Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Prosinac 2020. 19:23

Pozdrav svima, prvi put pišem. Naime, zanima me koje ste vi prve najranije simptome osjetile, prije očekivane M. Pratim već par dana i pišem šta se dešava (znam luda😂) 
    Do sada imam, glavobolje (užasne), mučnina/nemoć periodično, treperenje/leptiriće (dole) osjetljive i malko teže grudi periodično. Moram naglasiti da trebam dobitti tek za 10 dana! Imala sam spontani u Oktobru i sada smo se odlučili za pokušaj. Hvala na odgovoru ♥️

23. Prosinac 2020. 19:36

alm009

Pozdrav svima, prvi put pišem. Naime, zanima me koje ste vi prve najranije simptome osjetile, prije očekivane M. Pratim već par dana i pišem šta se dešava (znam luda😂)
    Do sada imam, glavobolje (užasne), mučnina/nemoć periodično, treperenje/leptiriće (dole) osjetljive i malko teže grudi periodično. Moram naglasiti da trebam dobitti tek za 10 dana! Imala sam spontani u Oktobru i sada smo se odlučili za pokušaj. Hvala na odgovoru ♥️

I moram dodati da sam plačljiva više nego ikad, rasplakala sam se uz film... Najobičniji film.

Tommyfame
    23. Prosinac 2020. 20:11

alm009

Heeej :) ako trebas dobit za 10 dana onda si danas 4.dan poslije ovulacije a to je stvarno rano za ikakve simptome..nooo fake it till you make it :) 

Držim fige da bude nesto 🤞🤞

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Gordana15
    23. Prosinac 2020. 20:44

Pozdrav svima, imam simptome vezano za trudnoću, imali smo odnos na dan ovulacije i u vrijeme plodnih dana ovaj mjesec, trebam dobiti za 5 dana, s tim da su mi se simptomi počeli javljati dva, tri dana nakon ovulacije, zbunjena sam jer nikad nisam imala ovakve simptome, napravila sam test za trudnoću i negativan je. Da li sam ga možda prerano napravila? 

• mam1234
    23. Prosinac 2020. 21:21

SAYURI

mam1234

SAYURI

mam1234

Dan….opet ja…već dva dana ujutro imam ko roskasto poslje nužde….dal' je moguće implantacisko krvarenje prije očekivane menstruacije?….imam osjećaj da mi je mučno…drugih simptoma nemam…nadamo se +

Sve je moguce

Budem probala napraviti test pa nadamo se da budem +

Sretno🤞🤞🤞

Samo javljam da sam napravila test i pozitivan 😍

• Iva909
    23. Prosinac 2020. 22:30

Cure moze pomoc? Blijeda je ali vidi se malo..jel.pozitivan ili ne?

https://ibb.co/XxcGLC8

Iva909

SAYURI
    23. Prosinac 2020. 22:32

Iva909

Cure moze pomoc? Blijeda je ali vidi se malo..jel.pozitivan ili ne?

https://ibb.co/XxcGLC8

Pozitivan..cestitam😜

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Iva909
    23. Prosinac 2020. 22:33

I jos jedan je sa takvom crticom sto se slabo vidi..zbunjena sam skroz
    https://ibb.co/3YW2xp4

Iva909

SAYURI
    23. Prosinac 2020. 22:35

Iva909

I jos jedan je sa takvom crticom sto se slabo vidi..zbunjena sam skroz
    https://ibb.co/3YW2xp4

Ma pozitivan skroz....nema sumnje...i bliieda linija se racuna kao pozitivan...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Ana5556
    25. Prosinac 2020. 17:58

Pozdrav, dakle menstruacija mi kasni 2 dana, tj  23.12 sam trebala dobiti, radila sam tri testa (first singn) 22.13, 23.13 i 24. 12 i sva tri su negativna, inace imam redovite cikluse (27-30 dana), zanimaju me vaša iskustva da li je moguće da su lažno negativni i da li je pre rano bilo za raditi ih? Odnos sam imala 10. dan ciklusa, dakle 3,4 dana prije moguće ovulacije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.