Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    21. Listopad 2021. 12:53

Ninnach

Cure,nazslist jutros sam prokrvarila…bas su mi lade potonule,znate da sve.uglavnom,cudi me to sto svud navode da litealna faza fiksno trsje 14dana a ja dobijem 11.dan.nikad mi nije tako uranila a sumnjam dy je implantacijdko jer je krv bas crvene ne roskaste ni smede boje…sta vi mislite o tom mom slucaju ako se ima uopce sta za mislit…

Moguce ti je vise scenarija, ali sada ne mozes znati nista, mozda je tu nesto bilo, pa bila biokemijska, moguce je da lutealna je kraca, ne mora biti 14 dana, moguce da je neki hematomcic...jedino sto ti mogu predloziti da ti razjasni sve je da odes izvaditi beta Hcg iz krvi, tada ces sve znati...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

simba
    21. Listopad 2021. 15:58

Saayurri, čekamo te tam da razjasniš situaciju..😁😁😏

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Ema:)
    21. Listopad 2021. 23:04

EmmaM

Kao što rekoh, išla sam ginekologu u Sloveniji I savjetovala sam se sa najboljim ginekologom u Bosni. 😊
    Ako vi na forumima imate opise kako šta izgleda, prošle ste to zašto ginekolog od 30+ godina rada ne bi mogao znati I biti siguran? U svakom slučaju Hvala.

Bok, imaš li možda sliku testa? Moj je izgledao nakon 6 dana kašnjenja skoro kao negativan, druga crta je bila toliko slaba da se jeeeedva vidjela, nakon dva dana se malo pojačala pa još nakon dva dana je bila skroz tamna.

Prva trudnoća
    Dolazi nam dečkić 💙
    Termin: 30.5.2022.

• Dory
    23. Listopad 2021. 09:11

Pozdrav, dali vi vidite ovdje sjenu crtice ili sam ja luda😒

• Dory
    23. Listopad 2021. 09:13

Ne mogu ocitat sliku😪 javlja mi gresku

Kaća
    23. Listopad 2021. 15:51

https://imgbb.com/
    Uploadaj sliku na ovu stranicu pa nam zalijepi link 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• slatka_mala_
    25. Listopad 2021. 09:51

Pozdrav svima nova sam😊
    Kasni mi menga 1 dan 
    Odnose sam imala tijekom plodnih dana i prije plodnih dana pa me sad zanima da li mogu ostati trudna imam vrtoglavice i mucno mi je a nemogu da se ispovracam...
    Jucer navecer sam imala jaku bol u desnom jajniku pa me malo zabrinjuje😶

Jakasam💝
    25. Listopad 2021. 09:57

slatka_mala_

Pozdrav svima nova sam😊
    Kasni mi menga 1 dan
    Odnose sam imala tijekom plodnih dana i prije plodnih dana pa me sad zanima da li mogu ostati trudna imam vrtoglavice i mucno mi je a nemogu da se ispovracam…

S obzirom da si navela odnose za vrijeme plodnih dana postoji mogucnost trudnoce. Napravi test, ako ti kasni vec bi trebao pokazati pravi rezultat + ili -. 

+07.07.2023.
    1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
    2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
    3. pregled 🔜11.09.

• slatka_mala_
    25. Listopad 2021. 10:04

Mimi👶❤️

slatka_mala_

Pozdrav svima nova sam😊
    Kasni mi menga 1 dan
    Odnose sam imala tijekom plodnih dana i prije plodnih dana pa me sad zanima da li mogu ostati trudna imam vrtoglavice i mucno mi je a nemogu da se ispovracam…

S obzirom da si navela odnose za vrijeme plodnih dana postoji mogucnost trudnoce. Napravi test, ako ti kasni vec bi trebao pokazati pravi rezultat + ili -.

Ocu...
    Hvala ti na odgovoru💞

Jakasam💝
    25. Listopad 2021. 10:19

slatka_mala_

Mimi👶❤️

slatka_mala_

Pozdrav svima nova sam😊
    Kasni mi menga 1 dan

Ocu…
    Hvala ti na odgovoru💞

Sretno, javi rezultat 💪😄

+07.07.2023.
    1. pregled 6+4, kuca ❤, CRL 0,45mm, Terapija Utrogestan
    2. pregled 9+0, sve je dobro❤, CRL 19,9mm, terapija Utrogestan
    3. pregled 🔜11.09.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.