Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivana1411
    20. Prosinac 2019. 22:20

ivana1411

caci

ivana1411

neznam kak postavit sliku

odes na stranicuibb.co i tamo uploadas sliku i onda kopiras link i tu zaljepis 😁

https://ibb.co/fn0M1wD

hvalaaaa 😘

evo cure slikice pa recite jel i vi vidite ili sam ja vec prolupala od iscekivanja i 5mj razocarenja..

Alisanazemlji
    20. Prosinac 2019. 22:22

ivana1411

ivana1411

caci

ivana1411

neznam kak postavit sliku

odes na stranicuibb.co i tamo uploadas sliku i onda kopiras link i tu zaljepis 😁

https://ibb.co/fn0M1wD

hvalaaaa 😘

evo cure slikice pa recite jel i vi vidite ili sam ja vec prolupala od iscekivanja i 5mj razocarenja..

Vidljiva je svijetla crtica. 
    Čestitam, trudna si 💕

Curka je ❤

• ivana1411
    21. Prosinac 2019. 15:20

jel moguce posto je test radjen 5 dana prije ocekivane m?

• ivana1411
    21. Prosinac 2019. 16:04

https://ibb.co/hR6PJFw

radjen clearblue jer jucer jucer vjerovala ali istina je!!!! hvala cure

• ivana1411
    21. Prosinac 2019. 16:24

Mana_Mare

ivana1411

Cestitam !! 😊😊

kad bi najbolje bilo da se narucim za pregled kod gin? prvo nam je.. jos smo mladi 😊

21. Prosinac 2019. 16:47

Pozdrav svima!
    Moja situacija je iduca: zadnja M, 02.-07.11.2019. , odnosi 21,22,24.11. 
    Menstruacija nije dosla 02.12., a 11.12 sam napravila 2 testa i oba su bila pozitivna!
    Stvar je iduca, prije zadnje mjesecnice kasnila mi je 16 dana i nakon toga sam imala krvarenje, gin nije vidjela nista na ultrazvuku te je rekla da je radi stresa, ali ako se opet ponovi da ce mi dati hormonsku terapiju. Ovaj mjesec su bili plusici na testovima. Sad me zanima ima li ko iskustva sa slicnom situacijom, negdje sam procitala da testovi mogu biti lazno pozitivni ako imam hormonski poremecaj, da to zna utjecati na test. S druge strane imam nabrekle i bolne grudi, i sve do sada sam imala jake bolove u predjelu jajnika (gin je rekla da se zametak namjesta). Narucena sam na pregled tek 02.01. a ne mogu docekati pa zelim čuti vasa misljenja i iskustva koja jako cijenim!!!!!! Hvaaaaalaaaaa 
    https://ibb.co/zZ23CcV

• ivana1411
    22. Prosinac 2019. 14:28

Mana_Mare

Mana_Mare

ivana1411

Mana_Mare

ivana1411

Cestitam !! 😊😊

kad bi najbolje bilo da se narucim za pregled kod gin? prvo nam je.. jos smo mladi 😊

Ja sam plus ugledala u cetvrtak odmah sam zvala i rekla sestri koja mi se javila, da san pravila test da je pozitivan, pitala me kad mi je bila zadnja m i kad je moguce da sam zacela, e sad ja sam rekla mozda dva tjedna, neznam, ona me zapisala 14 .1 i rekla da barem mora biti 5.tjedan.
    Nazoves u ponedjeljak svog ginekologa pa ce ti oni najbolje znat rec

Meni su ciklusi 29-35, a zadnja m mi je dosla 37 dan, tako da valjda zena zna, a i ranije ako je sve ok, nema krvarenja ili nesto cudno se ne dogada, nema smisla ici jer se nemoze nista vidjeti.
    Tako ja sad isto cekam kad ce taj 14.1,😊😊 ko
    ce docekat, ko ce sutit i pravit se kao nije nista, a taman sad blagdani stizu moras odbijat alkohol, a prije nikad nisi hahahhahahahaha
    Drzim i tebi i sebi fige da docekamo taj prvi pregled i da sve bude kako mora bit!!!

