Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    30. Ožujak 2022. 17:47

Postovani zene majke..e ovako ja i muz radimo na bebi vec dugo vremena,kasni test jos nisam uradila,al sinoc mi se pojavilo jako malo krvi na papiru,dok jutros nista,inace kad trebam da dobijem,imam bolne grudi i leđa bole,al ovaj puta nista,dali mozemo sumnjati na trudnocu,svakako cu ja uraditi test jutarnji..Lp

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Sweetlove
    30. Ožujak 2022. 20:56

Cao :)
    Nova sam ovde, zanima me nesto 🌸
    Radila sam test otprilike oko 17h i pokazao je dve crtice, mada drugu jedva vidljivu, nisam izdrzala pa sam novi test odradila oko 21h ali on je bio negativan :) kom testu sad ja da verujem? 😩
    Takodje, ovo je sve 3,4 dana pred menstruaciju. :)

• Sweetlove
    30. Ožujak 2022. 21:21

https://ibb.co/4ZS7H5M

Ovo je test koji je bio pozitivan, ako je ovo uopste pozitivno 🙈
    Nije htela u gornjem komentaru da mi se ucita slika 🙈

• Sweetlove
    31. Ožujak 2022. 09:38

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Sweetlove

https://ibb.co/4ZS7H5M

Ovo je test koji je bio pozitivan, ako je ovo uopste pozitivno 🙈
    Nije htela u gornjem komentaru da mi se ucita slika 🙈

Ovo je debelo pozitivno, ako se ova linija pokazala u preporucenom vremenu za ocitavanje testa, za neke testove je to 6 minuta, za neke 10 minuta, zavisista pise u uputstvu. Ali menije ovo prtamno da bude evaporacijska linija, tako da ja bih da ti cestitam. Pazi neki testovi su vise osjetljivi neki manje osjetljivi, da bi radila test u ovom periodu moras korisiti osjetljivije testove one sa 10mlU/mL. Da li si u vecernjim satim aradila isti ovakav test ili neki drugi? Ako radis u vecernjim satima test ili u toku dana, onda moras smanjiti unos tekucine na minimum, popijes onoliko koliko moras niej dobro da uopste ne uneses tekucinu, ali smanji, i moras se strpiti da ne ides na wc bar 3-4 sata, pa onda uraditi test. Meni je ovo pozitvno. Javi kad ponovis i sretno🤞

Menstruacija treba da bude tek 4. Po nekom kalendaru, tako da cekam do tada, pa ako ne bude radicu betu 🙈
    Hvalaa najlepse, javljam svakako sta budee 🍀🌸

keti91
    01. Travanj 2022. 16:25

Evo zene majke,ja sam tu vec postavila pitanje zbog trudnoce da vam javim da se + pojavio koji smo dugo zeljeli 💞❤

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

keti91
    01. Travanj 2022. 16:42

https://ibb.co/sRPVS7c evo slike od testa ❤💞

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

SweetDream15
    01. Travanj 2022. 22:21

Prelip plusić, čestitke 🍀 nek bude uredna trudnoća 🤞

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• h0406
    01. Travanj 2022. 23:55

Pozdrav,

Znam da niste doktori, ginekolozi ali sigurno da mi mozete pomoci bar malo.
    Nakon izostanka mjesecnice 6 dana (nikad mi ne kasne toliko) napravila sam test navecer koji je bio pozitivan, ujutro na prvi urin jos jedan koji je bio takoder pozitivan, po nekom racunanju 5 tjedana, pregled zakazan za dva tjedna. Cetvrtak ujutro je pocelo krvarenje (svjeza, svijetla, skoro pa narancasta krv.) Odem kod svoje doktorice koja kaze sanse su 50:50 ili pobacaj ili krvarenje u ranoj trudnoci i poslala me u bolnicu gdje su mi napravili test na urin i rekli da nisam trudna i odbili napravit ginekoloski pregled. Iza toga sam opet napravila test koji je bio pozitivan, a krvarenje je stalo danas popodne (Petak). Ima li netko slicnog iskustva jel to izgubljena trudnoca i sto ciniti dalje, hvala vam puno!

• h0406
    02. Travanj 2022. 00:01

Zaboravila sam rec da je prije 3 mjeseca bila biokemijska trudnoca, bojim se da opet nije ista stvar. Test nije onaj za 6 dana prije menge, vec normalan test.

• Nik135
    02. Travanj 2022. 07:55

h0406

Zaboravila sam rec da je prije 3 mjeseca bila biokemijska trudnoca, bojim se da opet nije ista stvar. Test nije onaj za 6 dana prije menge, vec normalan test.

Zašto ne zakažeš opet termin kod svojeg doktora? Sad kad je prestalo krvarenje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.