Može biti svašta, neka zaostala krv od implantacije, biokemijska trudnoća..
Ne znam što pametno da vam kažem.. ako bude nekih jačih bolova..možda ne bi bilo lose da nazovete ginekologa..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Drage moje imam jedno pitanje,
Zadnja mjesecnica je bila 25.09.2021.
19 i 20.10 sam radila test par dana prije i odma su se pojavile dvije crte, menga uvijek dolazi 4 do 5 dana prije. Ja sam 24.10 sada prokrvarila ne mogu reći da je klasična menga jel ne krvarim puno. Je li se neko susretao sa ovim? Hvala vam unaprijed.
Ako je test pozitivan, a vi krvarite ja bi se svakako javila ginekologu
+07.07.2023.
1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
3. pregled 🔜11.09.
Bila sam jučer kod doktora koji mi je rekao da moram čekati da prestane krvarenje, inače sam kao prokrvarila u vrijeme kad i mjesecnica treba doći jedan dan prije nego prošli mjeseca
A jesi li rekla doktora da imas pozitivan test na trudnocu? 🤔 Da te posalje na vadjenje bete, moguce da ti je to hematom..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav svima
Evo mene opet sa novostima...jako se lose osjecam danas imam mucnine i tjera me na povracanje ali nemogu imam temperaturu
Sta mislite jer vrijeme da napravim test za trudnocu posto mi kasni tri dana
Pozdrav svima
Evo mene opet sa novostima…jako se lose osjecam danas imam mucnine i tjera me na povracanje ali nemogu imam temperaturu
Sta mislite jer vrijeme da napravim test za trudnocu posto mi kasni tri dana
Postoje testovi s velikom osjetljivoscu, te se mogu napraviti i prije zakasnjele menstruacije. Posto vam kasni napravite test, sad bi vec trebao pokazati pravi rezultat
+07.07.2023.
1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
3. pregled 🔜11.09.
Pozdrav svima
Imam jedan problem pa bi podijelila sa vama
Posto meni kasni 4 dana menga ja sam ujutro pravila dva testa na trudnocu i oba su negativna a imam mucnine i vrtoglavice...jer mozda znate u cemu bi bio problem
Vjerojatno nije trudnoća, a dijagnostika preko foruma je baš otežana, čak i profesionalcima. Savjetujem da se javite liječniku.
Dvojajcane blizanke 🍒
Pozdrav,zanima me jeli jos tko vidi blijedu liniju,test je slikan nakon 3 min
Sortiraj odgovore
Najstariji