Ako ima netko ko bi mi znao reći..hvala
Zavisi. Koji je dan ciklusa, da li kasni M? Daj podataka....
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ako ima netko ko bi mi znao reći..hvala
Zavisi. Koji je dan ciklusa, da li kasni M? Daj podataka….
Zadnja m je bila 21.9. nakon tog ovulacijskim testovima utvrden pozitivan lh test 9.10.i 10.10., slijedeću trebam dobiti 24.10. odnose smo imali ,one bitnije 6.10.,7.10,i 10.10. ovo je clearblue test za rano utvrdivanje 6 dana ranije.iskreno ,mislim da nije trudnoca jer simptoma nekih i nemam bog zna kakvih ...sad ko bi znao...cekat da ne dode najbolje
Znaci dan ciklusa je 30. Ali ovulacija je kasnila sto je potvrdeno testovima za ovulaciju kad je tocno nastupila.hm...danas sam 10 dpo
Znaci dan ciklusa je 30. Ali ovulacija je kasnila sto je potvrdeno testovima za ovulaciju kad je tocno nastupila.hm…danas sam 10 dpo
Moguce za 10dpo da je ova crta prava, ali opet ovaj CB zna prevariti, ali kazem vrlo moguce da je prava, pogotovo sto je fino jasna i debela, evapiracijske su inace tanje...opet ponovi sutra trebala bi biti tamnija 🤞🤞🤞
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Znaci dan ciklusa je 30. Ali ovulacija je kasnila sto je potvrdeno testovima za ovulaciju kad je tocno nastupila.hm…danas sam 10 dpo
Moguce za 10dpo da je ova crta prava, ali opet ovaj CB zna prevariti, ali kazem vrlo moguce da je prava, pogotovo sto je fino jasna i debela, evapiracijske su inace tanje…opet ponovi sutra trebala bi biti tamnija 🤞🤞🤞
Hvala ti Sayuri,a vidjet ću jos za koji dan i sve ce bit jasnije.hvala jos jednom
Zato sto imam tu mogucnost a uplašila sam se jer nikad nisam tako nešto imala. Trenutno sam u Sloveniji pa sam išla ginekologu I rekao mi je da je impl. krvarenje da je 99% siguran, išla privatniku također, nazvala doktora svog u Bosni tražio slike isto potvrdio.
Zato sto imam tu mogucnost a uplašila sam se jer nikad nisam tako nešto imala. Trenutno sam u Sloveniji pa sam išla ginekologu I rekao mi je da je impl. krvarenje da je 99% siguran, išla privatniku također, nazvala doktora svog u Bosni tražio slike isto potvrdio.
Slike cega? Na osnovu cega na slici covjek moze vidjeti da je implantacijsko...🤔 u takvo nesto niko ne moze biti siguran da jeste dok se ne ispostavi trudnoca, a kamoli biti 99% siguran...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Kao što rekoh, išla sam ginekologu u Sloveniji I savjetovala sam se sa najboljim ginekologom u Bosni. 😊
Ako vi na forumima imate opise kako šta izgleda, prošle ste to zašto ginekolog od 30+ godina rada ne bi mogao znati I biti siguran? U svakom slučaju Hvala.
Kao što rekoh, išla sam ginekologu u Sloveniji I savjetovala sam se sa najboljim ginekologom u Bosni. 😊
Ako vi na forumima imate opise kako šta izgleda, prošle ste to zašto ginekolog od 30+ godina rada ne bi mogao znati I biti siguran? U svakom slučaju Hvala.
Pa sta onda pitas po forumu kad se savjetujes sa najboljim ginekolozima....
Elementarne stvari ti " najbolji" ginekolog nije objasnio, a to je da na UZV se apsolutno nista ne vidi cak i kad imas pozitivan test, treba proci vremena a kamoli tebi par dana od O da on vidi jel se tu nesto implantiralo...
Malo procitaj o tim stvarima, kad vec radis na bebi...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Cure,nazslist jutros sam prokrvarila...bas su mi lade potonule,znate da sve.uglavnom,cudi me to sto svud navode da litealna faza fiksno trsje 14dana a ja dobijem 11.dan.nikad mi nije tako uranila a sumnjam dy je implantacijdko jer je krv bas crvene ne roskaste ni smede boje...sta vi mislite o tom mom slucaju ako se ima uopce sta za mislit...
Sortiraj odgovore
Najstariji