Pozdrav svima!
Ja sam nova ovdje, pratim već neko vrijeme forum I našla sam se u nekoj situaciji pa trebam vaš savjet...
Već 7 mjeseci pokusavamo da imamo bebu, svaki test do sada je bio negativan. Menstruaciju sam trebala dobiti prije 10 dana I nisam dobila. Uradila sam test 5 dana prije ocekivane M bio je negativan. Uradila sam prije 3 dana opet negativan. Grudi me jako bole, toliko da mi I grudnjak smeta, čak me malo I svrbe. Dosta su teške I veće što mi se nikad prije nije desilo. Donji dio trbuha je napuhan jako, tu I tamo grcevi koji nisu jaki. Nekih 15 dana prije ocekivane menstruacije sam imala implantacijsko krvarenje, tako mi je bar doktor rekao... Šta vi mislite?
Doktor ti rekao da si 15 dana prije M imala implantacijsko? Mijenjaj doktora..pod jedan...
Pod dva, ako sam dobro shvatila, zadnji test si radila 7 dana kasnjenja M, ako je negativan i taj, onda nisi trudna nesto je drugo u pitanju, a moze biti da je povezano sa tim krvarenjem u sred ciklusa....kada je bila O, mozes li pouzdano reci? O-ovulacija...i jesu li ti redovni ciklusi, i kad su bili zadnji odnosi?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Više njih je reklo da im izgleda kao impl. krvarenje 99% su sigurni, provjerila sam kod najboljih doktora.
Ispravka, 10 dana prije ocekivane M je bilo kao impl.krvarenje. O-28.9.
Pratim ovulaciju tačno je.
Ciklusi su uvijek redovni, svi su nalazi bili super radila sam prošli mjesec pocetkom mjeseca.
Odnosi zadnji bio je prije 2 dana...
Doktor ti rekao da si 15 dana prije M imala implantacijsko? Mijenjaj doktora..pod jedan…
Pod dva, ako sam dobro shvatila, zadnji test si radila 7 dana kasnjenja M, ako je negativan i taj, onda nisi trudna nesto je drugo u pitanju, a moze biti da je povezano sa tim krvarenjem u sred ciklusa….kada je bila O, mozes li pouzdano reci? O-ovulacija…i jesu li ti redovni ciklusi, i kad su bili zadnji odnosi?
Poz moze pitanje imala sam meng 11.9 26.9 imala smedi iscjedak 4 dana samo Test ponovim sa 6 dana kašnjenja cler blue pokazao plus kao kuca opet danas uradim ono minus al sam uradila sa 3 urinom grudi me bole vene primjećujem glava često leda pomalo nesvjestica dali je prvi test pozitivan dali je moguća trudnoca
Više njih je reklo da im izgleda kao impl. krvarenje 99% su sigurni, provjerila sam kod najboljih doktora.
Ciklusi su uvijek redovni, svi su nalazi bili super radila sam prošli mjesec pocetkom mjeseca.
Odnosi zadnji bio je prije 2 dana…
Mozda si pobrkala implatacijsko i ovulacijsko?
Suma sumaru ako ti menga kasni i testovi su ti negativni odi kod najboljih doktora da provjere sto je.
Jer sa toliko kasnjenjem da se radi o trudnoci testovi bi vec pokazali plus.
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Odnosi zadnji bio je prije 2 dana…
Ok, 10 dana prije M ima smisla, nego mi samo razjasni, zasto si posjetila "vise" doktora par dana poslije O? 🤔 Zbog tog krvarenja?
Znaci O je bila 28.09 ( sigurna si), a ti si zadnji test radila 17.10? Tako sam shvatila...znaci radila si test 19DPO... nema tu trudnoce zao mi je...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Poz moze pitanje imala sam meng 11.9 26.9 imala smedi iscjedak 4 dana samo Test ponovim sa 6 dana kašnjenja cler blue pokazao plus kao kuca opet danas uradim ono minus al sam uradila sa 3 urinom grudi me bole vene primjećujem glava često leda pomalo nesvjestica dali je prvi test pozitivan dali je moguća trudnoca
Nigdje tacke , zareza 😵 Nema veze vise koji je urin kad kasni M, a otkud da znamo da li je prvi test pozitivan, daj stavi sliku. Sa Clear Blue taj plus sto se cini ko kuca, moze vrlo lako biti lazan, desava se cesto...ponovi neki drugi test, najbolje digitalac i znat ces sigurno..sretno🤞🤞
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Nigdje tacke , zareza 😵 Nema veze vise koji je urin kad kasni M, a otkud da znamo da li je prvi test pozitivan, daj stavi sliku. Sa Clear Blue taj plus sto se cini ko kuca, moze vrlo lako biti lazan, desava se cesto…ponovi neki drugi test, najbolje digitalac i znat ces sigurno..sretno🤞🤞
Nmg da stavim sliku
https://ibb.co/sWXKzrv
Ovo slabo vidljivo jedva okom detektirano ..je nakon par sati...jel to onda evaporacijska?
Sortiraj odgovore
Najstariji