Pozdrav cure, napravila sam Clear Blue test 4 dana prije ocekivane menstruacije, jer sam nestrpljiva naravno🤦🏻♀️ Bio je negativan
Inace svaki mjesec osjecam bol prije nego dobijem, ovaj mjesec nista, osim bolnih grudi, mislite li da sam ga ipak prerano napravila? Kazu da se moze 5 dana do prije ocekivane ms🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ja imam pozitivno iskustvo s CB i pokazao mi je 4 dana prije M ➕.. ponovi s nekim drugim još da budeš sigurna pošto neke cure nisu zadovoljne s njim
Ma zasad cu ipak pricekati dan dva, nadam se da je bilo prerano😂😂😂
Curke,pomagajte 🙈 pijem kontracepcijske i koristim prekinuti snosaj,ali na zadnjem pregledu(u 1mj) dr.je posumljala na mogucu ovulaciju(uz redovno uzete pilule itd,eto nezz kako je moguce ali🙈 ...) promijenila sam pilule,popila novi blister(yazz koje se piju 24 dana i 4 pauze) ja dobivam nesto kao M tj.iscjedak na zadnjoj placebo tableti i to ono blago krvavi kod brisanja,na ulosku skoro nistai tako samo 2 dana,a i pijem dalje novi blister pilula.Radim test na trudnocu ujutro 4. dan nakon tog iscjedka(menstruacije,jer kao mogu biti oskudne i slabe na pilulama a ja ih pijem vec 2god i zadnje mi je endometrij bio samo 2mm) i negativan(onaj plasticni iz Milera), i opet radim test 10.dan( nakon iscjedka(M)first sing iz DM) ... po vasem da li bi ti testovi bili pouzdani nakon tolko dana od te "kao menstruacije" ? Grudi su mi malo osjetljive zadnjih 2 dana(ali kao po izracunu bi mi sad bila opet ovulacija,imam jos za popiti 11 aktivnih pilula do pauze... nezz vise sama sta da mislim...
Pozdrav svima :) Nova sam ovdje jer toliko dugo čekam tu drugu crticu da ni sama sebi više ne vjerujem, je li po vama ovo pozitivno? To je test iz Mullera, marke Duchesse :) Slika je u objavi ispod jer mi ju ovdje ne želi učitati :/
Pozdrav drage moje.❤ 3 dana pre ovulacije poslednji odnos, pijem progesteron tablete ( od kojih non stop spavam ),trebam da dobijem za 6 dana , imam grceve u donjem stomaku, i ucestalo mokrenje ,pogotovo nocu ( bez bolova i peckanja),bolne bradavice.Grudi do pre par dana jaaaako otecene , sada vise ne ali bradavice bolne. Da li moze biti trudnoca u pitanju,znam da je rano za test jos uvek❤😘
https://ibb.co/thJR8sb evo na linku je :)
Pozitivan je čestitam 🙂
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Cao svimaa 🖐🏽
Nova sam na ovom forumu, pa bih bila zahvalna ako biste mi pomogle.
Naime, zadnja menstruacija mi je bila 16.01. Po kalendaru na telefonu mi je pisalo da je sledeca 03.03. Ali posto imam neredovne cikluse ne oslanjam se puno na to. Medjutim tokom februara mi se desavalo da imam menstrualne bolove i kad god pomislim da cu da dobijem, nista. Radila sam test za trudnocu prije 4 dana i dok se ucitavao kod slova T mi se pojavila crta ali kako se dalje ucitavao ona je nestala i ucitalo se samo na C., dakle negativan. Zanima me da li to moze da bude rana trudnoca ili ipak nista ? Da li se nekoj od vas to desilo ?
Danas je 05.03. Ja i dalje nemam simptoma da cu da dobijem, kao inace bol u ledjima i stomaku, otecene grudi. Apsulutno nista. Danas cijeli dan osjecam neku mucninu i slabost. Ali pokusavam da se ne nadam previse , zato mi treba vasa pomoc.
Hvala unaprijed na svakom odgovoru ❤
Pozdrav svima. Vec 3godine pokusavam ostati u drugom stanju. Zadnji mjesec sam radila stimulaciju ovulacije..i evo sad mi kasni 2dana. Uradim danas test i pokaze pozitivan. Grudi me i dalje bole,malo i stomak,kao da cu dobiti svake minute.. sta mislite da li je test pokazao pogresno ili...nestrpljiva sam
Pozdrav svima. Vec 3godine pokusavam ostati u drugom stanju. Zadnji mjesec sam radila stimulaciju ovulacije..i evo sad mi kasni 2dana. Uradim danas test i pokaze pozitivan. Grudi me i dalje bole,malo i stomak,kao da cu dobiti svake minute.. sta mislite da li je test pokazao pogresno ili…nestrpljiva sam
Sortiraj odgovore
Najstariji