Pozdrav svima, je li moguće dan prije očekivane da imam još uvijek negativan test? Već danima imam učestalo mokrenje, neki dan sam jela pizzu, takva mi je muka došla da sam sve morala ispovraćat.
Ima li netko iskustva da mu je bio test pozitivan tek na dan očekivane, a da je imao sve simptome? Hvala hvala ☺️☺️☺️
Pozdrav svima, je li moguće dan prije očekivane da imam još uvijek negativan test? Već danima imam učestalo mokrenje, neki dan sam jela pizzu, takva mi je muka došla da sam sve morala ispovraćat.
Ima li netko iskustva da mu je bio test pozitivan tek na dan očekivane, a da je imao sve simptome?Hvala hvala ☺️☺️☺️
I da nadodam, zaboravila sam, jer me sad podsjetilo, stalno imam neki čudan osjećaj oko lijevog jajnika, ko da me nešto škaklji, čudno skroz. Sutra il' prekosutra bi trebala dobiti.
Ima li netko iskustva da mu je bio test pozitivan tek na dan očekivane, a da je imao sve simptome?Hvala hvala ☺️☺️☺️I da nadodam, zaboravila sam, jer me sad podsjetilo, stalno imam neki čudan osjećaj oko lijevog jajnika, ko da me nešto škaklji, čudno skroz. Sutra il' prekosutra bi trebala dobiti.
Ponovi test kad izostane..
P.S. kako se ubaci slika?
Ima li netko iskustva da mu je bio test pozitivan tek na dan očekivane, a da je imao sve simptome?Hvala hvala ☺️☺️☺️I da nadodam, zaboravila sam, jer me sad podsjetilo, stalno imam neki čudan osjećaj oko lijevog jajnika, ko da me nešto škaklji, čudno skroz. Sutra il' prekosutra bi trebala dobiti.Ponovi test kad izostane..
P.S. kako se ubaci slika?
Joj ne bih znala, prvi put sam na forumu 😏😏 I mene zanima .. i večeras mi je negativan onaj najosjetljiviji od 10 Miu/ml, da sam trudna valjda bi pokazalo ... Trebam dobiti sutra otprilike.. a zadnji odnos bio 05.11. .. šta mislite ima li nade još?
Sliku ubacujete na ovu stranicuhttps://imgbb.com/
I onda kad uploadate sliku na tu stranicu, link stavite ovdje.
☺️Hvala ti 🥰🥰 U slučaju da dobijem bar sjenu od crte, uploadam.
Aa držim sve palčeve! ❤️
Link koji si nam stavila je link od početne stranice, nema tvoje slike ako si to htjela staviti. Kad učitaš svoju sliku i spremiš ju, taj link nam staviš.
🙋🏼♀️36 🙋🏻♂️ 35
Endometrioza, laparoskopija 10/23
Pokušavamo od 12/23 ✨
Biokemijska 10/24 😔
12/24 svi nalazi uredni (stitnjaca, spolni hormoni, brisevi, papa, spermiogram)
Sortiraj odgovore
Najstariji