Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Siera
    09. Ožujak 2022. 10:19

https://ibb.co/cXcycQm evo i testa

BLUEBELL
    09. Ožujak 2022. 10:53

Nema razlike, samo znači da je razina Hcg-a dovoljno visoka da ga registrira u popodnevnom urinu.
    Čestitam ti na ➕️ i želim ti mirnu i školsku trudnoću 😊🤞

🙎‍♀️ 27yr
    🙎‍♂️ 26 yr
    👱‍♂️ - 2yr
    Happily 💍🏩
    Family of 3 💫
    In Te , Domine speravi

• Siera
    09. Ožujak 2022. 11:09

BLUEBELL

Nema razlike, samo znači da je razina Hcg-a dovoljno visoka da ga registrira u popodnevnom urinu.
    Čestitam ti na ➕️ i želim ti mirnu i školsku trudnoću 😊🤞

Hvala ti puno! ♥️♥️ Nadam se da će sve biti školski:)

• kiksi123
    15. Ožujak 2022. 08:45

Pozdrav drage cure, zanima me ako netko zna odgovor ili je imao iskustvo.. Imala sam M 15.2 , ciklus mi je inace cca. 35 dana, 23. i 24. dan ciklusa odnosno 10.3 i 11.3 mi je ovulacijska trakica pokazala 2 crtice niko sretniji od mene, imali smo odnose oba dana i prije nego sam saznala za ovulaciju imali smo odnose i 8.3 i iza 13.3 .. s obzirom na puno problema sa hormonima, pcos, amh nizak itd.. receno mi je da mozda uopce nemam ovulaciju a ako i imam da je to rijetko mozda u godini 3 4 puta..zanima me jeli postoji mogucnost da napokon vidim + ili ni ovulacija nemora znacit da ce se zacece dogodit? Iiii s obzirom na ovako kasne ovulacije kad bi najprije mogla napraviti test nestrpljiva sam 🙈 Hvala unaprid svima ❤

• marina10
    16. Ožujak 2022. 20:19

Cao dal mozete pomoc jer ne shvacam koristila sam taj test a neznam dal je to pozitivno ili ne

• marina10
    16. Ožujak 2022. 20:42

Dal moze pomoc sta je to poz ili ne 

• Apple_sa
    20. Ožujak 2022. 19:04

Pozdrav svima iz Sarajeva 🌹
    Ponovo sam tu nakon duze pauze. Zadnja M bila 12.2. odnosi u sedmici "ovulacijske boli" aktivni. Inace je M na 32 do 35 dana, nema vecih odstupanja. Sada kasnjenje 4 dana, tri negativna testa sva tri popodne uradjena.
    Prvi dan kasnjenja Clear blue obicni - 
    drugi dan Clear blue 6 opet - 
    treci dan Clear blue 6 -  
    😒 
    Da napomenem, u zadnjoj izgubljenoj trudnoci tek nakon 12 dana bio + 
    Ima li smisla opet kupovati test ili da cekam da dodje M 😒

🤵 33 god
    👩‍💼35 god
    prva trudnoca miss ab. 25.12.2020. 5tt
    Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije
    - terapija Aspirin 100 protect
    ICV per tromb recidivus (citaj: dva mozdana udara)
    MS in obs. 2008 (citaj: multiple skleroza) bez terapije

• Apple_sa
    21. Ožujak 2022. 07:15

Kejsy  ❄️ ☃️

Apple_sa

Pozdrav svima iz Sarajeva 🌹
    Ponovo sam tu nakon duze pauze. Zadnja M bila 12.2. odnosi u sedmici "ovulacijske boli" aktivni. Inace je M na 32 do 35 dana, nema vecih odstupanja. Sada kasnjenje 4 dana, tri negativna testa sva tri popodne uradjena.
    Prvi dan kasnjenja Clear blue obicni -
    drugi dan Clear blue 6 opet -
    treci dan Clear blue 6 -
    😒
    Da napomenem, u zadnjoj izgubljenoj trudnoci tek nakon 12 dana bio +
    Ima li smisla opet kupovati test ili da cekam da dodje M 😒

pa ima smisla kupovati, ako je takao kao kazes da ti je kasnije test pokazao pozitivno, ali da nije clear blue, jer stvarno su losi. Trazi neki koji je osjetljivosti 10mlU/ml HCG i da ima crvene linije pouzdaniji su.

Sretno da uskoro bude pozitivan test i da sve prodje ok. Ako radis na bebici mozes nam se priduziti na temi

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/tko-planira-i-radi-na-bebi-sedmi-nastavak-94178

Hvala lijepo ❤️
    Sva sam u strahovima od proslog puta koji je bio traumaticno iskustvo ☹️ koliko god zeljela imam veliki strah. Nemam nikakvih simptoma 🤔 ni M ni T. Ne bole grudi, nisu osjetljive, nisam napuhana, iscjedak vrlo oskudan, jedino me povremeno blago zaboli po dnu stomaka I u predjelu lijevog bubrega. Nema slobodnih terminal kod Dr naredne 2 sedmice, a pojede me anskioznost 😢

🤵 33 god
    👩‍💼35 god
    Dg. Trombofilija: nosilac mutacije faktor XIII, ostali geni takodje imaju mutacije

• Apple_sa
    21. Ožujak 2022. 12:54

Ma da, to su procedure svakakve :( pogotovo jer je trombofilija pokazala zube jos sa 30 godina. Cleksane ili heparin, pracenje svakakvih cuda, d dimera... Neka mi je Bog na pomoci. Koliko god svi ocekivali i nadali se unucetu, djetetu, a i ja da se ostvarim kao majka, nije bas jednostavno kada na svakom nalazu naglasavaju visoki rizik od tromboembolijskih dogadjaja. 
    Nemam sugovornika u okolini, svaki doktor svoju politiku vodi i najcesce podrsku i utjehu nadjem u ovim divnim zenama. 
    Prvu trudnocu sam "preboljela" na ovom mjestu i zaista mi daje najveci vjetar u ledja. Hvala od srca <3

🤵 33 god
    👩‍💼35 god

Loza 💙😇
    21. Ožujak 2022. 13:00

Apple_sa

Ma da, to su procedure svakakve :( pogotovo jer je trombofilija pokazala zube jos sa 30 godina. Cleksane ili heparin, pracenje svakakvih cuda, d dimera… Neka mi je Bog na pomoci. Koliko god svi ocekivali i nadali se unucetu, djetetu, a i ja da se ostvarim kao majka, nije bas jednostavno kada na svakom nalazu naglasavaju visoki rizik od tromboembolijskih dogadjaja.
    Nemam sugovornika u okolini, svaki doktor svoju politiku vodi i najcesce podrsku i utjehu nadjem u ovim divnim zenama.
    Prvu trudnocu sam "preboljela" na ovom mjestu i zaista mi daje najveci vjetar u ledja. Hvala od srca &lt;3

žao mi je zbog prethodnog iskustva, ne ponovilo se <3

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.