Postovani zene majke..e ovako ja i muz radimo na bebi vec dugo vremena,kasni test jos nisam uradila,al sinoc mi se pojavilo jako malo krvi na papiru,dok jutros nista,inace kad trebam da dobijem,imam bolne grudi i leđa bole,al ovaj puta nista,dali mozemo sumnjati na trudnocu,svakako cu ja uraditi test jutarnji..Lp
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Cao :)
Nova sam ovde, zanima me nesto 🌸
Radila sam test otprilike oko 17h i pokazao je dve crtice, mada drugu jedva vidljivu, nisam izdrzala pa sam novi test odradila oko 21h ali on je bio negativan :) kom testu sad ja da verujem? 😩
Takodje, ovo je sve 3,4 dana pred menstruaciju. :)
https://ibb.co/4ZS7H5M
Ovo je test koji je bio pozitivan, ako je ovo uopste pozitivno 🙈
Nije htela u gornjem komentaru da mi se ucita slika 🙈
https://ibb.co/4ZS7H5M
Ovo je test koji je bio pozitivan, ako je ovo uopste pozitivno 🙈
Nije htela u gornjem komentaru da mi se ucita slika 🙈
Ovo je debelo pozitivno, ako se ova linija pokazala u preporucenom vremenu za ocitavanje testa, za neke testove je to 6 minuta, za neke 10 minuta, zavisista pise u uputstvu. Ali menije ovo prtamno da bude evaporacijska linija, tako da ja bih da ti cestitam. Pazi neki testovi su vise osjetljivi neki manje osjetljivi, da bi radila test u ovom periodu moras korisiti osjetljivije testove one sa 10mlU/mL. Da li si u vecernjim satim aradila isti ovakav test ili neki drugi? Ako radis u vecernjim satima test ili u toku dana, onda moras smanjiti unos tekucine na minimum, popijes onoliko koliko moras niej dobro da uopste ne uneses tekucinu, ali smanji, i moras se strpiti da ne ides na wc bar 3-4 sata, pa onda uraditi test. Meni je ovo pozitvno. Javi kad ponovis i sretno🤞
Menstruacija treba da bude tek 4. Po nekom kalendaru, tako da cekam do tada, pa ako ne bude radicu betu 🙈
Hvalaa najlepse, javljam svakako sta budee 🍀🌸
Evo zene majke,ja sam tu vec postavila pitanje zbog trudnoce da vam javim da se + pojavio koji smo dugo zeljeli 💞❤
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
https://ibb.co/sRPVS7c evo slike od testa ❤💞
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Prelip plusić, čestitke 🍀 nek bude uredna trudnoća 🤞
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Pozdrav,
Znam da niste doktori, ginekolozi ali sigurno da mi mozete pomoci bar malo.
Nakon izostanka mjesecnice 6 dana (nikad mi ne kasne toliko) napravila sam test navecer koji je bio pozitivan, ujutro na prvi urin jos jedan koji je bio takoder pozitivan, po nekom racunanju 5 tjedana, pregled zakazan za dva tjedna. Cetvrtak ujutro je pocelo krvarenje (svjeza, svijetla, skoro pa narancasta krv.) Odem kod svoje doktorice koja kaze sanse su 50:50 ili pobacaj ili krvarenje u ranoj trudnoci i poslala me u bolnicu gdje su mi napravili test na urin i rekli da nisam trudna i odbili napravit ginekoloski pregled. Iza toga sam opet napravila test koji je bio pozitivan, a krvarenje je stalo danas popodne (Petak). Ima li netko slicnog iskustva jel to izgubljena trudnoca i sto ciniti dalje, hvala vam puno!
Zaboravila sam rec da je prije 3 mjeseca bila biokemijska trudnoca, bojim se da opet nije ista stvar. Test nije onaj za 6 dana prije menge, vec normalan test.
Zaboravila sam rec da je prije 3 mjeseca bila biokemijska trudnoca, bojim se da opet nije ista stvar. Test nije onaj za 6 dana prije menge, vec normalan test.
Zašto ne zakažeš opet termin kod svojeg doktora? Sad kad je prestalo krvarenje?
Sortiraj odgovore
Najstariji