Pozdrav, radila sam test par dana prije ocekivane menstruacije.
Jel itko od vas vidi jos jednu crtu ili sam prolupala vise 😃
Nije mi se slika uploadala :(
Dobro vece svima
Ovako zadnja menstruacija bila 27.10,sinoć i jutros pravila test za trudnoću,pojavila se jedna tamna jedna bljedunjava crta ali nakon 15 minuta a inače imam neredovitu menstrusciju,sta vi mislite 😁
Dobro vece svima
Ovako zadnja menstruacija bila 27.10,sinoć i jutros pravila test za trudnoću,pojavila se jedna tamna jedna bljedunjava crta ali nakon 15 minuta a inače imam neredovitu menstrusciju,sta vi mislite 😁
Preporucujem ti da ponovis test za dva dana i da nakon isteka roka za ocitanje testa test bacis i ne gledas. Jer to je vjerovatno samo evaporacijska linija. Ako pise ne citati rezultate nakon 10 minuta, nakon 10 minuta test ide u smece i to je to. Sacekaj koji dan i ponovi test jedan od onih kojim stvarno vjerujem, jer nemaju evaporacijsku liniju su Gravignost ultra on je bas za rano otkrivanje trudnoce imas u ljekarnama a i u DM-u Sretno i pridrzavaj se onog sto pise u uputstvu za sigurniji rezultat 😉
Hvala,bilo bi super da je pozitivan
Dobro vece svima
Preporucujem ti da ponovis test za dva dana i da nakon isteka roka za ocitanje testa test bacis i ne gledas. Jer to je vjerovatno samo evaporacijska linija. Ako pise ne citati rezultate nakon 10 minuta, nakon 10 minuta test ide u smece i to je to. Sacekaj koji dan i ponovi test jedan od onih kojim stvarno vjerujem, jer nemaju evaporacijsku liniju su Gravignost ultra on je bas za rano otkrivanje trudnoce imas u ljekarnama a i u DM-u Sretno i pridrzavaj se onog sto pise u uputstvu za sigurniji rezultat 😉
Sretno 🤞🤞🤞🤞❤️ javi se kad ponovis test 😉
Dobila jutros 😔,malo curka ali tek je prvi dan
Dobro vece svima
Sretno 🤞🤞🤞🤞❤️ javi se kad ponovis test 😉
Dobila jutros 😔,malo curka ali tek je prvi dan
Glavu gore kad vjestica prodje, ti fino korisi LH trakice pa da ulovis ovulaciju pa malo uzivancije sa dragim par dana pre ovulacije, pa na dan ovulacije i onda mozda bude vise srece ;) Mozda je ovo samo bio znak da ne gubis nadu 😉♥️
Upravo tako,hvala ti ❤️😘
Pozdrav menstruaciju sam dobila kao navodno,ali je pravo krvarenje trajalo samo jedan dan ( odma naredni dan i ostale dane samo neki smedjkasti iscjedci ) nakog toga sam napravila digitalni test za trudnocu clearblue na kojem je pokazalo jasnu minus liniju,ali se ispod nazirala i još jedna blaga linija,da li mozete da mi pojasnite šta to znači kod digitalnog clarblue testa ?
Tratinčica87
Po mome iskustvu to ti je - jer svaki clearblue digitalni ima tu drugu crticu vidljivu, ali ona mora biti iste jačine i pokazivati +
Drage žene, dečko i ja inače imamo zaštićen spolni odnos (kondomi), no jednom smo imali seks bez, no nije ejakulirao u mene. Mjesečnica kasni 3 dana, no ne osjećam apsolutno nikakve simptome, jedino što su me prije svake menge boljele grudi i osjećala sam probadanje jajnika, sad ni to. Test ClearBlue je pokazao plusić, ali tek nakon sat vremena, a iz Milera test Duchesse pokazao minus. Vaša mišljenja?
Curke pozdrav, radila sam clearblue test za rano otkrivanje, m bi treba dobit 12.12. i imam neke cudne simptome, kao pred mengu ali me sise uzasno bole i idem stalno na wc. Jajnici me na momente bole. Jutros sam napravila test sa ne bas jutarnjim urinom (prvi put u 3 ujutro, drugi put za test u 7 ujutro) i pokazalo je slabu crtu. Ali u uputstvima pise da treba biti okomita crta ako je trudnoca, bez crte nema trudnoce. A meni je odmah pokazalo vodoravnu jednu crtu i sad mi nije jasno. Svakako cu ponovit test na dan ocekivane, ali sam skroooz zbunjena. Sto vi mislite?
Sortiraj odgovore
Najstariji