Testovi za trudnoću

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Luna21

Broj poruka: 40

Prijavi adminu

Matea55

Luna21

Matea55 lako moguće. Ja 24. trebam dobiti kučku 😂 Onda mantramo 😉 I lh trakice obavezno 🤞🏼
    Ćao Lunice, jel stigla crvenka? 😂😂 Meni danas 6.dan ciklusa, još 4-5 dana i u akciju .. Muž apstinira do pravog pika ovulacije, da bude što više materijala, da i to isprobamo 😂😂😂

Matea sta ima kod tebe, u kojoj si fazi? Trakice? 🫣🫣
    Meni danas 2. kasni M i baš mi je to krivo. Očito se zbog biokemijske poremetio ciklus. :( Cure ima li itko iskustva s biokemijskom i sljedećim ciklusom? Kada ste dobile prvu sljedeću baš menstruaciju? (Ne računajući krvarenje nakon biokemijske) 

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

Luna21

Broj poruka: 40

Prijavi adminu

Tamara30

mnce600

Tamara30

ovako ljudi da ne poverovati od maja meseca kako sam imala spontani od jula krenuli ponovo u akciju nije se nista desavalo svaki meces razlocarenje i to bas smo bili aktivni ovaj msm 5.11 dobila sam mengu koja nije bila normalna i pravila test negativan pravi drugi negativan kazem okei nista ni ovog meseca stim 7 dana i 9 dana imam odnose 11 dan lh traka puna ja nemam odnosi imala sam tek 14 dana i ono bas nisam ni posumljala da mogu lstati trudna samo od 3 nezasticena odnosa inace trebam da dobijem 30 mi pise u kalendaru menstruacija mije 25 dan preskoci 26 je tu i ja danas napravila test kad onooooo imam sta da vidim dve linije jos sam u nevernici majke mi neznam kako ali i radujem se i ne verujem osecanja su mi pomesanaa punooo
    ovo ti je bas rana trudnoca, pripazi se sad se valjda beba kaci, sacekaj jos malo i uzmi digitalni test, jel ti se rezultat odmah pokazao il?
    daa kupila sam digitalni test kad idem kuci napravicu ga pa cu vam poslati sliku nadam se plusicuu uzela sam ovaj cleauble test pokazuje i nedzlje msm ono 1-2 2-3 3+ videcemo

Sretnoooo Tamara! 🤞🏼🤞🏼💓

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

• Tamara30

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

evooo meeeeee 💋💥💥💥🌸🌻🌼🪐🌈sad cu poslati sliku

• Tamara30

Prijavi adminu

https://ibb.co/CBXzs2T

• Tamara30

Prijavi adminu

digitalni mije potvrdio 1-2 sta to znaci

• mnce600

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Tamara30

digitalni mije potvrdio 1-2 sta to znaci

trudna si 1-2 nedelja, tako je i meni bilo, srecno cuvaj se i pazi, misli na sebe i bebicu🩷

• Tamara30

Prijavi adminu

hvala vam puno i zelim vama sto pre jedan veliki plus  neznam jos nemoze da mi ulazi u glavu  ja sam mislela da od ovog meseca nema nista ali eto kad se najmanje nadas i prosto nemoguce

• škorpija

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

Pozdrav ženee,jutros sam radila tesr obični sa drugim urinom i pokazalo je dvije crtice,ja u nevjerici odem kupim digitalni pokazalo 1-2,nakon dvije i po godine pokušavanja ugledah i ja plusić.

• Tamara30

Prijavi adminu

škorpija

Pozdrav ženee,jutros sam radila tesr obični sa drugim urinom i pokazalo je dvije crtice,ja u nevjerici odem kupim digitalni pokazalo 1-2,nakon dvije i po godine pokušavanja ugledah i ja plusić.

cestitam trudna si i ja sam zasnala pre dva dana.  pa sad neznam nista ni da racunam jer meni je ciklus bio 26 dan tacno i tako cestitam ti od srcaaa tu smo blizu ja i ti kad si imala poslednju menstruaciju

• mila20

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Pozdrav. Je li nekoj od vas test bio lazno negativan? Menstruaciju obicno dobijem 26-27 dan ciklusa, danas je 29.dan ciklusa i jos je uvijek nema. 27.dan imala sam neko krvarenje tri roze kapi na donjem rublju i to je to. Test sam radila jucer i danas, oba negativna (nije jutarnji urin). 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.