Zaboravila sam rec da je prije 3 mjeseca bila biokemijska trudnoca, bojim se da opet nije ista stvar. Test nije onaj za 6 dana prije menge, vec normalan test.
Zašto ne zakažeš opet termin kod svojeg doktora? Sad kad je prestalo krvarenje?
Sutra idem doktoru, ali sam tila cut vase misljenje…
I da ciklusi mi variraju do 35 dana a trebala sam dobit prije nekih 4 dana posto meni uvijek kasni 6 ili 7 dana
Spolne odnose uvijek imam ne pratim ni plodne dane ni ovulaciju a ubrzo mi je i druga posto pratim putem aplikacije
Ja ne kontam sto test tek u srjedu? Kad ti vec kasni test mozes napraviti i na dan kasnjenja, a 4 dana kasnije vjeruj mi da mozes i sad u ovo doba testirati i test ce pokazati ako je trudnoca u pitanju. Samo nemoj pretjerati sa tekucinom i nemoj na wc bar 2-3 sata jer vec ti kasni i koncentracija HCG-a bi trebala biti puno vise nego sto je testu potrebno. Uradi test i mirna si. Sretno
A u koje doba je najbolje nap test?
Kazu na jutarnji prvi urin, mada je meni pokazalo i navecer i ujutro…
I da ciklusi mi variraju do 35 dana a trebala sam dobit prije nekih 4 dana posto meni uvijek kasni 6 ili 7 dana
Spolne odnose uvijek imam ne pratim ni plodne dane ni ovulaciju a ubrzo mi je i druga posto pratim putem aplikacije
Ja ne kontam sto test tek u srjedu? Kad ti vec kasni test mozes napraviti i na dan kasnjenja, a 4 dana kasnije vjeruj mi da mozes i sad u ovo doba testirati i test ce pokazati ako je trudnoca u pitanju. Samo nemoj pretjerati sa tekucinom i nemoj na wc bar 2-3 sata jer vec ti kasni i koncentracija HCG-a bi trebala biti puno vise nego sto je testu potrebno. Uradi test i mirna si. Sretno
A u koje doba je najbolje nap test?
Kazu na jutarnji prvi urin, mada je meni pokazalo i navecer i ujutro…
A koji si test koristila i jel ispravan
Clear blue normalan koji bi kao trebao pokazati plus, ne onaj za 6 dana rano otkrivanje, iako mozes i njega…
I zanima me samo jedno dok cekam da vidim jer sam trudna jel mogu ja ovako kucanske poslove radit neki kazu ne neki da sad nez…a drugo ne bi da mi se desi nekaj
Testove one imas u ljekarnama, možeš slobodno raditi kucanske poslove samo naravno me dizati teško.. ja sam radila na poslu di se posluzuju doruci i ciste sobe i ostatak prostora do 5 mjeseca trudnoće i sve mi je bilo uredu :) tek nakon 5 mj sam isla na komplikacije. Plus kucanski poslovi kod kuce i šetnja tri psa 😊
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Bok 😀 Prosli mjesec smo se prestali paziti, ovulacija je bila 25.3, kasni mi po mobilnom kalendaru dva dana. Radila sam Clear blue digital danas popodne (znam da sam trebala cekat do sutra pa prvi jutarnji al nisam si mogla pomoc) i pisalo je da nisam trudna. Napravila sam jos jedan takoder popodne, i nakon par min kao neka blijeda crtica se pokazala. Bar ja vidim. 😅🤭Takoder sam rastavila i digitalni (znam da se to ne radi al uzbudenje😅)
https://ibb.co/bK20FMV
https://ibb.co/mzCqfx9
Bok 😀 Prosli mjesec smo se prestali paziti, ovulacija je bila 25.3, kasni mi po mobilnom kalendaru dva dana. Radila sam Clear blue digital danas popodne (znam da sam trebala cekat do sutra pa prvi jutarnji al nisam si mogla pomoc) i pisalo je da nisam trudna. Napravila sam jos jedan takoder popodne, i nakon par min kao neka blijeda crtica se pokazala. Bar ja vidim. 😅🤭Takoder sam rastavila i digitalni (znam da se to ne radi al uzbudenje😅)
https://ibb.co/bK20FMV
https://ibb.co/mzCqfx9
I da nadodam, osjecam se cudno, grudi mi nisu bolne kao inace vec pune nekako teske, takoder imam konstipaciju, bolje receno moram na wc pa nemogu, pa nekako napola to obavim uz puno muke da budem tako direktna i inace me uvijek leda bole sada ne, sada me malo bolucka u jajnicima, pa na tren kao da cu dobiti pa nista..da li je nekome bilo isto kada je dva dana kasnila vjestica? S tim da sto vise gledam u sliku testa to vise ne vidim ni tu crticu vjerojatno sam umislila😂
Po svemu napisanom, nisi trudna. Digitalac bi pokazao da je trudnoca u pitanju, jer kad je vrijeme M , vise taj jutarnji urin ne igra toliku ulogu...vise srece sljedece ciklus..🤞🤞
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozz.
E ovako vec sam pisala tu i saznalo se da sam trudna..trudna 9+3 znaci mengu sam imala i ostala trudma.
Uglavnom bilo je nekakvih problema al to smo rijesili bitno je da je bebac uredu
E sad mene zanima posto mi je prva trudnoca zanima me zene stalno imam mokro na gacicama cak i koristim dnevne uloske..jel se i vama tako dogadalo ili da idem ja ipak svom ginekologu..
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Pozz.E ovako vec sam pisala tu i saznalo se da sam trudna..trudna 9+3 znaci mengu sam imala i ostala trudma.
Uglavnom bilo je nekakvih problema al to smo rijesili bitno je da je bebac uredu
E sad mene zanima posto mi je prva trudnoca zanima me zene stalno imam mokro na gacicama cak i koristim dnevne uloske..jel se i vama tako dogadalo ili da idem ja ipak svom ginekologu..
Cestitke na trudnoci, eto sve je moguće! Bitno da je sve u redu s bebicom 🥰
Evo taman pricamo o iscjetku u trudnoci na temi, pa nam se pridruži https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/zimske-bebe-2022-23-94263?page=95
Uglavnom normalan je takav iscjedak ☺️☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Kasni mi vec 1.5 dana i nisam jos dobila i uradila prvi test bio je negativan i uradila sam drugi bio je pozitivan ali je linija preko druge bila blijeda
Sortiraj odgovore
Najstariji