Pozdrav svima,
Moze li mi neko reci sta znaci kada se linija iz jednog ugla uopste ne vidi a iz drugog se primjeti neko bjelicasto izdignuce?
Pokusacu poslati sliku, nadam se da cu uspjeti.
Hvala
Ej cao cure
Ovako trebam odgovor ako neko zna 🙂
Radimo na bebi vec 2 mj posle spontanog i za 2 dana trebam dobit, jucer mi se predvec pojavio Smedji iscjedak i jutros je bio vise roze vec 1h je posto malo tamni Al skorz malo i u malim kolicinama od simptoma tek me danas poceo malo boljeti stomak ostalo nista grudi me uopste ne bole (a svaki put prije M na 10-7 dana pocne boliti i stomak i grudi) jutros sam radila digitalni test bio je negativan posle podne Jos jedan obicni i bio je negativan sad ne znam sta da mislim dali ce glupa M doci ili je u pitaju trudnoca i Jos nesto stomak me sasvim malo boli, a inace prvi dan M me uzasno boli bude ne izdrzljivo. Molim odg mi izludit cu od razmisljanja 🥺
👩23
👨24
https://ibb.co/Xj4sFg3
Evo ga
bilo bi dobro da ponoviš test, po mogućnosti sa digitalnim testom i prvim jutarnjim urinom za dva dana. Ako je pozitivno trebalo bi se vidjet tad
Ej cao cureOvako trebam odgovor ako neko zna 🙂Radimo na bebi vec 2 mj posle spontanog i za 2 dana trebam dobit, jucer mi se predvec pojavio Smedji iscjedak i jutros je bio vise roze vec 1h je posto malo tamni Al skorz malo i u malim kolicinama od simptoma tek me danas poceo malo boljeti stomak ostalo nista grudi me uopste ne bole (a svaki put prije M na 10-7 dana pocne boliti i stomak i grudi) jutros sam radila digitalni test bio je negativan posle podne Jos jedan obicni i bio je negativan sad ne znam sta da mislim dali ce glupa M doci ili je u pitaju trudnoca i Jos nesto stomak me sasvim malo boli, a inace prvi dan M me uzasno boli bude ne izdrzljivo. Molim odg mi izludit cu od razmisljanja 🥺
pricekaj jos par dana i napravi digitalni test s prvim jutarnjim urinom. ako je test pravilno napravljen, trebao bi pokazati +
teško je reći na osnovu simptoma je li riječ o trudnoći ili menstruaciji jer su simptomi preslični
Ej cao cureOvako trebam odgovor ako neko zna 🙂Radimo na bebi vec 2 mj posle spontanog i za 2 dana trebam dobit, jucer mi se predvec pojavio Smedji iscjedak i jutros je bio vise roze vec 1h je posto malo tamni Al skorz malo i u malim kolicinama od simptoma tek me danas poceo malo boljeti stomak ostalo nista grudi me uopste ne bole (a svaki put prije M na 10-7 dana pocne boliti i stomak i grudi) jutros sam radila digitalni test bio je negativan posle podne Jos jedan obicni i bio je negativan sad ne znam sta da mislim dali ce glupa M doci ili je u pitaju trudnoca i Jos nesto stomak me sasvim malo boli, a inace prvi dan M me uzasno boli bude ne izdrzljivo. Molim odg mi izludit cu od razmisljanja 🥺
pricekaj jos par dana i napravi digitalni test s prvim jutarnjim urinom. ako je test pravilno napravljen, trebao bi pokazati +
teško je reći na osnovu simptoma je li riječ o trudnoći ili menstruaciji jer su simptomi preslični
Ej eEvana Hvala na odgovoru
Sad mi je prestalo izlaziti krv samo kad obrisem papir bude skorz svjetlo jedva vidljivo i sad prije 1h sam pogledala test koji sam radila oko 13h koji je dat pokazivao jasan- sad se na njemu Vidi + ne znam sta mislit sutra ponovno radim test pa vi vidjet 😘❤️
👩23
👨24
Ej eEvana Hvala na odgovoru
Sad mi je prestalo izlaziti krv samo kad obrisem papir bude skorz svjetlo jedva vidljivo i sad prije 1h sam pogledala test koji sam radila oko 13h koji je dat pokazivao jasan- sad se na njemu Vidi + ne znam sta mislit sutra ponovno radim test pa vi vidjet 😘❤️
bez brige, ja sam isto krvarila u vrijeme kad sam trebala dobiti m, a svejedno sam trudna. držim fige
https://ibb.co/Xj4sFg3
Evo ga
bilo bi dobro da ponoviš test, po mogućnosti sa digitalnim testom i prvim jutarnjim urinom za dva dana. Ako je pozitivno trebalo bi se vidjet tad
Hvala na odgovoru, ipak je ovo bio negativan test. Valjda je na ovoj trakiici normalno da se pojavi i ta druga bela linija. Na digitalnom se fino videlo da je negativan.
Sortiraj odgovore
Najstariji