Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jelenaaaaa
    25. Prosinac 2020. 22:49

Ne, zato što mi se poremetilo. I sada smo krenuli kod privatnika, tek smo krenuli sa nalazima i rekla mi je da zdrava osoba može da zatrudni u bilo koje vreme, jer sperma u ženi se zadržava i do nedelju dana. Ali ja sam iz radoznalosti jutros uradila test, bez razmišljanja i nadala sam se da na testu neće biti nikakva crtica, medjutim sam se iznenadila. Uživo se čak i bolje vidi i jače. 

Jelenaaaaa

• Alea
    25. Prosinac 2020. 22:58

Jelenaaaaa

Ne, zato što mi se poremetilo. I sada smo krenuli kod privatnika, tek smo krenuli sa nalazima i rekla mi je da zdrava osoba može da zatrudni u bilo koje vreme, jer sperma u ženi se zadržava i do nedelju dana. Ali ja sam iz radoznalosti jutros uradila test, bez razmišljanja i nadala sam se da na testu neće biti nikakva crtica, medjutim sam se iznenadila. Uživo se čak i bolje vidi i jače

A to nije moguce nikako, gdje je ta studirala medicinu🤪
    A tebi zelim plusic na testu,ako mislis da nesto je ponovi test za dan dva bi trebala biti tamnija crtica ukoliko je trudnoca! 

Tommyfame
    25. Prosinac 2020. 23:03

Jelenaaaaa

Ne, zato što mi se poremetilo. I sada smo krenuli kod privatnika, tek smo krenuli sa nalazima i rekla mi je da zdrava osoba može da zatrudni u bilo koje vreme, jer sperma u ženi se zadržava i do nedelju dana. Ali ja sam iz radoznalosti jutros uradila test, bez razmišljanja i nadala sam se da na testu neće biti nikakva crtica, medjutim sam se iznenadila. Uživo se čak i bolje vidi i jače.

zašto idete kod privatnika? 
    koje nalaze ste radili do sad? ma kakvih tjedan dana hahahah 5 dana max..ali do ovulacije. A ti neznaš kad je bila, niti tvoj privatnik očito haha

taj test koji si radila često zna bacat sjene..

jel znaš kad trebaš ne dobiti?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Ana5556
    26. Prosinac 2020. 12:38

https://ibb.co/BgKbk0X

• Ana5556
    26. Prosinac 2020. 12:39

Sto mislite vidi li se sta, meni se sve čini da se nedto vidi naovoj traci a ovaj drugi ne,da li umišljam, vidite li vi išta? 

• Alea
    26. Prosinac 2020. 13:15

Ana5556

Sto mislite vidi li se sta, meni se sve čini da se nedto vidi naovoj traci a ovaj drugi ne,da li umišljam, vidite li vi išta?

Ja ne vidim nista🤷‍♀️

SAYURI
    26. Prosinac 2020. 13:16

Ana5556

Ma kakvi, negativno, ne brini😀

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Sarita_
    05. Siječanj 2021. 20:49

Pozdrav svima, ja sam nova ovdje. 😊
    Danas mi je 28 dan ciklusa, ovulacija je malo kasnila bila je 17 dan ciklusa. U jutro test od 25ml negativan, također i na večer test od 10ml negativan. Ne osjećam nikakve bolove ni grčeve kao inače kada bi trebala dobit a inače imam redovite cikluse. Apetita nemam, jedino to. Zanima me jesam li možda prerano napravila testove, ima li nade da bude +?
    Iza mene su 3 spontana i puno pretraga, jedini problem trombofilija. 
    Hvala svima. 

05. Siječanj 2021. 21:26

Ako je ovulacija bila 17. dan ciklusa a od onda je prošlo 11 dana, ja bih rekla da je prerano. Pričekaj još 3-4 dana pa probaj onda napraviti test. Sretno! 🤞🍀

• DETOKS
    06. Siječanj 2021. 13:28

Pozdrav svimaa
    Nova sam ovdje :)
    Menstruacija mi kasni 10 dana. Inače bi znala kasniti, ali nikada duže od 5 dana. 
    Nisam pod stresom, sve je regularno u mom životu i nemam razloga sumnjati da je nešto drugo u pitanju.
    No test je negativan. 
    Napravila sam ga jučer (deveti dan kašnjenja) kada bi rezultat trebao biti dosta točan. 
    Priložit ću vam sliku ako uspijem jer mi stalno javlja da je došlo do greške. 
    Predlažete li mi da napravim kroz koji dan još jedan ili da se zaputim na pregled? Ako netko vidi ikakvu drugu crticu na testu neka mi javi jer ja ne vidim pa možda imate bolje oko od mene.
    I da, ovo mi je prvi kućni test u životu pa ako znate za neki precizniji od trakica javite! Hvala vam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.