Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sara89
    20. Veljača 2022. 07:16

Drage moje žene, jutros rađen test. Pokazalo nakon par sekundi. Radimo na djetetu 3 godine i već sam se pomirila sa svime, no jutros ne dočeka ovo.  Jeste radile još dodatnih testova? Ili ste se javile odmah ginekologu? 

• Sara89
    20. Veljača 2022. 15:28

Kejsy  ❄️ ☃️

zeljana1989

Drage moje žene, jutros rađen test. Pokazalo nakon par sekundi. Radimo na djetetu 3 godine i već sam se pomirila sa svime, no jutros ne dočeka ovo. Jeste radile još dodatnih testova? Ili ste se javile odmah ginekologu?

Zavisi koliko ti je jaa crtica, ma da ako je tako odmah pojavila do bi trebalo da je pozitivno. Cestitam.
    Ovde mozes postaviti sliku https://imgbb.com/
    pa onda link do slike u komentar, da virnemo na testic .
    Koliko ti kasni menstruacija?

https://ibb.co/cDJ0fcG Link na sliku od jutros, kasni mi 9 dana. Za sada samo bolne grudi. 😏

• Sara89
    20. Veljača 2022. 21:54

Kejsy  ❄️ ☃️

zeljana1989

Kejsy ❄️ ☃️

zeljana1989

Drage moje žene, jutros rađen test. Pokazalo nakon par sekundi. Radimo na djetetu 3 godine i već sam se pomirila sa svime, no jutros ne dočeka ovo. Jeste radile još dodatnih testova? Ili ste se javile odmah ginekologu?

Zavisi koliko ti je jaa crtica, ma da ako je tako odmah pojavila do bi trebalo da je pozitivno. Cestitam.
    Ovde mozes postaviti sliku https://imgbb.com/
    pa onda link do slike u komentar, da virnemo na testic .
    Koliko ti kasni menstruacija?

https://ibb.co/cDJ0fcG Link na sliku od jutros, kasni mi 9 dana. Za sada samo bolne grudi. 😏

Ovo je odlican test cestitam ti i zelim skolsku trudnocu. Ono se obicno ako nemas nikakvih tegoba, a test pokaze pozitivno prije nego menstuacija zakasni, saceka da okasni bar dan- dva da bi se narucila na pregled. Obzirom da ti toliko kasni, samo ti sutra nazovi i po tom koliko ti kasni oni te naruce i kazu kad da dodjes. Javi se kad prodje prva kontrola kako je proslo. Evo jedna divna tema i sjajane cure koje ce ti pomoci ako zatrebas savjet, slobodno pisi tamo. Bas mi je drago zbog tebe.. 🥰

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/jesenske-bebe-2022-94021

Svakako napišem povratnu informaciju nakon pregleda, hvala ti. 🥰

• mimica3
    22. Veljača 2022. 17:37

Pozdrav..imala sam nezasticen odnos 19.02 ali nisu bili plodni dani. Dali je moguca trudnoca ii jel rano napraviti test?

• mimica3
    22. Veljača 2022. 17:43

mimica3

Pozdrav..imala sam nezasticen odnos 19.02 ali nisu bili plodni dani. Dali je moguca trudnoca ii jel rano napraviti test?

• mimica3
    22. Veljača 2022. 18:37

Ovulaciju pratim pomocu svog menstrualnog kalendara, na njemu pise da je ovulacija prosla pa me zanimalo da li je moguca trudnoca ii da li je netko bio u slicnoj situaciji. Svejedno hvala na divnom objasnjenju

• mimica3
    22. Veljača 2022. 20:28

Kejsy  ❄️ ☃️

mimica3

Ovulaciju pratim pomocu svog menstrualnog kalendara, na njemu pise da je ovulacija prosla pa me zanimalo da li je moguca trudnoca ii da li je netko bio u slicnoj situaciji. Svejedno hvala na divnom objasnjenju

Kalendar ti sam po sebi nije bas pouzdan, osim ako ne osjetis ovulacije pa bas znas. Nemoj se puno oslanajti na tacnos kalendara. I meni moj kaze da mi je ovulacij a na 14 dc , drugi da je na 13 dan ciklusa, a j aovulaciju imaala na 9 dana ciklusa. Tako nekom kaze da je na 14 dan ciklusa ovulacija, ovulacija u stvari se desi na 16 dc i sl. Tako da zelim ti reci taj metod nije pouzdan, zeljela trudnocu ili je zeljela izbjeci.

Hvala na pomoci😁

• xyz123
    27. Veljača 2022. 08:04

Pozdrav cure, napravila sam Clear Blue test 4 dana prije ocekivane menstruacije, jer sam nestrpljiva naravno🤦🏻‍♀️ Bio je negativan

Inace svaki mjesec osjecam bol prije nego dobijem, ovaj mjesec nista, osim bolnih grudi, mislite li da sam ga ipak prerano napravila? Kazu da se moze 5 dana do prije ocekivane ms🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

SweetDream15
    27. Veljača 2022. 14:18

xyz123

Pozdrav cure, napravila sam Clear Blue test 4 dana prije ocekivane menstruacije, jer sam nestrpljiva naravno🤦🏻‍♀️ Bio je negativan

Inace svaki mjesec osjecam bol prije nego dobijem, ovaj mjesec nista, osim bolnih grudi, mislite li da sam ga ipak prerano napravila? Kazu da se moze 5 dana do prije ocekivane ms🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Ja imam pozitivno iskustvo s CB i pokazao mi je 4 dana prije M ➕.. ponovi s nekim drugim još da budeš sigurna pošto neke cure nisu zadovoljne s njim

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• xyz123
    27. Veljača 2022. 15:07

Kejsy  ❄️ ☃️

xyz123

Pa clearblue testovi uopste nisu pouzdani. A test je najsigurnije raditi na dan kad zakasni menstruacija. Ocekujes pozitivan testic ili ?

Ocekujem pozitivan, i zelim bas bas pa cemo vidit
    Neki simptomi PMS kao da su izostali, ali vidit cemo🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.