Matea55 lako moguće. Ja 24. trebam dobiti kučku 😂 Onda mantramo 😉 I lh trakice obavezno 🤞🏼Ćao Lunice, jel stigla crvenka? 😂😂 Meni danas 6.dan ciklusa, još 4-5 dana i u akciju .. Muž apstinira do pravog pika ovulacije, da bude što više materijala, da i to isprobamo 😂😂😂
Matea sta ima kod tebe, u kojoj si fazi? Trakice? 🫣🫣
Meni danas 2. kasni M i baš mi je to krivo. Očito se zbog biokemijske poremetio ciklus. :( Cure ima li itko iskustva s biokemijskom i sljedećim ciklusom? Kada ste dobile prvu sljedeću baš menstruaciju? (Ne računajući krvarenje nakon biokemijske)
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24 😔
12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)
ovako ljudi da ne poverovati od maja meseca kako sam imala spontani od jula krenuli ponovo u akciju nije se nista desavalo svaki meces razlocarenje i to bas smo bili aktivni ovaj msm 5.11 dobila sam mengu koja nije bila normalna i pravila test negativan pravi drugi negativan kazem okei nista ni ovog meseca stim 7 dana i 9 dana imam odnose 11 dan lh traka puna ja nemam odnosi imala sam tek 14 dana i ono bas nisam ni posumljala da mogu lstati trudna samo od 3 nezasticena odnosa inace trebam da dobijem 30 mi pise u kalendaru menstruacija mije 25 dan preskoci 26 je tu i ja danas napravila test kad onooooo imam sta da vidim dve linije jos sam u nevernici majke mi neznam kako ali i radujem se i ne verujem osecanja su mi pomesanaa punoooovo ti je bas rana trudnoca, pripazi se sad se valjda beba kaci, sacekaj jos malo i uzmi digitalni test, jel ti se rezultat odmah pokazao il?daa kupila sam digitalni test kad idem kuci napravicu ga pa cu vam poslati sliku nadam se plusicuu uzela sam ovaj cleauble test pokazuje i nedzlje msm ono 1-2 2-3 3+ videcemo
Sretnoooo Tamara! 🤞🏼🤞🏼💓
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24 😔
12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)
Pozdrav ženee,jutros sam radila tesr obični sa drugim urinom i pokazalo je dvije crtice,ja u nevjerici odem kupim digitalni pokazalo 1-2,nakon dvije i po godine pokušavanja ugledah i ja plusić.
cestitam trudna si i ja sam zasnala pre dva dana. pa sad neznam nista ni da racunam jer meni je ciklus bio 26 dan tacno i tako cestitam ti od srcaaa tu smo blizu ja i ti kad si imala poslednju menstruaciju
Sortiraj odgovore
Najstariji