A da, ovulacija mi je bila tamo oko 01-03.12.
Pricekati barem 14 dana od ovulacije za test. Ukoliko je doslo do oplodnje test ce tada sigurno pokazati pozitivno. Pricekaj jos koji dan pa napravi test s prvim jutarnjim urinom. I nemoj uzeti Clear blue jer on zna bacati lazne sjene, nego neki cija je reakcija crvene boje. Sretno!
Baby P 03/21 💙
Pozdrav, iza mene je 5 trudnoća od toga 2 uspješne i 3 koje su završile kao spontani pobačaji.
Kod svih sam odmah po pozitivnom testu vadila bhcg i mogu samo reći da kada Bhcg nije dobar, nije niti trudnoća prošla dobro.
Bhcg kada pređe vrijednosti od 1000 se više ne dupla svaka 48 sata ali mora rasti a ne padati.
Ne znam što ti je doktorica rekla? Kad opet vadiš Bhcg?
Nadam se da će kod tebe biti sve OK.
Sretno! 💪
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Pozdrav cure, isprike unaprijed ako je predug post.
Inace mi ciklus traje 34, 35 dana, danas mi je 29dc i 12.od ovulacije. Imam vec 2,3 dana neke lagane grceve pa sam jutros napravila rani test clear blue i pozitivan je. Je li prerano da se radujem 🙃
https://ibb.co/VvRLc85
👨🦱35
👱♀️26 Hipotireoza, Hashimoto, Euthyrox 88,
9/2020 Missed ab. 9tt 😔
12/12/2020 +
It's a girl ❤️
A da, ovulacija mi je bila tamo oko 01-03.12.
Pricekati barem 14 dana od ovulacije za test. Ukoliko je doslo do oplodnje test ce tada sigurno pokazati pozitivno. Pricekaj jos koji dan pa napravi test s prvim jutarnjim urinom. I nemoj uzeti Clear blue jer on zna bacati lazne sjene, nego neki cija je reakcija crvene boje. Sretno!
Da, tako će i biti.. ovako samo stres i bacanje novaca na testove..vidjet ćemo 😊
Inace mi ciklus traje 34, 35 dana, danas mi je 29dc i 12.od ovulacije. Imam vec 2,3 dana neke lagane grceve pa sam jutros napravila rani test clear blue i pozitivan je. Je li prerano da se radujem 🙃
Ja realno mislim da nije rano i da je točan :)
Do ove sada situacije nikad me nije prevario, samo što je meni sada i dosta rano..sretno 😊
Pozitivno iz aviona, skroz je moguće da 12. dan pokazuje lijepo pozitivno :))
Hvala vam cure, nadam se da ste u pravu, ponovit cu test kroz par dana pa cemo vidjeti, a tebi tea2601 puno srece, da ti se za par dana pokaze plusic kad ponovis test ☺️
👨🦱35
👱♀️26 Hipotireoza, Hashimoto, Euthyrox 88,
9/2020 Missed ab. 9tt 😔
12/12/2020 +
It's a girl ❤️
Ćao cure, imam pitanje za vas ako je neka bila u sličnoj situaciji, da mi pomogne. Imam 22 godine i poprilično redovne menstruacije (28-30dana). Ovaj mjesec mi kasni 19 dana. Imala sam spolni odnos, metoda prekinuti snošaj. Radila sam test peti, osmi i trinaesti dan kašnjenja, svaki test je bio negativan. Veliki sam paničar i ne znam da li mogu trudnoću odbaciti radi negativnih testova, jer sam čitala kako oni mogu biti lažno negativni. Imam ponekad probadanje u donjem dijelu stomaka i mučnine tokom dana, ali mislim da su one više od nekog straha prisutne. Za par dana imam zakazano kod ginekologa, ali ako neka od vas ima slicna iskustva ili bi mi znala rrci nesto, bila bih jako zahvalna.
Ćao cure, imam pitanje za vas ako je neka bila u sličnoj situaciji, da mi pomogne. Imam 22 godine i poprilično redovne menstruacije (28-30dana). Ovaj mjesec mi kasni 19 dana. Imala sam spolni odnos, metoda prekinuti snošaj. Radila sam test peti, osmi i trinaesti dan kašnjenja, svaki test je bio negativan. Veliki sam paničar i ne znam da li mogu trudnoću odbaciti radi negativnih testova, jer sam čitala kako oni mogu biti lažno negativni. Imam ponekad probadanje u donjem dijelu stomaka i mučnine tokom dana, ali mislim da su one više od nekog straha prisutne. Za par dana imam zakazano kod ginekologa, ali ako neka od vas ima slicna iskustva ili bi mi znala rrci nesto, bila bih jako zahvalna.
da si trudna pokazalo bi ti se na testu. nema sanse da ti beta ne bi bila dovoljno visoka da ju se ne može detektirati. ako ne želiš ostati trudna u skorijoj budućnosti, moj iskreni i dobronamjerni savjet je da ne prakticiras metodu prekinutog snosaja. dvaput u godinu dana sam tako ostala trudna, a svaki put je izvadio na vrijeme
Sortiraj odgovore
Najstariji