Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Roda
    05. Veljača 2022. 19:18

Pozdrav, zanimaju me Vasa iskustva. Naime, menstruacija mi kasni 4 dana (inace imam uredan ciklus 28-29 dana) ..sumnjam na kasniju ovulaciju ovaj mjesec...test je negativan, a ja uopce neman osjecaj da bi trebala dobiti ( inace me uvijek boli-vise ili manje) i osjecaj je skroz drugaciji. Suprug i ja smo imali nezasticene odnose za vrijeme plodnih mi dana. Dok cekam termin u ginekologa zanima me je li isto tako netko imamo lazno negativne rezultate bez obzira na kašnjenje menstruacije. Hvala :)

• Roda
    05. Veljača 2022. 19:22

Roda

Pozdrav, zanimaju me Vasa iskustva. Naime, menstruacija mi kasni 4 dana (inace imam uredan ciklus 28-29 dana) ..sumnjam na kasniju ovulaciju ovaj mjesec…test je negativan, a ja uopce neman osjecaj da bi trebala dobiti ( inace me uvijek boli-vise ili manje) i osjecaj je skroz drugaciji. Suprug i ja smo imali nezasticene odnose za vrijeme plodnih mi dana. Dok cekam termin u ginekologa zanima me je li isto tako netko imamo lazno negativne rezultate bez obzira na kašnjenje menstruacije. Hvala :)

Samo da se nadovezem...tj preoblikujem pitanje ...smatrate li da su 4 dana izostanka menstruacije dovoljna da bi se pokazao plusić 

SAYURI
    05. Veljača 2022. 22:05

Roda

Roda

Pozdrav, zanimaju me Vasa iskustva. Naime, menstruacija mi kasni 4 dana (inace imam uredan ciklus 28-29 dana) ..sumnjam na kasniju ovulaciju ovaj mjesec…test je negativan, a ja uopce neman osjecaj da bi trebala dobiti ( inace me uvijek boli-vise ili manje) i osjecaj je skroz drugaciji. Suprug i ja smo imali nezasticene odnose za vrijeme plodnih mi dana. Dok cekam termin u ginekologa zanima me je li isto tako netko imamo lazno negativne rezultate bez obzira na kašnjenje menstruacije. Hvala :)

Samo da se nadovezem…tj preoblikujem pitanje …smatrate li da su 4 dana izostanka menstruacije dovoljna da bi se pokazao plusić

Ako zelis da ti damo slamku za koju ces se uhvatiti evo ovako, sve zavisi: koji si test radila, kad je bila Ovulacija, ti sumnjas da je kasnija, na osnovu cega to sumnjas? Ovulacija moze setati, a moze i implantacija biti kasnije i sl.  A moze i psiha svoje da uradi pa da ti zbog toga kasni. Ako zelis da znas defintivino odi izvaditi betu iz krvi i znat ces, tu nema lazno negativno i sl. U pravilu, 4-ti dan kasnjenja bi vecina testova pokazala da je T u pitanju, barem blijedu sjenu, uzimajuci u obzir da neki testovi cak pokazuju i do 5 dana pred M....

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Suncokret1
    07. Veljača 2022. 18:05

Pozdrav 😊
    Dva pozitivna testa za trudnocu, danas sam vadila betu i 334 mi je
    Danas san kao trebala dobiti menstruaciju, pa ako mi netko moze rec jesu li to ok vrijednosti? 

Rose.
    07. Veljača 2022. 20:20

Jesu, ali svakako napraviti betu ponovo nakon 48 h da se vidi da li se pravilno dupla

Sretno 🍀🍀

• Suncokret1
    09. Veljača 2022. 14:42

Gin.mi je rekla da ponovim za tjedan dana pa da joj javim, ali sam mislila sutra svakako ponovit da vidim jel se pravilno dupla
    Prvi pregled mi je tek za mjesec dana 

• Vala1
    09. Veljača 2022. 17:08

Pozdrav
    Mozete mi reci svoje misljenje.
    Prvi test mi je bio pozitivan i onda sam napravila jos dva testa i ta dva sam stavila u isti urin, oba su negativna.
    Nakon 2 dana sam napravila test i jako je bljeda crtica

• enaa2930
    12. Veljača 2022. 10:19

Pozdrav cure,mozete li mi reci kako da postavim sliku ovdje? 🙂

SweetDream15
    12. Veljača 2022. 10:48

Evo na ovaj link https://imgbb.com/

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• enaa2930
    12. Veljača 2022. 11:16

https://ibb.co/Wk0JPQJ Hvala,nadam se da jesam 🙂 Vidi se ovdje druga crtica? 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.