Ima neko iskustva sa ovim testovima? Upravo sam ih narucila, vidim da im je osjetljivost 10 mIU/mL HCG-a i traju do 2024. Bas su mi super povoljni 20 komada sa dostavom me kosta oko 12€
https://photos.app.goo.gl/MfZZGaRnDiVUecgZ9
Najgori testovi na trzistu, popularni " kinezi". Taj ti uvijek baca drugu liniju, cak je i moj muz bio pozitivan na trudnocu na njemu. Ustedila si novce sa tim testovima ali ces izgubiti nerve...pa eto sretno 😁
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Test ne može biti lazno pozitivan, osim u slucaju koristenja nekih terapija pre IVF- i sl. Ako ti se i najmanja sjena pojavi u vremenu koje se smatra dozvoljenim za ocitavanje testa (tipa pise da se test ocita u roku 10 monuta, ako se crtica pojavi u roku do 10 minuta test je pozitivan). Ako se sjena ili crtica pojavi nakon 10 minuta to je evaporacijska linija i ne znaci pozitivan test. Uvjek pogledajte test npr ako pise da se ocitava u roku 6 minuta i nakon tih 6 minuta bacite test. Meni je krenulo krvarenje mislila da je samo 3 dana kasnila M. I stalo nakon dan uradim test on pozitivan bljeda crta, basss bljeda jedva vidljiva, ali je tu sutradan malo vidljivija, dan kadnije jos bljedja. Uradim betu i beta 14.6 onda je padala, pa rasla, pa opet u padu..jos cekanje da dobijem, biokemijska trudnoca u pitanju. Svaka i najbljedja linija je znak trudnoce, ako je test uradjen i ocitan pravilno. Beta moze poceti padati, pa da dobijete samo par dana kasnije kod biokemiske, a da uopste nemate pojma da je do trudnoce doslo. Ako vam bude kasnilo jos neki period, najsigurnija bi bilo izvaditi betu.
Hvala na svim informacija😊i evo da usput javim da je prvi test ipak bio pozitivan😊😊😊,nakon dugo vremena stize nam i treća sreća🥰🥰
Ne moze test biti pozitivan na betu 0.20. TACKA!!
Ako je drugi test kasnije bio opet pozitivan ne znaci da je prvi bio. Nebitno, cestitam svakako i zelim urednu trudnocu....
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ćaoo svima,
Treba mi savjet ☺️ M sam imala poslkednju 18.10. Trajala je 5 dana, sljedeca je trebala biti sad 14 i kasni, uradila sam test negativan. 🙁
Imam izrazene vene na grudima, i tvrde su jako. Tupi bol ispod stomaka a vec 15 dana bol u donjem dijelu ledja i svako malo idem u wc.
Savjet za neki test radila sam sa clearblue. Hvala💋
Pozdrav svima🙋♀️ 2 dana prije očekivane M sam radila Clearblue test i odmah je pokazao sjenu a nakon 5 min i svjetloplavu crtu. Sljedeći dan sam napravila Clearblue digital i bio je negativan, oba su rađena sa jutarnjom mokraćom. Zanima me da li je moguće da je evoporacijska crtica tako jako vidljiva ili sam trebala pričekati sa Clearblue digital jer ovaj Clearblue koji je ispao pozitivan je 10 Ul/m a digital 25 Ul/m. Hvala Vam na savjetu 🌺https://ibb.co/ZmSV1K0
Pozdrav svima🙋♀️ 2 dana prije očekivane M sam radila Clearblue test i odmah je pokazao sjenu a nakon 5 min i svjetloplavu crtu. Sljedeći dan sam napravila Clearblue digital i bio je negativan, oba su rađena sa jutarnjom mokraćom. Zanima me da li je moguće da je evoporacijska crtica tako jako vidljiva ili sam trebala pričekati sa Clearblue digital jer ovaj Clearblue koji je ispao pozitivan je 10 Ul/m a digital 25 Ul/m. Hvala Vam na savjetu 🌺https://ibb.co/ZmSV1K0
Ti testovi znaju često bacati takve lažne sjene, tj ev. crtice. Ali ovo tvoje mi djeluje pozitivno. Gle, nema druge, pričekaj dva dana, popiški drugi test i držim fige. javi🍀
👩33g
👨42g
👦4g
Da, najbolje je pričekati, ali ako i nisam uopče mi nema smisla zašto ova pozitivna crtica? Inače znam da Clearblue izbaci sjenu (iz iskustva) ali ovo je baš svjetlo plava crtica nije siva kako zna biti. Svakako javim retultate🤞
Ako je koja mama imala sličnu situaciju kao ja slobodno nek me ohrabri😁
Ja sam imala tvoju situaciju bezbroj puta, ali sumnjam ds cu te ohrabriti...CB ti baca te evap linije skoro na svakom, moja je znala cak i jaca da bude....ne znam koji CB digitalac si uzela, ako si onaj sa tjednima on je 10ml/U....nije 25..obicni je 25ml/U...
Svakako ponovi za dan dva pa ces znati...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Drage ženice ipak ništa, M je došla točno na dan. Nadam se da se uskoro opet čujemo🌺😘
Pozdrav žene!
Imam pitanje, znaci M mi kasni danas 9. dan, odnos smo imali nezasticeni nekad zasticeni kako kad 🤷🏻♀️ Ne sjecam se vise dali su bili plodni dani ili ne.. ali ovak radila sam test ujutro u subotu 20.11.(stavit cu sliku) nije se nikakva crtica pojavila, no nakon par h se pojavila slaba crtica ali samo sa jedne strane.. drugi dan navecer sam radila test sa Clear blue digitalnim (znam da sam trebala rađe radit ujutro) ali se test pokazao negativan.. mucnica mi dođe tu i tamo, nemam apetita naci katastrofa.. imam 21.god, kod ginekologa jos nisam bila nikad🤦🏻♀️ Sad kad se ja upisem pa kad mi termin da (mislim da bude potrajalo to vise tjedana) kaj da radim?? Ii da znam osjetiti neke ko grceve slabije, neznam vise kaj da mislim. HELP!❤️🙏🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji