Pozdrav, zanimaju me Vasa iskustva. Naime, menstruacija mi kasni 4 dana (inace imam uredan ciklus 28-29 dana) ..sumnjam na kasniju ovulaciju ovaj mjesec...test je negativan, a ja uopce neman osjecaj da bi trebala dobiti ( inace me uvijek boli-vise ili manje) i osjecaj je skroz drugaciji. Suprug i ja smo imali nezasticene odnose za vrijeme plodnih mi dana. Dok cekam termin u ginekologa zanima me je li isto tako netko imamo lazno negativne rezultate bez obzira na kašnjenje menstruacije. Hvala :)
Pozdrav, zanimaju me Vasa iskustva. Naime, menstruacija mi kasni 4 dana (inace imam uredan ciklus 28-29 dana) ..sumnjam na kasniju ovulaciju ovaj mjesec…test je negativan, a ja uopce neman osjecaj da bi trebala dobiti ( inace me uvijek boli-vise ili manje) i osjecaj je skroz drugaciji. Suprug i ja smo imali nezasticene odnose za vrijeme plodnih mi dana. Dok cekam termin u ginekologa zanima me je li isto tako netko imamo lazno negativne rezultate bez obzira na kašnjenje menstruacije. Hvala :)
Samo da se nadovezem...tj preoblikujem pitanje ...smatrate li da su 4 dana izostanka menstruacije dovoljna da bi se pokazao plusić
Pozdrav, zanimaju me Vasa iskustva. Naime, menstruacija mi kasni 4 dana (inace imam uredan ciklus 28-29 dana) ..sumnjam na kasniju ovulaciju ovaj mjesec…test je negativan, a ja uopce neman osjecaj da bi trebala dobiti ( inace me uvijek boli-vise ili manje) i osjecaj je skroz drugaciji. Suprug i ja smo imali nezasticene odnose za vrijeme plodnih mi dana. Dok cekam termin u ginekologa zanima me je li isto tako netko imamo lazno negativne rezultate bez obzira na kašnjenje menstruacije. Hvala :)
Samo da se nadovezem…tj preoblikujem pitanje …smatrate li da su 4 dana izostanka menstruacije dovoljna da bi se pokazao plusić
Ako zelis da ti damo slamku za koju ces se uhvatiti evo ovako, sve zavisi: koji si test radila, kad je bila Ovulacija, ti sumnjas da je kasnija, na osnovu cega to sumnjas? Ovulacija moze setati, a moze i implantacija biti kasnije i sl. A moze i psiha svoje da uradi pa da ti zbog toga kasni. Ako zelis da znas defintivino odi izvaditi betu iz krvi i znat ces, tu nema lazno negativno i sl. U pravilu, 4-ti dan kasnjenja bi vecina testova pokazala da je T u pitanju, barem blijedu sjenu, uzimajuci u obzir da neki testovi cak pokazuju i do 5 dana pred M....
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav 😊
Dva pozitivna testa za trudnocu, danas sam vadila betu i 334 mi je
Danas san kao trebala dobiti menstruaciju, pa ako mi netko moze rec jesu li to ok vrijednosti?
Jesu, ali svakako napraviti betu ponovo nakon 48 h da se vidi da li se pravilno dupla
Sretno 🍀🍀
Gin.mi je rekla da ponovim za tjedan dana pa da joj javim, ali sam mislila sutra svakako ponovit da vidim jel se pravilno dupla
Prvi pregled mi je tek za mjesec dana
Pozdrav
Mozete mi reci svoje misljenje.
Prvi test mi je bio pozitivan i onda sam napravila jos dva testa i ta dva sam stavila u isti urin, oba su negativna.
Nakon 2 dana sam napravila test i jako je bljeda crtica
Evo na ovaj link https://imgbb.com/
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
https://ibb.co/Wk0JPQJ Hvala,nadam se da jesam 🙂 Vidi se ovdje druga crtica? 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji