Pozdrav,dani ovulacije su zavrsili prije 2 dana..od tada me probada u oba jajnika, te mi je temperatura bila 37.2 (nije prehlada).
Jucer me cijeli dan bolio zeludac i gonilo me na povraćanje??
Znam da je rano za test,pa me zanima jel bi ovo mogli bit simptomi trudnoce(ovako brzo)..ima li netko iskustva..
Simptomi koje navodiš nemaju veze sa T. Bar ne još. Ako ti je tek dva dana od ovulacije, sama logika ti govori da tu još simptoma ne može biti. Koliko god željela. Možda si nešto loše pojela ili je psiha. Strpi se još bar deset dana do testirana, a najbolje pričekati dan poslje očekivane M, ukoliko ne dođe.🤞
👩33g
👨42g
👦4g
Pozdrav, imam pitanje i treba mi vase misljenje…
Napravila sam test i test je pozitivan, menstruacija mi kasni 6 dana stim da sam taj dan navecer prokrvarila krvarim i dalje pijem tablete duphostan 10mg isla sam vadit Betu hcg Beta mi je 13,25…
Doktor li je rekao da nemozee reci da je trudnoca jer se ne racuna kao trudnoca ako je ispod 100…
Prvu trudnocu sam imala kiretazu jer je plod bio u maternici ali se nije razvijao, tako da sam to tek sada saznala nakon 8mj..Jer je moj doktor rekao da je vanmatericno, a doktor koji mi je radio kiretazu kaze da nije bilo vanmatericno… Dakle jedino sto me sada zanima je to dali je mogucnost da sam ipak trudna iak9 je Beta hcg 13,25…
Hvala unaprijed
Napravila sam test i test je pozitivan, menstruacija mi kasni 6 dana stim da sam taj dan navecer prokrvarila krvarim i dalje pijem tablete duphostan 10mg isla sam vadit Betu hcg Beta mi je 13,25…
Doktor li je rekao da nemozee reci da je trudnoca jer se ne racuna kao trudnoca ako je ispod 100…
Prvu trudnocu sam imala kiretazu jer je plod bio u maternici ali se nije razvijao, tako da sam to tek sada saznala nakon 8mj..Jer je moj doktor rekao da je vanmatericno, a doktor koji mi je radio kiretazu kaze da nije bilo vanmatericno… Dakle jedino sto me sada zanima je to dali je mogucnost da sam ipak trudna iak9 je Beta hcg 13,25…
Hvala unaprijed
krvaris kao kad imas menstruaciju ili?
Hvala unaprijed
Heej, nažalost rekla bi da se tu radi o biokemijskoj trudnoci :/
Krvarenjem ti sve vise beta pada. Vise od 13 ti ne moze biti..no vele da nakon biokemijske brzo ostanes trudan,naravno ako je sve ok :) sretno ❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Hvala unaprijed
krvaris kao kad imas menstruaciju ili?
Menstruacije su mi bile obilnije i bile su na tocan datum cak sal imala i uzasne bolove... A sada krvarim puno manje i nemam nikakve bolove, samo mi nekad i nekad zna biti u donjem djelu trbuha kao grcenje i popusti...
beta ti je jako mala za 5tt tako da se slažem s Tommy da je vjerojatno u pitanju biokemijska trudnoća. Ako želiš, možeš ponovno izvaditi betu i provjeriti je li pala i narasla
Evo da i ja podijelim svoje iskustvo od prije neki dan. Znaci testovi su mi pokazali pozitivno no nakon toga sam prokrvarila i evo sada krvarim drugi dan kao da prestaje i jako je slabo unatoc inace krvarenjima... ponovo sam radila test on negativan... za svaki slucaj cu izvaditi i betu ali cini se da nista od trudnoce...
Pozdrav drage žene!
Danima već čitam vaša iskustva, pa evo da vas upitam i ja.
Zadnja M mi je bila 1.11., sada mi kasni već 9 dana. Radila sam test 5 dan (ujutro), i danas 9ti dan (oko podne, znači ne prvi urin). I negativan :( Uzela sam one najjeftinije trakice, First Sign.
Ne znam dali je prerano, postoji li mogućnost da su netočni?! Ne znam što bi mislila...
Od simptoma ne znam imam li što ili ne, ili umišljam... povremeno osjećam mučninu ali ne da bih povraća, i siske su mi malo otečene, ali ne bole... blaže nego u PMSu je sigurno...
Pozdrav drage žene!
Zadnja M mi je bila 1.11., sada mi kasni već 9 dana. Radila sam test 5 dan (ujutro), i danas 9ti dan (oko podne, znači ne prvi urin). I negativan :( Uzela sam one najjeftinije trakice, First Sign.
Ne znam dali je prerano, postoji li mogućnost da su netočni?! Ne znam što bi mislila…
Od simptoma ne znam imam li što ili ne, ili umišljam… povremeno osjećam mučninu ali ne da bih povraća, i siske su mi malo otečene, ali ne bole… blaže nego u PMSu je sigurno…
uzmi u ljekarni clearblue test i ujutro ga napravi. pročitaj uputstva prije :)
inače ti testovi (ne trakice) su dosta osjetljivi i pokazuju jesi li trudna cak i prije ocekivane menstrucije
Pozdrav drage žene!
Ne znam dali je prerano, postoji li mogućnost da su netočni?! Ne znam što bi mislila…
Od simptoma ne znam imam li što ili ne, ili umišljam… povremeno osjećam mučninu ali ne da bih povraća, i siske su mi malo otečene, ali ne bole… blaže nego u PMSu je sigurno…
uzmi u ljekarni clearblue test i ujutro ga napravi. pročitaj uputstva prije :)
inače ti testovi (ne trakice) su dosta osjetljivi i pokazuju jesi li trudna cak i prije ocekivane menstrucije
Jesam...uzela sam, ali u DMu. Nisam uzela digitalni već onaj s crticama.
U slučaju da opet bude negativno, što mi je činiti?! Vrijedi li uopće više nakon 10 dana od izostanka menstrucije provjeravati?
Ili da zovem gin pa da vidim s njom?
Baš sam zbunjena. Prije mjesec i pol sam bila na pregledu, i papa. Sve je bilo u redu.
Sumnjam jedino na trudnoću, no evo testovi mi kažu da nije...
Sortiraj odgovore
Najstariji