Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blaza234
    23. Svibanj 2022. 19:39

SAYURI

Cekaj malo, ti pises sa dva naloga 😂😂 ma bjez…

Sto vam to znaci?

• blaza234
    23. Svibanj 2022. 19:40

SAYURI

Isprike nisam vidjela da je netko prije stavio sliku pa sam mislila da je mene pitala... Nemojte me odmah osuđivati😅

• blaza234
    23. Svibanj 2022. 19:44

blaza234

SAYURI

Isprike nisam vidjela da je netko prije stavio sliku pa sam mislila da je mene pitala… Nemojte me odmah osuđivati😅

Nova sam na forumu pa se jos ne razumijem u to sve :/

SAYURI
    23. Svibanj 2022. 20:02

blaza234

blaza234

SAYURI

Isprike nisam vidjela da je netko prije stavio sliku pa sam mislila da je mene pitala… Nemojte me odmah osuđivati😅

Ok vidi, otidji ginekologu i rijesi stvar. U ovom momentu ti niko ne moze reci da li je test pozitivan ( ako je pozitivan, nisi stavila sliku testa) od tableta ili trudnoce. A licno mislim da su male sanse da tablete tako dignu betu. Prije bih rekla da nisi dobro ocitala taj Clear Blue, jer postoje CB testovi koji uvijek imaju tu liniju u drugom prozorcicu, ali kad je trudnoca, onda preko te linije ide okomita i formira plusic...a sumnjam da si trudna ali svakako moras doktoru i rijesit ces dilemu...sretno da bude kako zelis 🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• blaza234
    23. Svibanj 2022. 20:08

SAYURI

blaza234

blaza234

SAYURI

Ok vidi, otidji ginekologu i rijesi stvar. U ovom momentu ti niko ne moze reci da li je test pozitivan ( ako je pozitivan, nisi stavila sliku testa) od tableta ili trudnoce. A licno mislim da su male sanse da tablete tako dignu betu. Prije bih rekla da nisi dobro ocitala taj Clear Blue, jer postoje CB testovi koji uvijek imaju tu liniju u drugom prozorcicu, ali kad je trudnoca, onda preko te linije ide okomita i formira plusic…a sumnjam da si trudna ali svakako moras doktoru i rijesit ces dilemu…sretno da bude kako zelis 🤞

Hvala puno! Iskreno vec citam po forumima dosta i malo malo mi nešto upadne u oko što bi moglo biti vezano za mene i moje stanje. 
    Nemam nikakve simtpome ničega i kažem do zadnjeg se nisam testirala jer sam uvjerena da nije moguće da sam trudna jer je bilo sve kako treba (jednom zastita drugi put ne ali "na vrijeme" je pa cak i prije. Samo mi je sve to stresno jer mi nikad tako dugo nije kasnila i još sam čitala da se zan dogoditi da i te antiepilepticne tablete znaju biti krive za pozitivan test, pijem ih jako dugo vec pa sam mislila da ce me to mozda spasiti i sav stres jer,  pocela sam raditi odjednom svaki dan 8 sati i stresiranje oko fakulteta i sve skupa me koštalo ovoga. Čekam ginekologa i nadam se najboljem. hvala puno svakako!

• blaza234
    23. Svibanj 2022. 20:08

SAYURI

blaza234

blaza234

SAYURI

Ok vidi, otidji ginekologu i rijesi stvar. U ovom momentu ti niko ne moze reci da li je test pozitivan ( ako je pozitivan, nisi stavila sliku testa) od tableta ili trudnoce. A licno mislim da su male sanse da tablete tako dignu betu. Prije bih rekla da nisi dobro ocitala taj Clear Blue, jer postoje CB testovi koji uvijek imaju tu liniju u drugom prozorcicu, ali kad je trudnoca, onda preko te linije ide okomita i formira plusic…a sumnjam da si trudna ali svakako moras doktoru i rijesit ces dilemu…sretno da bude kako zelis 🤞

A sto se plusica tice ima ga na velikom kvadraticu ali na malom ima samo jedna crta. Pise da je to ok i ispravno 

SAYURI
    23. Svibanj 2022. 20:46

blaza234

SAYURI

blaza234

blaza234

SAYURI

A sto se plusica tice ima ga na velikom kvadraticu ali na malom ima samo jedna crta. Pise da je to 

Samo ginekolog moze rijesiti enigmu...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

kk1109
    24. Svibanj 2022. 04:04

SAYURI

Draga Sayuri....citam vise tema gdje pises i evo na ovom je prevagnulo da se oglasim.
    Nemoj se osjetiti napadnuto, ali stvarno znas biti neugodna. Malo vise empatije nebi skodilo na ovakvim forumima...bilo da je rijec da cu cure dramaticne ili ne, ne pomazes im svojim "sarkasticnim" komentarima sigurno🤗
    Mozda je to samo do mene (vidim po komentarima da nije), al rade se suzdrzi komentara nego da dodatno frustriras druge cure ovdje kakve god one bile.
    Ako te puca nervoza zbog bebaca ima i drugih mjesta gdje mozes izbacit svoje frustracije.
    Ja osobno mogu ignorirat, ne dira me opce, al ima curka koje tvoj komentar moze povrijedit.
    Eto, dobronamjerno kazem 😘

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

SAYURI
    24. Svibanj 2022. 07:23

kk1109

SAYURI

Draga Sayuri….citam vise tema gdje pises i evo na ovom je prevagnulo da se oglasim.
    Nemoj se osjetiti napadnuto, ali stvarno znas biti neugodna. Malo vise empatije nebi skodilo na ovakvim forumima…bilo da je rijec da cu cure dramaticne ili ne, ne pomazes im svojim "sarkasticnim" komentarima sigurno🤗
    Mozda je to samo do mene (vidim po komentarima da nije), al rade se suzdrzi komentara nego da dodatno frustriras druge cure ovdje kakve god one bile.
    Ako te puca nervoza zbog bebaca ima i drugih mjesta gdje mozes izbacit svoje frustracije.
    Ja osobno mogu ignorirat, ne dira me opce, al ima curka koje tvoj komentar moze povrijedit.
    Eto, dobronamjerno kazem 😘

Sve ok, ne osjecam se napadnuta ni najmanje i znam da znam biti neugodna i? Ja direktno odgovorim osobama koje tu ulete, postave pitanje, i nikad vise ne dodju. Direktno pitanje, direktan odgovor... za sve ostalo postoje teme gdje se drage zenice mogu ispucavati sa svojim raspolozenjima....nikad necu shvatiti zene koje zele dijete i tako veliku odgovornost za ciieli zivot a ne smijes im reci nista iskreno, nego moras motati u neke slatke celofane. Kako rekoh, znam da znam bitj neugodna, a bebica hvala Bogu ne moze biti bolja, nema nerovoze ni najmanje...😉

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Tonky98
    24. Svibanj 2022. 11:33

SAYURI

Hmmm prevelika razlika u linijama al dobro, ako ti kazes…cestitam…

https://ibb.co/JyMwpqb
    https://ibb.co/ByW855g
    Evo samo da napišem svoje iskustvo da nemora da znači ako je blijeda crta  da trudnoće nema, uradila sam test i druga crtica se vidjela skroz slabo a danas ovo
    I naravno beta pozitivna tako da želim svima da što prije ugledate plusiće pusaaaaa 🤭🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.