Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    24. Svibanj 2022. 12:42

Tonky98

SAYURI

Hmmm prevelika razlika u linijama al dobro, ako ti kazes…cestitam…

https://ibb.co/JyMwpqb
    https://ibb.co/ByW855g
    Evo samo da napišem svoje iskustvo da nemora da znači ako je blijeda crta da trudnoće nema, uradila sam test i druga crtica se vidjela skroz slabo a danas ovo
    I naravno beta pozitivna tako da želim svima da što prije ugledate plusiće pusaaaaa 🤭🤭

Niko nijtoe nigdje rekao a pogotovo ja da  ako je blijeda crta da nema trudnoce, ja sam samo rekla da su ti prvi testovi vjerovatno imali evaporacijsku sto ne znaci da neki drugi test za koji dan nece biti pozitivan a za drugu sliku sam rekla da sumnjam, jer sumnjam da je tvoj test,  kad se udje u karakteristike slike onda se vide i datumi i odakle je slika i sve, ali necemo o tome, to je moja struka vise, ako si trudna cestitam svakako..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

kk1109
    25. Svibanj 2022. 01:46

Tonky98

SAYURI

Hmmm prevelika razlika u linijama al dobro, ako ti kazes…cestitam…

https://ibb.co/JyMwpqb
    https://ibb.co/ByW855g
    Evo samo da napišem svoje iskustvo da nemora da znači ako je blijeda crta da trudnoće nema, uradila sam test i druga crtica se vidjela skroz slabo a danas ovo
    I naravno beta pozitivna tako da želim svima da što prije ugledate plusiće pusaaaaa 🤭🤭

Cestitaaam🥳
    Zelim ti skolsku trudnocu 🤗

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

nesssa1712000
    26. Svibanj 2022. 11:44

Pozdrav svima😊
    Imam pitanje uz testić Clear blue za 6 dana prije kakva iskustva imate?
    Hvala unaprijed

SAYURI
    26. Svibanj 2022. 12:25

nesssa1712000

Pozdrav svima😊
    Hvala unaprijed

Zaobidji taj test, ne valja nista...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

nesssa1712000
    28. Svibanj 2022. 08:23

SAYURI

nesssa1712000

Pozdrav svima😊
    Hvala unaprijed

Zaobidji taj test, ne valja nista…

Hvala puno na odgovoru 😊
    Radila sam taj test i izašao je negativan.
    Ne znam zašto ali ovaj mjesec imala sam veliki osjećaj da sam trudna .Grudi su mi bolnije nego inače i primjetila sam venu na jednoj vidljivu za koju sam poprilično sigurna da prije nije bila tamo.Češće idem mokriti i na trenutke imam blagu žgaravicu.
    Tražila po sebi sve simptome umalo iznudila.
    Danas je drugi dan kako mi m kasni.
    Jučer sam primjetila blagi svjetlo smeđi iscjedak i imam blage grčeve pa sam sve više uvjerena da će m doći, a da su svi ti simptomi možda više bili samo u mojoj glavi.
    Jer jutros sam ponovila test i opet je izašao negativno.

• MaraMara123
    28. Svibanj 2022. 13:31

Pozdrav. Nova sam na forumu. 
    Nabavila sam trakice one step, plave, online narucivala. 10mIu kako li se pise. :)
    Uglavnom prije mjesec i nesto sam dozivjela biokemijsku trudnocu. Iskrvarila. Zatim 20.dc imala ovulacija. I odnose. Menstruacija je trebala doci danas, 14 dpo, ali test. negativan. Samo imam probadanje u jajnicima i nista vise.
    Iskustva s tim trakicama? 

SAYURI
    28. Svibanj 2022. 13:38

MaraMara123

Pozdrav. Nova sam na forumu.
    Nabavila sam trakice one step, plave, online narucivala. 10mIu kako li se pise. :)
    Uglavnom prije mjesec i nesto sam dozivjela biokemijsku trudnocu. Iskrvarila. Zatim 20.dc imala ovulacija. I odnose. Menstruacija je trebala doci danas, 14 dpo, ali test. negativan. Samo imam probadanje u jajnicima i nista vise.
    Iskustva s tim trakicama?

Jako nepouzdani testovi, vrlo cesto lazno positivni. Kupi neki kako treba u apoteci ili drogeriji. 

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• MaraMara123
    28. Svibanj 2022. 14:23

Ok. Hvala. Pricekat cu ponedjeljak ako ne stigne menstruacija. :)

• havanalalala
    28. Svibanj 2022. 22:01

Curke boook 🙃🙂, mozete li me savjetovat koji test napraviti a da ima sanse da pokaze ispravan rezultat 6-7 dana prije menstruacije. Hvalaaa

SAYURI
    28. Svibanj 2022. 22:31

Nijedan.

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.