Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SweetDream15
    05. Ožujak 2022. 20:58

eni91

eni91

Pozdrav svima. Vec 3godine pokusavam ostati u drugom stanju. Zadnji mjesec sam radila stimulaciju ovulacije..i evo sad mi kasni 2dana. Uradim danas test i pokaze pozitivan. Grudi me i dalje bole,malo i stomak,kao da cu dobiti svake minute.. sta mislite da li je test pokazao pogresno ili…nestrpljiva sam

Pozitivno je, nema šta ako kasni to je to. Zalijepi test tu pa cemo vidit

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Breskvicaaaa
    07. Ožujak 2022. 23:53

Zdravo curee! Ovaj test sam radila juce 5 dana prije ocekivane menstruacije. Linija je jako tanka ali jasno vidljima. Da li je neko imao slicno iskustvo?
    https://ibb.co/28GjYZ4 [ibb.co]

https://ibb.co/kGWWf0R [ibb.co]

SamoRita
    08. Ožujak 2022. 09:46

Veliki pozdrav svima!
    M bi trebala dobiti za 2 dana, ja sam bila jako nestrpljiva i napravila test jutros.. Da li je rano za veseliti se ili je ovo pozitivan test? (nece mi unijeti sliku ali se jasno vidi blaga crtica) 

SamoRita
    08. Ožujak 2022. 09:50

SamoRita

Veliki pozdrav svima!
    M bi trebala dobiti za 2 dana, ja sam bila jako nestrpljiva i napravila test jutros.. Da li je rano za veseliti se ili je ovo pozitivan test? (nece mi unijeti sliku ali se jasno vidi blaga crtica)

https://ibb.co/fSqxQQS
    Evo testića  ❤️

SweetDream15
    08. Ožujak 2022. 12:19

Pozitivan je ,čestitam 😊

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

BLUEBELL
    08. Ožujak 2022. 12:23

Bok cure, trebala bih dobit M danas al nista ..nema ni uobocajnih "simptoma" bolova u ledjima, grceva ..cak mi je i lice cisto sto nikad nije prije M 
    Imali smo odnos u plodnim danima .. 
    Sad neznam dal da sacekam do sutra pa sa prvim jutarnjim napravim test ili mogu i popodne .al s obzirom kako puno piskim mislim da je previse "razvodnjen" urin za test 
    Imam iz Dm-a First Sign Duo 

🙎‍♀️ 27yr
    🙎‍♂️ 26 yr
    👱‍♂️ - 2yr
    Happily 💍🏩
    Family of 3 💫
    In Te , Domine speravi

Rose.
    08. Ožujak 2022. 15:47

Bluebell, najbolje pričekaj sutra ujutro i napravi testic, u slučaju da je O malo kasnila :) sretno

BLUEBELL
    08. Ožujak 2022. 16:04

Sunflower hvala ti na odgovoru ..
    Potajno se nadam plusicu al zbog par minusa se nekako nd mogu ni natjerat na test
    Sve mislim doc ce doc ce. 🙄🙄

🙎‍♀️ 27yr
    🙎‍♂️ 26 yr
    👱‍♂️ - 2yr
    Happily 💍🏩
    Family of 3 💫
    In Te , Domine speravi

Rose.
    08. Ožujak 2022. 18:00

Sve mi je jasno, budi pozitivna🤞🏻🥰 

• Siera
    09. Ožujak 2022. 10:11

Pozdrav, zadnju menstruaciju sam imala 2.2., ciklus mi je uvijek od 26-28 dana. Jučer sam napravila dva testa i u roku od par sec je bio plus. Ima li to razlike i utjecaja pošto su testovi rađeni u popodnevnim satima?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.