Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lelana23
    15. Prosinac 2020. 14:32

Iskreno se nadam da si upravu. Bojim se jer ssm čitala da je bilo djevojaka koje su imale po mjesec dana negativne rezultate, a ispostavilo se da su trudne. 
    Hvala na savjetu, sigurna sam da ovu metodu svakako više neću koristiti, niti bih kome željela ovakav stres 20 dana 

• Evana
    15. Prosinac 2020. 14:47

lelana23

Iskreno se nadam da si upravu. Bojim se jer ssm čitala da je bilo djevojaka koje su imale po mjesec dana negativne rezultate, a ispostavilo se da su trudne.
    Hvala na savjetu, sigurna sam da ovu metodu svakako više neću koristiti, niti bih kome željela ovakav stres 20 dana

nema šanse da je negativan test peti dan nakon izostanka, a pogotovo ne trinaesti. test funkcionira tako što detektira vrlo male količine beta hcg u urinu, a 13.dana nakon izostanka je razina bete previsoka da ne bi bila detektirana u urinu. ginekolog će ustanoviti što je problem, ali što se tiče trudnoće možeš biti mirna :) 

• baby0109
    15. Prosinac 2020. 18:30

Evana

lelana23

nema šanse da je negativan test peti dan nakon izostanka, a pogotovo ne trinaesti. test funkcionira tako što detektira vrlo male količine beta hcg u urinu, a 13.dana nakon izostanka je razina bete previsoka da ne bi bila detektirana u urinu. ginekolog će ustanoviti što je problem, ali što se tiče trudnoće možeš biti mirna :)

Čaki ima šanse...kod mene je test bio negativan i nakon 23 dana što mi je kasnilo..otišla sam misleć da su mi se ciste opet vratile,kad ono 👶

• lelana23
    15. Prosinac 2020. 19:19

Jao sad sam se baš zabrinula. Nadam se da kod mene neće biti ista situacija kao kod tebe 😔

• lelana23
    15. Prosinac 2020. 19:24

Odnos sam imala 7.11. i 20.11., a menstruacija je trebala doći 26.11. 
    Testove sam radila 30.11. , 4.12. i 8.12. i svi su bili negativni. Povremeno se jave grčevi u stomaku i sve imam osjećaj da ću uskoro dobiti, a nikako da se to desi 😔
    Sutra idem ginekologu, nadam se da će testovi biti tačni ... 

• Evana
    15. Prosinac 2020. 19:30

baby0109

Evana

lelana23

Čaki ima šanse…kod mene je test bio negativan i nakon 23 dana što mi je kasnilo..otišla sam misleć da su mi se ciste opet vratile,kad ono 👶

i kad si otisla na pregled koliko je dana proslo od menstruacije i sto ti je doktor rekao koliko si trudna po veličini ploda? 

Razlozi zašto je test negativan, a trudna si: prerano rađenje testa, nepravilno korištenje testa, nepouzdani testovi ili previše razvodnjen urin.

Žene koje imaju neredovite menstruacije imaju problem s utvrđivanjem plodnih dana, dana menstruacije, a samim time i kad trebaju napraviti test. 

Zdrava 22-godišnjakinja koja ima redovne cikluse najvjerojatnije nije trudna ako joj je test tri puta nakon kašnjenja menstruacije pokazao da je negativan i zato mislim da nema razloga da strašiš curu. 

• Evana
    15. Prosinac 2020. 19:33

lelana23

Testove sam radila 30.11. , 4.12. i 8.12. i svi su bili negativni. Povremeno se jave grčevi u stomaku i sve imam osjećaj da ću uskoro dobiti, a nikako da se to desi 😔
    Sutra idem ginekologu, nadam se da će testovi biti tačni …

javi nam što je bilo u pitanju kako se cure koje ce biti u slicnoj situaciji ne stresiraju bez razloga. 

Držim fige da nisi trudna 

• lelana23
    15. Prosinac 2020. 19:35

Čak šta više, ja sam uradila 5 testova, međutim 3 su bila jutarnji urin, a dva večernji, pa se u njih kao nisam htjela uzdati. 

• lelana23
    15. Prosinac 2020. 19:36

Hvala puno, javim svakako 🤗

15. Prosinac 2020. 19:38

lelana23

Sutra idem ginekologu, nadam se da će testovi biti tačni …

S obzirom na uredne cikluse, ako si testove radila s prvim jutarnjim urinom ili da barem prije nego si radila test nisi isla na wc cca 4 sata, da urin ne bude razvodnjen, mislim da su ti sanse za trudnocu gotovo nikakve.. A izostanak menstruacije ti moze izazvati upravo stres kroz koji prolazis zbog straha od trudnoće. Sretno na pregledu 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.