Nema razlike, samo znači da je razina Hcg-a dovoljno visoka da ga registrira u popodnevnom urinu.
Čestitam ti na ➕️ i želim ti mirnu i školsku trudnoću 😊🤞
🙎♀️ 27yr
🙎♂️ 26 yr
👱♂️ - 2yr
Happily 💍🏩
Family of 3 💫
In Te , Domine speravi
Nema razlike, samo znači da je razina Hcg-a dovoljno visoka da ga registrira u popodnevnom urinu.
Čestitam ti na ➕️ i želim ti mirnu i školsku trudnoću 😊🤞
Hvala ti puno! ♥️♥️ Nadam se da će sve biti školski:)
Pozdrav drage cure, zanima me ako netko zna odgovor ili je imao iskustvo.. Imala sam M 15.2 , ciklus mi je inace cca. 35 dana, 23. i 24. dan ciklusa odnosno 10.3 i 11.3 mi je ovulacijska trakica pokazala 2 crtice niko sretniji od mene, imali smo odnose oba dana i prije nego sam saznala za ovulaciju imali smo odnose i 8.3 i iza 13.3 .. s obzirom na puno problema sa hormonima, pcos, amh nizak itd.. receno mi je da mozda uopce nemam ovulaciju a ako i imam da je to rijetko mozda u godini 3 4 puta..zanima me jeli postoji mogucnost da napokon vidim + ili ni ovulacija nemora znacit da ce se zacece dogodit? Iiii s obzirom na ovako kasne ovulacije kad bi najprije mogla napraviti test nestrpljiva sam 🙈 Hvala unaprid svima ❤
Cao dal mozete pomoc jer ne shvacam koristila sam taj test a neznam dal je to pozitivno ili ne
Pozdrav svima iz Sarajeva 🌹
Ponovo sam tu nakon duze pauze. Zadnja M bila 12.2. odnosi u sedmici "ovulacijske boli" aktivni. Inace je M na 32 do 35 dana, nema vecih odstupanja. Sada kasnjenje 4 dana, tri negativna testa sva tri popodne uradjena.
Prvi dan kasnjenja Clear blue obicni -
drugi dan Clear blue 6 opet -
treci dan Clear blue 6 -
😒
Da napomenem, u zadnjoj izgubljenoj trudnoci tek nakon 12 dana bio +
Ima li smisla opet kupovati test ili da cekam da dodje M 😒
🤵 33 god
👩💼35 god
prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
- terapija Aspirin 100 protect
ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije
Pozdrav svima iz Sarajeva 🌹
Ponovo sam tu nakon duze pauze. Zadnja M bila 12.2. odnosi u sedmici "ovulacijske boli" aktivni. Inace je M na 32 do 35 dana, nema vecih odstupanja. Sada kasnjenje 4 dana, tri negativna testa sva tri popodne uradjena.
Prvi dan kasnjenja Clear blue obicni -
drugi dan Clear blue 6 opet -
treci dan Clear blue 6 -
😒
Da napomenem, u zadnjoj izgubljenoj trudnoci tek nakon 12 dana bio +
Ima li smisla opet kupovati test ili da cekam da dodje M 😒
pa ima smisla kupovati, ako je takao kao kazes da ti je kasnije test pokazao pozitivno, ali da nije clear blue, jer stvarno su losi. Trazi neki koji je osjetljivosti 10mlU/ml HCG i da ima crvene linije pouzdaniji su.
Sretno da uskoro bude pozitivan test i da sve prodje ok. Ako radis na bebici mozes nam se priduziti na temi
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/tko-planira-i-radi-na-bebi-sedmi-nastavak-94178
Hvala lijepo ❤️
Sva sam u strahovima od proslog puta koji je bio traumaticno iskustvo ☹️ koliko god zeljela imam veliki strah. Nemam nikakvih simptoma 🤔 ni M ni T. Ne bole grudi, nisu osjetljive, nisam napuhana, iscjedak vrlo oskudan, jedino me povremeno blago zaboli po dnu stomaka I u predjelu lijevog bubrega. Nema slobodnih terminal kod Dr naredne 2 sedmice, a pojede me anskioznost 😢
🤵 33 god
👩💼35 god
Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
Ma da, to su procedure svakakve :( pogotovo jer je trombofilija pokazala zube jos sa 30 godina. Cleksane ili heparin, pracenje svakakvih cuda, d dimera... Neka mi je Bog na pomoci. Koliko god svi ocekivali i nadali se unucetu, djetetu, a i ja da se ostvarim kao majka, nije bas jednostavno kada na svakom nalazu naglasavaju visoki rizik od tromboembolijskih dogadjaja.
Nemam sugovornika u okolini, svaki doktor svoju politiku vodi i najcesce podrsku i utjehu nadjem u ovim divnim zenama.
Prvu trudnocu sam "preboljela" na ovom mjestu i zaista mi daje najveci vjetar u ledja. Hvala od srca <3
🤵 33 god
👩💼35 god
Ma da, to su procedure svakakve :( pogotovo jer je trombofilija pokazala zube jos sa 30 godina. Cleksane ili heparin, pracenje svakakvih cuda, d dimera… Neka mi je Bog na pomoci. Koliko god svi ocekivali i nadali se unucetu, djetetu, a i ja da se ostvarim kao majka, nije bas jednostavno kada na svakom nalazu naglasavaju visoki rizik od tromboembolijskih dogadjaja.
Nemam sugovornika u okolini, svaki doktor svoju politiku vodi i najcesce podrsku i utjehu nadjem u ovim divnim zenama.
Prvu trudnocu sam "preboljela" na ovom mjestu i zaista mi daje najveci vjetar u ledja. Hvala od srca <3
žao mi je zbog prethodnog iskustva, ne ponovilo se <3
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji