Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • TeuskaMV
    22. Studeni 2020. 11:20

maša25

Daaa je 😍 cestitam 😌

Hvalaaa ☺️☺️☺️☺️🥰🥰

👩🏻30👨🏻‍🦱20 👱🏻‍♂️4 👨‍👩‍👦‍👦
    22.08.2018 boy ❤️
    Missed ab u 8tt - 04/19 💔

22.11➕

31.07.2021 boy ❤️

• lana25
    04. Prosinac 2020. 13:10

Pozdrav svima,
    Moze li mi neko reci sta znaci kada se linija iz jednog ugla uopste ne vidi a iz drugog se primjeti neko bjelicasto izdignuce? 
    Pokusacu poslati sliku, nadam se da cu uspjeti.
    Hvala

• lana25
    04. Prosinac 2020. 13:13

https://ibb.co/Xj4sFg3
    Evo ga

• Emmi
    04. Prosinac 2020. 13:19

Ej cao cure 
    Ovako trebam odgovor ako neko zna 🙂
    Radimo na bebi vec 2 mj posle spontanog i za 2 dana trebam dobit, jucer mi se predvec pojavio Smedji iscjedak i jutros je bio vise roze vec 1h je posto malo tamni Al skorz malo i u malim kolicinama od simptoma tek me danas poceo malo boljeti stomak ostalo nista grudi me uopste ne bole (a svaki put prije M na 10-7 dana pocne boliti i stomak i grudi) jutros sam radila digitalni test bio je negativan posle podne Jos jedan obicni i bio je negativan sad ne znam sta da mislim dali ce glupa M doci ili je u pitaju trudnoca i Jos nesto stomak me sasvim malo boli, a inace prvi dan M me uzasno boli bude ne izdrzljivo. Molim odg mi izludit cu od razmisljanja 🥺

👩23
    👨24

• lana25
    04. Prosinac 2020. 13:19

https://ibb.co/ccQwZTs
    Ovako izgleda iz druge perspektive.

04. Prosinac 2020. 17:07

lana25

https://ibb.co/Xj4sFg3
    Evo ga

bilo bi dobro da ponoviš test, po mogućnosti sa digitalnim testom i prvim jutarnjim urinom za dva dana. Ako je pozitivno trebalo bi se vidjet tad

• Evana
    04. Prosinac 2020. 17:42

Emmi

Ej cao cureOvako trebam odgovor ako neko zna 🙂Radimo na bebi vec 2 mj posle spontanog i za 2 dana trebam dobit, jucer mi se predvec pojavio Smedji iscjedak i jutros je bio vise roze vec 1h je posto malo tamni Al skorz malo i u malim kolicinama od simptoma tek me danas poceo malo boljeti stomak ostalo nista grudi me uopste ne bole (a svaki put prije M na 10-7 dana pocne boliti i stomak i grudi) jutros sam radila digitalni test bio je negativan posle podne Jos jedan obicni i bio je negativan sad ne znam sta da mislim dali ce glupa M doci ili je u pitaju trudnoca i Jos nesto stomak me sasvim malo boli, a inace prvi dan M me uzasno boli bude ne izdrzljivo. Molim odg mi izludit cu od razmisljanja 🥺

pricekaj jos par dana i napravi digitalni test s prvim jutarnjim urinom. ako je test pravilno napravljen, trebao bi pokazati + 
    teško je reći na osnovu simptoma je li riječ o trudnoći ili menstruaciji jer su simptomi preslični 

• Emmi
    04. Prosinac 2020. 19:00

Evana

Emmi

Ej cao cureOvako trebam odgovor ako neko zna 🙂Radimo na bebi vec 2 mj posle spontanog i za 2 dana trebam dobit, jucer mi se predvec pojavio Smedji iscjedak i jutros je bio vise roze vec 1h je posto malo tamni Al skorz malo i u malim kolicinama od simptoma tek me danas poceo malo boljeti stomak ostalo nista grudi me uopste ne bole (a svaki put prije M na 10-7 dana pocne boliti i stomak i grudi) jutros sam radila digitalni test bio je negativan posle podne Jos jedan obicni i bio je negativan sad ne znam sta da mislim dali ce glupa M doci ili je u pitaju trudnoca i Jos nesto stomak me sasvim malo boli, a inace prvi dan M me uzasno boli bude ne izdrzljivo. Molim odg mi izludit cu od razmisljanja 🥺

pricekaj jos par dana i napravi digitalni test s prvim jutarnjim urinom. ako je test pravilno napravljen, trebao bi pokazati +
    teško je reći na osnovu simptoma je li riječ o trudnoći ili menstruaciji jer su simptomi preslični

Ej eEvana Hvala na odgovoru 

Sad mi je prestalo izlaziti krv samo kad obrisem papir bude skorz svjetlo jedva vidljivo i sad prije 1h sam pogledala test koji sam radila oko 13h koji je dat pokazivao jasan- sad se na njemu Vidi + ne znam sta mislit sutra ponovno radim test pa vi vidjet 😘❤️

👩23
    👨24

• Evana
    04. Prosinac 2020. 19:55

Emmi

Evana

Emmi

Ej eEvana Hvala na odgovoru

Sad mi je prestalo izlaziti krv samo kad obrisem papir bude skorz svjetlo jedva vidljivo i sad prije 1h sam pogledala test koji sam radila oko 13h koji je dat pokazivao jasan- sad se na njemu Vidi + ne znam sta mislit sutra ponovno radim test pa vi vidjet 😘❤️

bez brige, ja sam isto krvarila u vrijeme kad sam trebala dobiti m, a svejedno sam trudna. držim fige 

• Emmi
    04. Prosinac 2020. 20:09

Hvala puno Evana 😘

👩23
    👨24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.