https://ibb.co/kx78Gv7
Nadzire se slaba crtica, koji si dpo? Najbolje da rastvoriš test od te plastike, bolje će se vidjeti
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Nadzire se slaba crtica, koji si dpo? Najbolje da rastvoriš test od te plastike, bolje će se vidjeti
Imam jos 2 dana do menstruacije ali svi simptomi su tu,rastavila sam test i vidi se slaba crtica...napraviti cu opet test za dva dana😊nadam se pozitivnom testu nakon dugo vremena pokusavanja
Imam jos 2 dana do menstruacije ali svi simptomi su tu,rastavila sam test i vidi se slaba crtica…napraviti cu opet test za dva dana😊nadam se pozitivnom testu nakon dugo vremena pokusavanja
Sretno 🤞🤞🤞🤞🤞
Hvala😊😊
Jucer i danas radila testove i oba dva negativni,jeli moguce da je prvi bio lazno pozitivan?
Jucer i danas radila testove i oba dva negativni,jeli moguce da je prvi bio lazno pozitivan?
Prvi ti uopste nije pozitivan....
To sto se "nesto" naziralo niie pozitivno..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav, još imam 10 dana do očekivane menstruacije i radila sam test, negativan. Što mislite po vašim iskustvima je li to prerano. Znam da sam s prvim djetetom radila isto tako rano test, samo što je bio prvi jutarnji urin,i nazirala se jako blijeda crta tada, koja je kako dani odmicu postajala sve tamnija. Dok je sad recimo uopce nema.
Pozdrav, još imam 10 dana do očekivane menstruacije i radila sam test, negativan. Što mislite po vašim iskustvima je li to prerano. Znam da sam s prvim djetetom radila isto tako rano test, samo što je bio prvi jutarnji urin,i nazirala se jako blijeda crta tada, koja je kako dani odmicu postajala sve tamnija. Dok je sad recimo uopce nema.
Definitivno prerano ako ti je ciklus 28 dana racunaj da ti je oko 14 dana ciklusa (dc) dodje do ovulacije, ako npr dodje do oplodnje na dan ovulacije treba nekih oko 5 dana da oplodjena celija stigne do materice i onda ako dodje do implantacije na se desi od prilike od 6. do 12. dana nakon ovulacije, sto bi u cuklusu od 28 dana blo od 20 - 26 dana ciklusa. Ti si uradila test ako sam dobro skuzila mozda 18. Ili 19. dc. sto je basss prerano. Pogotovo ako ti ciklusi nisu bas pravilni. 6 i 7 dan nakon ovulacije (dpo) se racuna kao rana iplantacija, statisticki se najcesce iplantacija desi 8-9 dan ciklusa dok se 11 i 12 dan ciklusa smatra kao kasna implantacija. Tako da znam da nije lako ❤️ ali izdrzi jos do sledeceg testa bar 5-6 dana, a i tad lako moguce da test nema sanse da nesto pokaze. Nemoj da se razocaras, jednostavno je prerano.
Hvala ti na odgovoru 🙂 Da, inace mi je pravilan ciklus, 28 dana. A menstruaciju trebam dobit 22.11.
Test ne može biti lazno pozitivan, osim u slucaju koristenja nekih terapija pre IVF- i sl. Ako ti se i najmanja sjena pojavi u vremenu koje se smatra dozvoljenim za ocitavanje testa (tipa pise da se test ocita u roku 10 monuta, ako se crtica pojavi u roku do 10 minuta test je pozitivan). Ako se sjena ili crtica pojavi nakon 10 minuta to je evaporacijska linija i ne znaci pozitivan test. Uvjek pogledajte test npr ako pise da se ocitava u roku 6 minuta i nakon tih 6 minuta bacite test. Meni je krenulo krvarenje mislila da je samo 3 dana kasnila M. I stalo nakon dan uradim test on pozitivan bljeda crta, basss bljeda jedva vidljiva, ali je tu sutradan malo vidljivija, dan kadnije jos bljedja. Uradim betu i beta 14.6 onda je padala, pa rasla, pa opet u padu..jos cekanje da dobijem, biokemijska trudnoca u pitanju. Svaka i najbljedja linija je znak trudnoce, ako je test uradjen i ocitan pravilno. Beta moze poceti padati, pa da dobijete samo par dana kasnije kod biokemiske, a da uopste nemate pojma da je do trudnoce doslo. Ako vam bude kasnilo jos neki period, najsigurnija bi bilo izvaditi betu.
Hvala na svim informacija😊i evo da usput javim da je prvi test ipak bio pozitivan😊😊😊,nakon dugo vremena stize nam i treća sreća🥰🥰
Test ne može biti lazno pozitivan, osim u slucaju koristenja nekih terapija pre IVF- i sl. Ako ti se i najmanja sjena pojavi u vremenu koje se smatra dozvoljenim za ocitavanje testa (tipa pise da se test ocita u roku 10 monuta, ako se crtica pojavi u roku do 10 minuta test je pozitivan). Ako se sjena ili crtica pojavi nakon 10 minuta to je evaporacijska linija i ne znaci pozitivan test. Uvjek pogledajte test npr ako pise da se ocitava u roku 6 minuta i nakon tih 6 minuta bacite test. Meni je krenulo krvarenje mislila da je samo 3 dana kasnila M. I stalo nakon dan uradim test on pozitivan bljeda crta, basss bljeda jedva vidljiva, ali je tu sutradan malo vidljivija, dan kadnije jos bljedja. Uradim betu i beta 14.6 onda je padala, pa rasla, pa opet u padu..jos cekanje da dobijem, biokemijska trudnoca u pitanju. Svaka i najbljedja linija je znak trudnoce, ako je test uradjen i ocitan pravilno. Beta moze poceti padati, pa da dobijete samo par dana kasnije kod biokemiske, a da uopste nemate pojma da je do trudnoce doslo. Ako vam bude kasnilo jos neki period, najsigurnija bi bilo izvaditi betu.
Hvala na svim informacija😊i evo da usput javim da je prvi test ipak bio pozitivan😊😊😊,nakon dugo vremena stize nam i treća sreća🥰
Čestitam 🥰❤️🤞 zelim ti skolsku trudnocu…
Hvala puno🥰🥰❤
Sortiraj odgovore
Najstariji