bas to..dobro ja inace bas ne pijem al bi pasalo koji gemist poslije rucka..a ovak nista..pit ce zarucnik umjesto mene ja cu vozit 😊..al kako sutit na obiteljskom rucku za bozic i nikome ne rec??? 😅😅

• ivana1411
    22. Prosinac 2019. 18:12

Mana_Mare

ivana1411

Mana_Mare

Mana_Mare

ivana1411

Mana_Mare

ivana1411

Cestitam !! 😊😊

Ja sam plus ugledala u cetvrtak odmah sam zvala i rekla sestri koja mi se javila, da san pravila test da je pozitivan, pitala me kad mi je bila zadnja m i kad je moguce da sam zacela, e sad ja sam rekla mozda dva tjedna, neznam, ona me zapisala 14 .1 i rekla da barem mora biti 5.tjedan.

Meni su ciklusi 29-35, a zadnja m mi je dosla 37 dan, tako da valjda zena zna, a i ranije ako je sve ok, nema krvarenja ili nesto cudno se ne dogada, nema smisla ici jer se nemoze nista vidjeti.
    ce docekat, ko ce sutit i pravit se kao nije nista, a taman sad blagdani stizu moras odbijat alkohol, a prije nikad nisi hahahhahahahaha
    Drzim i tebi i sebi fige da docekamo taj prvi pregled i da sve bude kako mora bit!!!

bas to..dobro ja inace bas ne pijem al bi pasalo koji gemist poslije rucka..a ovak nista..pit ce zarucnik umjesto mene ja cu vozit 😊..al kako sutit na obiteljskom rucku za bozic i nikome ne rec??? 😅😅

Ma ne pijem ni ja inace, onako ako je bas neka prigoda, al eto idu sad bozic i nova godina, a ja moram odbivat, a moje cure znaju da ja tesko odbijem kad je neko slavlje hahahha, pa sad smisljam kako se izvuc od svega toga!! 😂😂😂😂
    Meni prvi pregled tek 14.1, i aj ti sad suti, jednostavno se treba ponasat normalno i cekat da prvi pregled prode, al kako neznam. 🤷🤷😂😂😂

e pa to da..to je najgore..ja cu svoju sutra zvat ujutro da cujem kaj ce mi rec

• ivana1411
    22. Prosinac 2019. 20:26

Mana_Mare

ivana1411

Mana_Mare

ivana1411

Mana_Mare

Mana_Mare

ivana1411

Mana_Mare

ivana1411

Cestitam !! 😊😊

Ma ne pijem ni ja inace, onako ako je bas neka prigoda, al eto idu sad bozic i nova godina, a ja moram odbivat, a moje cure znaju da ja tesko odbijem kad je neko slavlje hahahha, pa sad smisljam kako se izvuc od svega toga!! 😂😂😂😂
    Meni prvi pregled tek 14.1, i aj ti sad suti, jednostavno se treba ponasat normalno i cekat da prvi pregled prode, al kako neznam. 🤷🤷😂😂😂

e pa to da..to je najgore..ja cu svoju sutra zvat ujutro da cujem kaj ce mi rec

Mi smo jos friske pa neznamo kako slagati! Da smo mjesec dana u natrag, Bozic bi taman bio prigoda za objavit sretnu vijest, a ovako cekati do sljedece godine, i branit se sutnjom 🙊🙊😁😁

e da jesmo..ali htjelo nas ovaj mjesec..meni taman za zarucnikov 30.ti rodjendan 😍..tesko ce bit branit se sutnjom..na g..... cu progovorit

• ivana1411
    23. Prosinac 2019. 08:55

mi imamo pregled 03.01..rekla je da vec tad moze vidjet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.