Testovi za trudnoću

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Matea55

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Pozdrav svima, je li moguće dan prije očekivane da imam još uvijek negativan test? Već danima imam učestalo mokrenje, neki dan sam jela pizzu, takva mi je muka došla da sam sve morala ispovraćat. 
    Ima li netko iskustva da mu je bio test pozitivan tek na dan očekivane, a da je imao sve simptome? Hvala hvala ☺️☺️☺️

• Matea55

Prijavi adminu

Matea55

Pozdrav svima, je li moguće dan prije očekivane da imam još uvijek negativan test? Već danima imam učestalo mokrenje, neki dan sam jela pizzu, takva mi je muka došla da sam sve morala ispovraćat.
    Ima li netko iskustva da mu je bio test pozitivan tek na dan očekivane, a da je imao sve simptome?Hvala hvala ☺️☺️☺️

I da nadodam, zaboravila sam, jer me sad podsjetilo, stalno imam neki čudan osjećaj oko lijevog jajnika, ko da me nešto škaklji, čudno skroz. Sutra il' prekosutra bi trebala dobiti. 

• Lotica22

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

Matea55

Matea55

Ima li netko iskustva da mu je bio test pozitivan tek na dan očekivane, a da je imao sve simptome?Hvala hvala ☺️☺️☺️
    I da nadodam, zaboravila sam, jer me sad podsjetilo, stalno imam neki čudan osjećaj oko lijevog jajnika, ko da me nešto škaklji, čudno skroz. Sutra il' prekosutra bi trebala dobiti.

Ponovi test kad izostane..
    P.S. kako se ubaci slika?

• Matea55

Prijavi adminu

Lotica22

Matea55

Matea55

Ponovi test kad izostane..
    P.S. kako se ubaci slika?

Joj ne bih znala, prvi put sam na forumu 😏😏 I mene zanima .. i večeras mi je negativan onaj najosjetljiviji od 10 Miu/ml, da sam trudna valjda bi pokazalo ... Trebam dobiti sutra otprilike.. a zadnji odnos bio 05.11. .. šta mislite ima li nade još?

Luna21

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Sliku ubacujete na ovu stranicu https://imgbb.com/
    I onda kad uploadate sliku na tu stranicu, link stavite ovdje.
    ☺️

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

• Matea55

Prijavi adminu

Luna21

Sliku ubacujete na ovu stranicuhttps://imgbb.com/
    ☺️

Hvala ti 🥰🥰 U slučaju da dobijem bar sjenu od crte, uploadam. 

• Matea55

Prijavi adminu

https://imgbb.com/ 

• Matea55

Prijavi adminu

Cure moje, jel još itko vidi jedva jedva jedva vidljivu liniju? Il' sam ja luda od silne želje 🤣🤣🤣 sutra bi trebala dobiti .. znači negdje 12/13 dpo sam od prilike .. 

• Matea55

Prijavi adminu

Matea55

Cure moje, jel još itko vidi jedva jedva jedva vidljivu liniju? Il' sam ja luda od silne želje 🤣🤣🤣 sutra bi trebala dobiti .. znači negdje 12/13 dpo sam od prilike ..

https://ibb.co/QNCRybN

Luna21

Broj poruka: 42

Prijavi adminu

Matea55

Luna21

Sliku ubacujete na ovu stranicuhttps://imgbb.com/
    ☺️
    Hvala ti 🥰🥰 U slučaju da dobijem bar sjenu od crte, uploadam.

Aa držim sve palčeve! ❤️
     Link koji si nam stavila je link od početne stranice, nema tvoje slike ako si to htjela staviti. Kad učitaš svoju sliku i spremiš ju, taj link nam staviš. 

🙋🏼‍♀️36 🙋🏻‍♂️ 35
    Endometrioza, laparoskopija 10/23
    Pokušavamo od 12/23 ✨
    Biokemijska 10/24 😔
    12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.