Pozdrav drage žene!
Danima već čitam vaša iskustva, pa evo da vas upitam i ja.
Zadnja M mi je bila 1.11., sada mi kasni već 9 dana. Radila sam test 5 dan (ujutro), i danas 9ti dan (oko podne, znači ne prvi urin). I negativan :( Uzela sam one najjeftinije trakice, First Sign.
Ne znam dali je prerano, postoji li mogućnost da su netočni?! Ne znam što bi mislila…
Od simptoma ne znam imam li što ili ne, ili umišljam… povremeno osjećam mučninu ali ne da bih povraća, i siske su mi malo otečene, ali ne bole… blaže nego u PMSu je sigurno…
uzmi u ljekarni clearblue test i ujutro ga napravi. pročitaj uputstva prije :)
inače ti testovi (ne trakice) su dosta osjetljivi i pokazuju jesi li trudna cak i prije ocekivane menstrucije
Jesam…uzela sam, ali u DMu. Nisam uzela digitalni već onaj s crticama.
U slučaju da opet bude negativno, što mi je činiti?! Vrijedi li uopće više nakon 10 dana od izostanka menstrucije provjeravati?
Ili da zovem gin pa da vidim s njom?
Baš sam zbunjena. Prije mjesec i pol sam bila na pregledu, i papa. Sve je bilo u redu.
Sumnjam jedino na trudnoću, no evo testovi mi kažu da nije…
Znači radila si test 5. dan od izostanka??? Tada bi ti svakako već pokazao +, osim ako je test ne ispravan. Ja sam recimo sa First Sing (jefini, dvije trakice unutra) radila test 5 dana prije očekivane menstruacije i iznenadila se kad je pokazao blagu crticu.
Napravi još taj što si kupila, pa ćeš se svakako javiti i ginekologu bio test pozitivan ili negativan.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Tako je, radila sam test 5.ti dan nakon izostanka i 9ti ali taj nije bio na prvi jutarnji urin.
Ok, hvala na informacijama.
Nisam do sad radila testove, niti mi je menstruacija potpuno izostala pa ne znam više što bi mislila.
Ponovim ujuto ponovno, i svakako se javim gin, bio + ili -.
Tako je, radila sam test 5.ti dan nakon izostanka i 9ti ali taj nije bio na prvi jutarnji urin.
Nisam do sad radila testove, niti mi je menstruacija potpuno izostala pa ne znam više što bi mislila.
meni je kasnila menstruacija u prvom mjesecu 11 dana, testovi mi bili negativni, a ciklus mi je inace uvijek bio točno 30
dana. mjesec nakon sam saznala da sam zatrudnila u sljedecem ciklusu trudna hahah
uglavno, clearblue ce ti pokazat jesi li trudna ili nisi, bitno je samo da pravilno napravis test, piše ti u uputstvima sve. testovi funkcioniraju tako sto reagiraju na betu hcg u urinu, tako da ako si trudna, detektirat ce.
u svakom slučaju, odi kod ginekologa nakon testa. držim fige da bude ono što želiš
meni je kasnila menstruacija u prvom mjesecu 11 dana, testovi mi bili negativni, a ciklus mi je inace uvijek bio točno 30
dana. mjesec nakon sam saznala da sam zatrudnila u sljedecem ciklusu trudna hahah
uglavno, clearblue ce ti pokazat jesi li trudna ili nisi, bitno je samo da pravilno napravis test, piše ti u uputstvima sve. testovi funkcioniraju tako sto reagiraju na betu hcg u urinu, tako da ako si trudna, detektirat ce.
u svakom slučaju, odi kod ginekologa nakon testa. držim fige da bude ono što želiš
Tako i meni, ciklus do sad uvijek točan, zna varirati dan-dva ali to je to.
Testove ne vjerujem da sam krivo odradila, slijedila sam upute i kontrolna crtica je na svima bila dobro vidljiva.
