Evo javljam vam se nakon pregleda. Doktorica je rekla da po pregledu i ultrazvuku nisam trudna, te da imam blago policistične jajnike i malu cistu i da zbog tog nije došlo do menstruacije ovaj mjesec. Dobila sam neke tablete koje će to sve regulisati.
Također, rekla je da su testovi obično bacanje para i da nema potrebe raditi više testova, da je uvijek bolja opcija savjetovanje sa doktorom.
Hvala vam na podršci, divne ste i svima vama koje želite uskoro bebu, držim fige 😊
Evo javljam vam se nakon pregleda. Doktorica je rekla da po pregledu i ultrazvuku nisam trudna, te da imam blago policistične jajnike i malu cistu i da zbog tog nije došlo do menstruacije ovaj mjesec. Dobila sam neke tablete koje će to sve regulisati.
Također, rekla je da su testovi obično bacanje para i da nema potrebe raditi više testova, da je uvijek bolja opcija savjetovanje sa doktorom.
Hvala vam na podršci, divne ste i svima vama koje želite uskoro bebu, držim fige 😊
eto. ubuduce ako sumnjas na trudnocu, uzmi jedan test kad ti kasni tipa tjedan dana, napravi ga, ako je negativan odi ginekologu da doznas zasto, ako je pozitivan odi ginekologu da vidis jel sve ok s djetetom i da odlucis sto ces i kako ces i to je to. sretno
Pozdrav, molim vas vaše mišljenje. Dva dana sam radila test poslije podne i pokazalo mi je dvije blijede crtice ali jako blijede na oba trsta.Medjutim crtice zaista postoje. Simptome imam identične kao u prvoj trudnoći. Uradim opet danas test i negativan. Ne znam ni sama sta da mislim, dobiti trebam kroz 2-3 dana otprilike jer nemam baš redovita menstruacije. Postavila bih sliku ali javlja gresku.
Hvala i izvinite na dugom postu ♥️
Pozdrav, molim vas vaše mišljenje. Dva dana sam radila test poslije podne i pokazalo mi je dvije blijede crtice ali jako blijede na oba trsta.Medjutim crtice zaista postoje. Simptome imam identične kao u prvoj trudnoći. Uradim opet danas test i negativan. Ne znam ni sama sta da mislim, dobiti trebam kroz 2-3 dana otprilike jer nemam baš redovita menstruacije. Postavila bih sliku ali javlja gresku.
Hvala i izvinite na dugom postu ♥️
Mislim da bi se tu moglo radit o biokemijskoj trudnoci 😔 s obzirom da je test pozitivan, pa negativan
Dan...zadnja menstruacija mi je bila 15.11....po kalendaru di pratim trudnoću ovulacije mi je bila 11.12....imam jako duge cikluse.... između 33-40 dana .. menstruaciju bi trebala dobiti 25.12...dal već sad mogu napraviti test?
Mozes ga napraviti ali ne mora znaciti da Ce pokazati pouzdan rezultat, bolje strpiti se dva dana pa obavezno napraviti s jutarnjim urinom
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Dan....opet ja...već dva dana ujutro imam ko roskasto poslje nužde....dal' je moguće implantacisko krvarenje prije očekivane menstruacije?....imam osjećaj da mi je mučno...drugih simptoma nemam...nadamo se +
Dan….opet ja…već dva dana ujutro imam ko roskasto poslje nužde….dal' je moguće implantacisko krvarenje prije očekivane menstruacije?….imam osjećaj da mi je mučno…drugih simptoma nemam…nadamo se +
Sve je moguce
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Dan….opet ja…već dva dana ujutro imam ko roskasto poslje nužde….dal' je moguće implantacisko krvarenje prije očekivane menstruacije?….imam osjećaj da mi je mučno…drugih simptoma nemam…nadamo se +
Sve je moguce
Budem probala napraviti test pa nadamo se da budem +
Sve je moguce
Budem probala napraviti test pa nadamo se da budem +
Sretno🤞🤞🤞
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji