Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lelana23
    16. Prosinac 2020. 17:17

Evo javljam vam se nakon pregleda. Doktorica je rekla da po pregledu i ultrazvuku nisam trudna, te da imam blago policistične jajnike i malu cistu i da zbog tog nije došlo do menstruacije ovaj mjesec. Dobila sam neke tablete koje će to sve regulisati.
    Također, rekla je da su testovi obično bacanje para i da nema potrebe raditi više testova, da je uvijek bolja opcija savjetovanje sa doktorom. 
    Hvala vam na podršci, divne ste i svima vama koje želite uskoro bebu, držim fige 😊

• Evana
    16. Prosinac 2020. 19:59

lelana23

Evo javljam vam se nakon pregleda. Doktorica je rekla da po pregledu i ultrazvuku nisam trudna, te da imam blago policistične jajnike i malu cistu i da zbog tog nije došlo do menstruacije ovaj mjesec. Dobila sam neke tablete koje će to sve regulisati.
    Također, rekla je da su testovi obično bacanje para i da nema potrebe raditi više testova, da je uvijek bolja opcija savjetovanje sa doktorom.
    Hvala vam na podršci, divne ste i svima vama koje želite uskoro bebu, držim fige 😊

eto. ubuduce ako sumnjas na trudnocu, uzmi jedan test kad ti kasni tipa tjedan dana, napravi ga, ako je negativan odi ginekologu da doznas zasto, ako je pozitivan odi ginekologu da vidis jel sve ok s djetetom i da odlucis sto ces i kako ces i to je to. sretno 

• leptir18
    17. Prosinac 2020. 18:06

Pozdrav, molim vas vaše mišljenje. Dva dana sam radila test poslije podne i pokazalo mi je dvije blijede crtice ali jako blijede na oba trsta.Medjutim crtice zaista postoje. Simptome imam identične kao u prvoj trudnoći. Uradim opet danas test i negativan. Ne znam ni sama sta da mislim, dobiti trebam kroz 2-3 dana otprilike jer nemam  baš redovita menstruacije. Postavila bih sliku ali javlja gresku.
    Hvala i izvinite na dugom postu ♥️

17. Prosinac 2020. 20:53

leptir18

Pozdrav, molim vas vaše mišljenje. Dva dana sam radila test poslije podne i pokazalo mi je dvije blijede crtice ali jako blijede na oba trsta.Medjutim crtice zaista postoje. Simptome imam identične kao u prvoj trudnoći. Uradim opet danas test i negativan. Ne znam ni sama sta da mislim, dobiti trebam kroz 2-3 dana otprilike jer nemam baš redovita menstruacije. Postavila bih sliku ali javlja gresku.
    Hvala i izvinite na dugom postu ♥️

Mislim da bi se tu moglo radit o biokemijskoj trudnoci 😔 s obzirom da je test pozitivan, pa negativan

• mam1234
    21. Prosinac 2020. 14:49

Dan...zadnja menstruacija mi je bila 15.11....po kalendaru di pratim trudnoću ovulacije mi je bila 11.12....imam jako duge cikluse.... između 33-40 dana .. menstruaciju bi trebala dobiti 25.12...dal već sad mogu napraviti test?

Tonia♥️
    21. Prosinac 2020. 16:48

Mozes ga napraviti ali ne mora znaciti da Ce pokazati pouzdan rezultat, bolje strpiti se dva dana pa obavezno napraviti s jutarnjim urinom

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• mam1234
    22. Prosinac 2020. 18:44

Dan....opet ja...već dva dana ujutro imam ko roskasto poslje nužde....dal' je moguće implantacisko krvarenje prije očekivane menstruacije?....imam osjećaj da mi je mučno...drugih simptoma nemam...nadamo se +

SAYURI
    22. Prosinac 2020. 21:08

mam1234

Dan….opet ja…već dva dana ujutro imam ko roskasto poslje nužde….dal' je moguće implantacisko krvarenje prije očekivane menstruacije?….imam osjećaj da mi je mučno…drugih simptoma nemam…nadamo se +

Sve je moguce

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• mam1234
    22. Prosinac 2020. 22:01

SAYURI

mam1234

Dan….opet ja…već dva dana ujutro imam ko roskasto poslje nužde….dal' je moguće implantacisko krvarenje prije očekivane menstruacije?….imam osjećaj da mi je mučno…drugih simptoma nemam…nadamo se +

Sve je moguce

Budem probala napraviti test pa nadamo se da budem +

SAYURI
    22. Prosinac 2020. 22:35

mam1234

SAYURI

mam1234

Sve je moguce

Budem probala napraviti test pa nadamo se da budem +

Sretno🤞🤞🤞

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.