Ovulacija je bila 18 dan ili 19(jedan od ta dva )
Ciklus zadnja 3mj 32/36/36.
Kad napraviti test.Na redovan pregled sam narucena 17.11. Odnosno na 33dan ciklusa.Hoce li se na uzv vidjet ako je doslo do t ili svejedno napraviti test npr ako ne dode na vrijeme.Recimo ako odem 33dan cikljsa na pregled i ona kaze nema t a kasni mi ciklus dal onda sigurno da nema t vev je poremecaj ili svejedno radit test?
D da radim test prije pregleda (33dc) ili nakon? Buduci d aimam jedan za rezervu kod kuce
Jutro! Mozes napraviti prije pregleda jer nece moci nista vidjet, tako da slobodno napravi testic!☺
Ovulacija je bila 18 dan ili 19(jedan od ta dva )
Ciklus zadnja 3mj 32/36/36.
Kad napraviti test.Na redovan pregled sam narucena 17.11. Odnosno na 33dan ciklusa.Hoce li se na uzv vidjet ako je doslo do t ili svejedno napraviti test npr ako ne dode na vrijeme.Recimo ako odem 33dan cikljsa na pregled i ona kaze nema t a kasni mi ciklus dal onda sigurno da nema t vev je poremecaj ili svejedno radit test?
D da radim test prije pregleda (33dc) ili nakon? Buduci d aimam jedan za rezervu kod kuce
Jutro! Mozes napraviti prije pregleda jer nece moci nista vidjet, tako da slobodno napravi testic!☺
Pricekat cu ja taj pregled pa onda jos ta 3 dana za svaki slucaj.
Zapravo sam razmisljala da bi mozda na pregledu se nesto vidlo pa da mi kaze al ako se nebude vidlo bez obzira dali je t ili nije onda mi na tom pregledu zapravo nece nista rec pa cu svejedno cekat do maksimale pa onda test.
Tnx na odg javim kroz tjedan dana
Jer smo 12/15/17/18/19(nisam sigurna) i 20 ovo iza ne racunam dalje.Prema trakicama je ov bila od 17 do 20 a najjace su 18 i 19 dan posc imam tak da ono.
Isto tako mi je bilo i prosli ciklus od 17 do 21 ali nismo sve pokrili (tad je ov bila 19 ili 20)
Ugl vise nez jel moj problem il od supruga jer on tvrdi da je s njim sve oke i njemu se neda na pretrage 🤦♂️
Nista bombadirat cu ginekoligicu pitanjima da mi sve detaljno kaze hahaha.
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Msm kad bi mi i rekal da je t da joj nebi vjerovala.
Nez pod sta spada ovulacija 18 ili 19 dan jel to sad spada pod kasniju ovulaciju s obzirom na ciklus od 36 dana (buduci da inace postoje ciklusi i od 28 dana) ili je to sasvim normalna ov
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Msm kad bi mi i rekal da je t da joj nebi vjerovala.
Nez pod sta spada ovulacija 18 ili 19 dan jel to sad spada pod kasniju ovulaciju s obzirom na ciklus od 36 dana (buduci da inace postoje ciklusi i od 28 dana) ili je to sasvim normalna ov
Ja nemam posc pa imam ovulaciju ugl.na 20,21 ciklusa trecu trudnocu za redom, sve su bile za 1.tj manje i sve oke, a ciklusi su mi ugl.do 35 dana
Pozz zene
Dakle imali smo spolni odnos 24.10. Radimo na bebi
Zadnja menstruacija bila je 12.10.
Nqpravila s najmanje 4 testa od par dana prije menge do jucer,svi su bili negativni
No,sada na wcu ugledam sluzaati blago crveni iscjedak
Menga mi kasni tek 2 dana ali nikada mi nije bilo ovako...da li je moguce da je to implantacijsko krvarenje...
Jako zelim ostati trudna i strah me da cu opet ugledati negativan test
Pozz zene
Nqpravila s najmanje 4 testa od par dana prije menge do jucer,svi su bili negativni
Menga mi kasni tek 2 dana ali nikada mi nije bilo ovako…da li je moguce da je to implantacijsko krvarenje…
Hej!
Moguce da je imple.ako inace nemate takav iscjedak pred m, najbolje da ponovite test s 1.jutarnjim urinom
Pozz zene
Menga mi kasni tek 2 dana ali nikada mi nije bilo ovako…da li je moguce da je to implantacijsko krvarenje…
Hej!
Moguce da je imple.ako inace nemate takav iscjedak pred m, najbolje da ponovite test s 1.jutarnjim urinom
Hvala na brzom odgovoru 😊😊 svakako cu napraviti jos jedan test :)
Pozz zene
Hej!
Hvala na brzom odgovoru 😊😊 svakako cu napraviti jos jedan test :)
Ma nista! Navijam za +🤞
Pozdrav :) Nova sam ovdje.
Radimo na bebi vec duze vrijeme pa sam danas na ocekivani dan menstruacije napravila test. Druga linija se prikazala nakon jedne minute ali je dosta slaba. Da li je to pozitivan test?
Hvala na odgovoru 😊😊😊
https://ibb.co/kMCXD3b
Evo slike testa ☺️
👩🏻30👨🏻🦱20 👱🏻♂️4 👨👩👦👦
22.08.2018 boy ❤️
Missed ab u 8tt - 04/19 💔
22.11➕
31.07.2021 boy ❤️
Daaa je 😍 cestitam 😌
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)