Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose.
    23. Travanj 2022. 15:23

Sanjapaola, Beta se u pravilu dupla svaka 2 dana… crtica je tu, pričekaj sutra/prekosutra pa ponovi isti test ko danas da usporediš kako tamni… 

• sanjapaola
    23. Travanj 2022. 15:27

Rose 🌹

Sanjapaola, Beta se u pravilu dupla svaka 2 dana… crtica je tu, pričekaj sutra/prekosutra pa ponovi isti test ko danas da usporediš kako tamni…

Ocu definitivno,ovo mi ulijeva nadu😊😊

SAYURI
    23. Travanj 2022. 23:15

sanjapaola

Rose 🌹

Ocu definitivno,ovo mi ulijeva nadu😊😊

Kad ponavljas, radi sa istim testom, ne znam koje osjetljivosti je ovaj test, ali ja liniju vidim, drzim fige da tamni 🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Tami9988
    30. Travanj 2022. 20:02

Pozdrav, menstruacija mi kasni 4 dana (inace tocna u dan) decko i ja imali spolne odnose na dva dana prije ovulacije i dan ovulacije i oba puta je ejakulirao u mene. Radila sam dva testa i oba su negativna. Od simptoma, jutarnja mucnina, mala vrtoglavica i mucnina na mirise, bradavice su malo tamnije nego inace.

Ima li netko iskustva sa slicnom situacijom?

SAYURI
    02. Svibanj 2022. 14:55

Tami9988

Pozdrav, menstruacija mi kasni 4 dana (inace tocna u dan) decko i ja imali spolne odnose na dva dana prije ovulacije i dan ovulacije i oba puta je ejakulirao u mene. Radila sam dva testa i oba su negativna. Od simptoma, jutarnja mucnina, mala vrtoglavica i mucnina na mirise, bradavice su malo tamnije nego inace.

Ima li netko iskustva sa slicnom situacijom?

Imamo svi iskustva sa tom situacijom, i vjerovatno nisi trudna. 4 ti daj kasnjenja bi neki test nesto pokazao. A simptomi vrlo lako mogu biti psihosomatski..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Ana_
    08. Svibanj 2022. 10:58

Pozdrav, cure! Vidim da ne volite clear blue testove, a ja sam baš njega napravila danas i pozitivan je (nakon ivf-a, 10 dana nakon transfera, dr je rekla da radim u srijedu).
    Makar, crta se pokazala odmah, pa mislim da ne bi smjela biti evaporacijska 🤔

Rita89
    09. Svibanj 2022. 07:10

Cure, pozdrav... Nova sam na ovom forumu jer mi je 9.transfer napokon pokazao plus... Naravno, nakon toliko puta užasno sam uplašena hoće li sve biti u redu. 
    9. Dnt sam napravila clearblue digital i odmah mi je pokazao + i 2-3 tjedna.
    10.dnt sam napravila u podne test gravignost.
    11.i 13.dnt sam napravila s prvom jutarnjom mokraćom. 
    Plaši me što ne tamni. Ili ja možda čak i vidim da je malo potamnilo, ali možda i zamišljam. Molim vas, što vi mislite. 
    Desni je zadnji koji sam radila danas, 13.dnt. Nekako mi je svijetla crta za 13.dnt.

https://ibb.co/M92hDPL

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

Rita89
    09. Svibanj 2022. 07:10

E da, blastocista je u pitanju

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

• laleee
    09. Svibanj 2022. 10:27

https://ibb.co/2M8mdkv

curke, za tjedan dana trebam dobiti ali nisam mogla izdrzati da ne napravim test 🤣
    pojavila se jedna crtica a druga nesto kao jako jako slaba, ali svakako cu za tjedan dana opet napraviti test novi 😁
    dali je nekome bilo tako 😁😁

• Tonky98
    23. Svibanj 2022. 11:24

Pozdrav cure 
    Nova sam na forumu i jel mi može koja reći da li su ovi pozitivni testovi
    Radi se o one step pregnancy testovima
    Kad nisam bila trudna bili su skroz bijeli a sad ova linija se pojavila neznam sta da mislim
    https://ibb.co/P1MPZP1

https://ibb.co/b1DKSHX

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.