Daaa je 😍 cestitam 😌
Hvalaaa ☺️☺️☺️☺️🥰🥰
👩🏻30👨🏻🦱20 👱🏻♂️4 👨👩👦👦
22.08.2018 boy ❤️
Missed ab u 8tt - 04/19 💔
22.11➕
31.07.2021 boy ❤️
Pozdrav svima,
Moze li mi neko reci sta znaci kada se linija iz jednog ugla uopste ne vidi a iz drugog se primjeti neko bjelicasto izdignuce?
Pokusacu poslati sliku, nadam se da cu uspjeti.
Hvala
Ej cao cure
Ovako trebam odgovor ako neko zna 🙂
Radimo na bebi vec 2 mj posle spontanog i za 2 dana trebam dobit, jucer mi se predvec pojavio Smedji iscjedak i jutros je bio vise roze vec 1h je posto malo tamni Al skorz malo i u malim kolicinama od simptoma tek me danas poceo malo boljeti stomak ostalo nista grudi me uopste ne bole (a svaki put prije M na 10-7 dana pocne boliti i stomak i grudi) jutros sam radila digitalni test bio je negativan posle podne Jos jedan obicni i bio je negativan sad ne znam sta da mislim dali ce glupa M doci ili je u pitaju trudnoca i Jos nesto stomak me sasvim malo boli, a inace prvi dan M me uzasno boli bude ne izdrzljivo. Molim odg mi izludit cu od razmisljanja 🥺
👩23
👨24
https://ibb.co/Xj4sFg3
Evo ga
bilo bi dobro da ponoviš test, po mogućnosti sa digitalnim testom i prvim jutarnjim urinom za dva dana. Ako je pozitivno trebalo bi se vidjet tad
Ej cao cureOvako trebam odgovor ako neko zna 🙂Radimo na bebi vec 2 mj posle spontanog i za 2 dana trebam dobit, jucer mi se predvec pojavio Smedji iscjedak i jutros je bio vise roze vec 1h je posto malo tamni Al skorz malo i u malim kolicinama od simptoma tek me danas poceo malo boljeti stomak ostalo nista grudi me uopste ne bole (a svaki put prije M na 10-7 dana pocne boliti i stomak i grudi) jutros sam radila digitalni test bio je negativan posle podne Jos jedan obicni i bio je negativan sad ne znam sta da mislim dali ce glupa M doci ili je u pitaju trudnoca i Jos nesto stomak me sasvim malo boli, a inace prvi dan M me uzasno boli bude ne izdrzljivo. Molim odg mi izludit cu od razmisljanja 🥺
pricekaj jos par dana i napravi digitalni test s prvim jutarnjim urinom. ako je test pravilno napravljen, trebao bi pokazati +
teško je reći na osnovu simptoma je li riječ o trudnoći ili menstruaciji jer su simptomi preslični
Ej cao cureOvako trebam odgovor ako neko zna 🙂Radimo na bebi vec 2 mj posle spontanog i za 2 dana trebam dobit, jucer mi se predvec pojavio Smedji iscjedak i jutros je bio vise roze vec 1h je posto malo tamni Al skorz malo i u malim kolicinama od simptoma tek me danas poceo malo boljeti stomak ostalo nista grudi me uopste ne bole (a svaki put prije M na 10-7 dana pocne boliti i stomak i grudi) jutros sam radila digitalni test bio je negativan posle podne Jos jedan obicni i bio je negativan sad ne znam sta da mislim dali ce glupa M doci ili je u pitaju trudnoca i Jos nesto stomak me sasvim malo boli, a inace prvi dan M me uzasno boli bude ne izdrzljivo. Molim odg mi izludit cu od razmisljanja 🥺
pricekaj jos par dana i napravi digitalni test s prvim jutarnjim urinom. ako je test pravilno napravljen, trebao bi pokazati +
teško je reći na osnovu simptoma je li riječ o trudnoći ili menstruaciji jer su simptomi preslični
Ej eEvana Hvala na odgovoru
Sad mi je prestalo izlaziti krv samo kad obrisem papir bude skorz svjetlo jedva vidljivo i sad prije 1h sam pogledala test koji sam radila oko 13h koji je dat pokazivao jasan- sad se na njemu Vidi + ne znam sta mislit sutra ponovno radim test pa vi vidjet 😘❤️
👩23
👨24
Ej eEvana Hvala na odgovoru
Sad mi je prestalo izlaziti krv samo kad obrisem papir bude skorz svjetlo jedva vidljivo i sad prije 1h sam pogledala test koji sam radila oko 13h koji je dat pokazivao jasan- sad se na njemu Vidi + ne znam sta mislit sutra ponovno radim test pa vi vidjet 😘❤️
bez brige, ja sam isto krvarila u vrijeme kad sam trebala dobiti m, a svejedno sam trudna. držim fige
Sortiraj odgovore
Najstariji