka: 104

Prijavi adminu

mnce600

pitanje za sve trudnice ili zene koje imaju iskustva, kasni mi m. a testovi su pozitivni , maloprije dok sam raspremala otisla sam do wc i na vesu mi je bila bijela sluz i to bas dosta pa me zanima je li to strasno jer je bas velika kolicina bila

Bijela sluz je normalna u trudnoći 🙂 dok god normalno ne poprimi čudan oblik i miris (gljivice), ali običan bijeli iscjedak će te pratiti kroz cijelu trudnoću, neke dane u većim količinama, a neke u manjim.

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

• Doriis

Broj poruka: 148

Prijavi adminu

mnce600

Normalno ti je to, pogotovo u kasnijim tjednima. Ja npr cijeli dan moram nositi dnevne uloske, samo ih po noci nemam ali onda mi nista ne curi pa nema potrebe

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

Mareeeee3112

Prijavi adminu

mnce600

Poslije ce ti bit ko da si se popiskila 🤣🤣🤣normalno je to ...sretno😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.