Evo jos jedna sličica. Pa nama je doktorka rekla da možemo za vreme menstruacije. Samo mi je čudno što je od tog dana prošlo 14 dana. I čudi me da je ovako na testu
https://ibb.co/PWb2nHx
Promjeni doktoricu 🤣 nije dobro pazila na satu biologije hahaha
Po meni ovo je negativan test. Jel znas kad ti je bila ovulacija? Ne menga,ovulacija.
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ne, zato što mi se poremetilo. I sada smo krenuli kod privatnika, tek smo krenuli sa nalazima i rekla mi je da zdrava osoba može da zatrudni u bilo koje vreme, jer sperma u ženi se zadržava i do nedelju dana. Ali ja sam iz radoznalosti jutros uradila test, bez razmišljanja i nadala sam se da na testu neće biti nikakva crtica, medjutim sam se iznenadila. Uživo se čak i bolje vidi i jače.
Jelenaaaaa
Ne, zato što mi se poremetilo. I sada smo krenuli kod privatnika, tek smo krenuli sa nalazima i rekla mi je da zdrava osoba može da zatrudni u bilo koje vreme, jer sperma u ženi se zadržava i do nedelju dana. Ali ja sam iz radoznalosti jutros uradila test, bez razmišljanja i nadala sam se da na testu neće biti nikakva crtica, medjutim sam se iznenadila. Uživo se čak i bolje vidi i jače
A to nije moguce nikako, gdje je ta studirala medicinu🤪
A tebi zelim plusic na testu,ako mislis da nesto je ponovi test za dan dva bi trebala biti tamnija crtica ukoliko je trudnoca!
Ne, zato što mi se poremetilo. I sada smo krenuli kod privatnika, tek smo krenuli sa nalazima i rekla mi je da zdrava osoba može da zatrudni u bilo koje vreme, jer sperma u ženi se zadržava i do nedelju dana. Ali ja sam iz radoznalosti jutros uradila test, bez razmišljanja i nadala sam se da na testu neće biti nikakva crtica, medjutim sam se iznenadila. Uživo se čak i bolje vidi i jače.
zašto idete kod privatnika?
koje nalaze ste radili do sad? ma kakvih tjedan dana hahahah 5 dana max..ali do ovulacije. A ti neznaš kad je bila, niti tvoj privatnik očito haha
taj test koji si radila često zna bacat sjene..
jel znaš kad trebaš ne dobiti?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sto mislite vidi li se sta, meni se sve čini da se nedto vidi naovoj traci a ovaj drugi ne,da li umišljam, vidite li vi išta?
Sto mislite vidi li se sta, meni se sve čini da se nedto vidi naovoj traci a ovaj drugi ne,da li umišljam, vidite li vi išta?
Ja ne vidim nista🤷♀️
Ma kakvi, negativno, ne brini😀
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozdrav svima, ja sam nova ovdje. 😊
Danas mi je 28 dan ciklusa, ovulacija je malo kasnila bila je 17 dan ciklusa. U jutro test od 25ml negativan, također i na večer test od 10ml negativan. Ne osjećam nikakve bolove ni grčeve kao inače kada bi trebala dobit a inače imam redovite cikluse. Apetita nemam, jedino to. Zanima me jesam li možda prerano napravila testove, ima li nade da bude +?
Iza mene su 3 spontana i puno pretraga, jedini problem trombofilija.
Hvala svima.
Ako je ovulacija bila 17. dan ciklusa a od onda je prošlo 11 dana, ja bih rekla da je prerano. Pričekaj još 3-4 dana pa probaj onda napraviti test. Sretno! 🤞🍀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji