Testovi za trudnoću

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mnce600

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

mila20

Pozdrav. Je li nekoj od vas test bio lazno negativan? Menstruaciju obicno dobijem 26-27 dan ciklusa, danas je 29.dan ciklusa i jos je uvijek nema. 27.dan imala sam neko krvarenje tri roze kapi na donjem rublju i to je to. Test sam radila jucer i danas, oba negativna (nije jutarnji urin).

moguce da je rana trudnoca ne znam sta bih ti rekla, meni se nije desilo , uvijek bi mi negativno pokazalo negativno

• škorpija

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Tamara30

škorpija

Pozdrav ženee,jutros sam radila tesr obični sa drugim urinom i pokazalo je dvije crtice,ja u nevjerici odem kupim digitalni pokazalo 1-2,nakon dvije i po godine pokušavanja ugledah i ja plusić.

cestitam trudna si i ja sam zasnala pre dva dana. pa sad neznam nista ni da racunam jer meni je ciklus bio 26 dan tacno i tako cestitam ti od srcaaa tu smo blizu ja i ti kad si imala poslednju menstruaciju

Imala sam 02.11 a po kalendaru mi ovulacina kao bila 14.-tog a mislim da je bila dva dana kasnije,pa sam kontala da će i menstruacija kasnit,odem jutrps onako da kupim test,nije bio prvi urin kad ono šok,ja još nmg da vjerujem.

• Tamara30

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

škorpija

Tamara30

škorpija

Pozdrav ženee,jutros sam radila tesr obični sa drugim urinom i pokazalo je dvije crtice,ja u nevjerici odem kupim digitalni pokazalo 1-2,nakon dvije i po godine pokušavanja ugledah i ja plusić.

cestitam trudna si i ja sam zasnala pre dva dana. pa sad neznam nista ni da racunam jer meni je ciklus bio 26 dan tacno i tako cestitam ti od srcaaa tu smo blizu ja i ti kad si imala poslednju menstruaciju
    Imala sam 02.11 a po kalendaru mi ovulacina kao bila 14.-tog a mislim da je bila dva dana kasnije,pa sam kontala da će i menstruacija kasnit,odem jutrps onako da kupim test,nije bio prvi urin kad ono šok,ja još nmg da vjerujem.

razumem te ja sam zadnju meng imala 5 i to nisam imala bas kao normalnu menstruaciju sta znam sve na prekid sam imala i meni kao pokazala ovulacija 11 dana ciklusa pa ja  imala odnos 7 dan i 9 dan ciklusa i 14 dana ciklusa kazem ma nema sance da zatrudnem od tih 3 odnosa znas i ono kazem sebi ma daj da napravim test na 21 dan  i ono imam sta da vidim test pozitivan i ja sam pravila isto poslepodne i to je to cestitam ti i lepu trufnocu a dobijas na svakih 28 dana ili

• škorpija

Prijavi adminu

Tamara30

škorpija

Tamara30

škorpija

razumem te ja sam zadnju meng imala 5 i to nisam imala bas kao normalnu menstruaciju sta znam sve na prekid sam imala i meni kao pokazala ovulacija 11 dana ciklusa pa ja imala odnos 7 dan i 9 dan ciklusa i 14 dana ciklusa kazem ma nema sance da zatrudnem od tih 3 odnosa znas i ono kazem sebi ma daj da napravim test na 21 dan i ono imam sta da vidim test pozitivan i ja sam pravila isto poslepodne i to je to cestitam ti i lepu trufnocu a dobijas na svakih 28 dana ili

Hvala,takođe i tebi,26 dana mi ciklus traje,kako se osjećaš,ima li simptoma ?

• Tamara30

Prijavi adminu

i meni isto tacno mislim ja sam prosli lesec dobila 11.10. pa 5.11 sad neznam mislim da tacno na 26 dan dobivam ker prolazi onaj 25 e sad kako se to razuna neznam od simptoma imam samo pojacani vaginalni sekret vrtoglavicu pocele malo da me dojke bole i svako uvece imam veliku kiselinu  i  osecam usta su mi sve gorka i gorka i to je to 

• Tamara30

Prijavi adminu

i imam probacanje u malom stomaku

• škorpija

Prijavi adminu

Tamara30

Ja imam bolove u stomaku kao pred menstruaciju,vaginalni iscjedak nemam,malo skroz,oskudni isto kao kad trebam dobit,nikakvih ja simptoma nemam,malo me i brine.

joca

Broj poruka: 58

Prijavi adminu

škorpija

Tamara30

Ja imam bolove u stomaku kao pred menstruaciju,vaginalni iscjedak nemam,malo skroz,oskudni isto kao kad trebam dobit,nikakvih ja simptoma nemam,malo me i brine.

Baš te čitam, mi se pratimo ovim ciklusom.
    I ja sam imala 02.11. i ovulaciju “valjda” 16.11.
    Testovi mi bacaju neke sjene, ne znam jesu li evaporacijske ili što. Makar mi je čudno da na svih skoro 10 testova ispadne krivo. 
    Poslala bi sliku ali ne znam kako ju uploudati😂
    Mi čekamo preko 2 godine…

👩🏻 30,pcos, IR
    🧔🏻‍♂️31, normozospermija

• škorpija

Prijavi adminu

joca

škorpija

Tamara30

Baš te čitam, mi se pratimo ovim ciklusom.
    I ja sam imala 02.11. i ovulaciju “valjda” 16.11.
    Testovi mi bacaju neke sjene, ne znam jesu li evaporacijske ili što. Makar mi je čudno da na svih skoro 10 testova ispadne krivo.
    Poslala bi sliku ali ne znam kako ju uploudati😂
    Mi čekamo preko 2 godine…

Koliko ti traje ciklus,i mi smo čekali dvije i po godine.

• cupko

Broj poruka: 101

Prijavi adminu

mila20

Pozdrav. Je li nekoj od vas test bio lazno negativan? Menstruaciju obicno dobijem 26-27 dan ciklusa, danas je 29.dan ciklusa i jos je uvijek nema. 27.dan imala sam neko krvarenje tri roze kapi na donjem rublju i to je to. Test sam radila jucer i danas, oba negativna (nije jutarnji urin).

Probaj napraviti s jutarnjim urinom obavezno. Meni je i 2 dana nakon što mi je kasnila ujutro bila dosta blijeda crtica, pretpostavljam da sam radila kasnije u danu da ne bi bila niti vidljiva. 

28👩🏽
    29🧔🏽‍♂️
    9.9. + prvi put iz prve 🥰
    28.11. dečko 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.