Pokušat ću svakako još jednom ujutro s clearblue, i svakako se javim gin.
Hvala vam još jednom na savjetima. 😉😘
Bok svima... Imam jednu ružnu situaciju, i voljela bih čuti Vaše mišljenje.
U pitanju je trudnoća (nadam se 🤞).
Naime, ZM 25.10., napravila test prije tjedan dana, plus ko kuća.
Vadila betu 2400,super.
Danas pregled i vađenje bete i ŠOK.
Beta 2200,i na UZV se vidi samo gest. Vrećica, ne i plod. Dr kaže da je po uzv trudnoća manja nego po ZM (što je ok.)
Da napomenem, imam adenom hipofize, i neki kažu da on može utjecati na hormone u tijelu, koji mogu raditi nered, pa da ne 'šalje dobre signale' tijelu...
E sad, moje pitanje je, da li znači da ništa od trudnoće ako je beta pala u posljednjih 48 sati?
E da. I doktorica kaže da je vrlo zanimljivo da sam sa takvom dijagnozom ostala u drugom stanju.....
Svaki savjet je dobrodošao🙏🙏
Tako i meni, ciklus do sad uvijek točan, zna varirati dan-dva ali to je to.
Testove ne vjerujem da sam krivo odradila, slijedila sam upute i kontrolna crtica je na svima bila dobro vidljiva.
Pokušat ću svakako još jednom ujutro s clearblue, i svakako se javim gin.
Hvala vam još jednom na savjetima. 😉😘
super, javi nam rezultate
Bok svima… Imam jednu ružnu situaciju, i voljela bih čuti Vaše mišljenje.
U pitanju je trudnoća (nadam se 🤞).
Naime, ZM 25.10., napravila test prije tjedan dana, plus ko kuća.
Vadila betu 2400,super.
Danas pregled i vađenje bete i ŠOK.
Beta 2200,i na UZV se vidi samo gest. Vrećica, ne i plod. Dr kaže da je po uzv trudnoća manja nego po ZM (što je ok.)
Da napomenem, imam adenom hipofize, i neki kažu da on može utjecati na hormone u tijelu, koji mogu raditi nered, pa da ne 'šalje dobre signale' tijelu…
E sad, moje pitanje je, da li znači da ništa od trudnoće ako je beta pala u posljednjih 48 sati?
E da. I doktorica kaže da je vrlo zanimljivo da sam sa takvom dijagnozom ostala u drugom stanju…..
Svaki savjet je dobrodošao🙏🙏
Evo da se samo javim, danas, 11sti dan od izostanka M, ponovila sam test...opet negativan.
Evo da se samo javim, danas, 11sti dan od izostanka M, ponovila sam test…opet negativan.
to nažalost znači da nisi trudna. odi kod ginekologa na pregled da utvrdi u cemu je problem
Evo da se samo javim, danas, 11sti dan od izostanka M, ponovila sam test…opet negativan.
to nažalost znači da nisi trudna. odi kod ginekologa na pregled da utvrdi u cemu je problem
Niti ja se više ne nadam +, ne vjerujem da se barem malo nebi vidjela crtica do sada.
Svakako se javim u pon ginekologu pa da provjerim...
Pozdrav cure..evo ja prvi put pišem ovdje :) Menstruaciju trebam dobiti za 3 dana. Tj 5 dana su mi gore, dole tako da sad negdje trebam dobiti. Prije 2 dana jedna jako svijetla crtica na testu, nakon toga 3x neg., onda opet danas na prvu mokraću u 5min svijetla crta, i nakon toga digitalni negativan ali nije na prvu mokraću. Ja idiot išla ga raskopat i unutra dvije trakice, jedna sa dvije crtice, a jedna sa jednom. Luda sam već. Od simptoma sam prije 2 dana imala grčeve i dva dana lagani spotting..jel se itko susreo sa sličnom situacijom?
Sortiraj odgovore
Najstariji