Testovi za trudnoću

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Luna21

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

Matea55

Lotica22

mnce600

Lotica22

Moj, dan prije ocekivane m (18.11.)
    Ovulacija nekad od 5.11 do 8.11. 🤔🫣😬
    https://ibb.co/992sqvS
    neka je sa srecom dragaa🌹isto tako je i meni bilo😗
    Hvala puno 🥰
    Čestitke i mirnu i lipu trudnoću ti želim, baš se veselim svakom plusu 🥰🥰 Ja ipak nisam trudna, menstruacija stigla točno 29-ti dan 🙆😃 Više sreće drugi mjesec 🌙 ..

Matea 55 znači napadamo idući mjesec!! 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

• Lotica22

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

Matea55

Lotica22

mnce600

Lotica22

Hvala puno 🥰
    Čestitke i mirnu i lipu trudnoću ti želim, baš se veselim svakom plusu 🥰🥰 Ja ipak nisam trudna, menstruacija stigla točno 29-ti dan 🙆😃 Više sreće drugi mjesec 🌙 ..

Hvala 🥰
    Preporucam LH trakice za ovulaciju, da se ne preskoci. Sritno 😘🤞

• Lotica22

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

Luna21

Lotica22

Čestitam od srca, prelijepo! 😍😍 Nek bude lijepa i zdrava trudnoća! 💐

Hvala 🥰🥰🥰🥰

• Matea55

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Luna21

Matea55

Lotica22

mnce600

Lotica22

Hvala puno 🥰

Pa iskreno da, osim ako meni ovo nije implatacijsko krvarenje, jer mi više izgleda ko stara krv, dvi tri kapi svježe cijeli dan .. i ne boli me apsolutno ništa kao kad imam menstruaciju inače.. inače se raspadam od bolova pogotovo prvi dan .. zbunjena sam do bola za poludit , ko da tek radim na prvom djetetu 😂😂😂😂😂😂😂😂

• Matea55

Prijavi adminu

Matea55

Luna21

Matea55

Lotica22

mnce600

Lotica22

Hvala puno 🥰
    Pa iskreno da, osim ako meni ovo nije implatacijsko krvarenje, jer mi više izgleda ko stara krv, dvi tri kapi svježe cijeli dan .. i ne boli me apsolutno ništa kao kad imam menstruaciju inače.. inače se raspadam od bolova pogotovo prvi dan .. zbunjena sam do bola za poludit , ko da tek radim na prvom djetetu 😂😂😂😂😂😂😂😂

Ipak je prava kučka crvena 😅 Idući mjesec u napad .. Luna možda nam skupa bude ovulacija 😂

Luna21

Prijavi adminu

Matea55 lako moguće. Ja 24. trebam dobiti kučku 😂 Onda mantramo 😉 I lh trakice obavezno 🤞🏼

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔

• Matea55

Prijavi adminu

Luna21

Matea55 lako moguće. Ja 24. trebam dobiti kučku 😂 Onda mantramo 😉 I lh trakice obavezno 🤞🏼

Možda si i trudna, jesi radila test? Držim ti fige da jesi .. a ako ne budeš, bacamo se na akciju otprilike za 13-14 dana .. juhuuu veselim se, biće bar keksa hehehe 😅😅

• mnce600

Prijavi adminu

Imam pitanje za zene koje su vec radjale i ko god ima iskustva evo vec 2 dana kad god ustanem i legnem me toliko zeludac boli i svaki sekund osjecam da mi je stomak prazan a jedem nenormalno, ne znam je li to normalno za sad jer me bas zeludac muci evo 2 dana

Luna21

Prijavi adminu

Matea55

Luna21

Možda si i trudna, jesi radila test? Držim ti fige da jesi .. a ako ne budeš, bacamo se na akciju otprilike za 13-14 dana .. juhuuu veselim se, biće bar keksa hehehe 😅😅

Nisam nažalost i to sigurno jer smo ovaj ciklus pazili, tako nam je rečeno zbog biokemijske trudnoće u 10mj. A ovulaciju sam imala valjda najljepšu ikad, zamisli...😭 Da da akcija  na najjače 🫣😅

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔

• Matea55

Prijavi adminu

mnce600

Imam pitanje za zene koje su vec radjale i ko god ima iskustva evo vec 2 dana kad god ustanem i legnem me toliko zeludac boli i svaki sekund osjecam da mi je stomak prazan a jedem nenormalno, ne znam je li to normalno za sad jer me bas zeludac muci evo 2 dana

Nisam u toku, dal' si trudna? Ja sam u prvoj trudnoći umirala od mučnina, al' nije me bolio želudac. Al' što god bi pojela odmah bi izbacila iz sebe. U drugoj trudnoći mi nijednom nije ni došla mučnina.  A glad je normalna u trudnoći, al' ne trebaš previše jesti, radije pojedi bananu, il' nešto lagano, možda te zato boli želudac, organizam ti traži jelo a želudac ne podnosi. Nezzz stvarno što bih ti preporučila. 😌

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.