Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    30. Prosinac 2019. 21:23

Lux i Bezzo čestitke od srca!!! Kako je lijepo ugledati plusiće, kao da su moji 😂.. nadam se da ću uskoro moći staviti svoj plusić 😊 uredne i školske trudnoće želim!!!

• LUX
    30. Prosinac 2019. 21:24

Okej, neka mi sad netko kaze da li mogu pit SOLGAR FOLATE 400MCG? To mi je dala u ljekarni..

[link=https://lilypie.com][/link]

🌼TiKi🌼
    01. Siječanj 2020. 20:34

Hannica cestitam, pozitivan! Do sad je stoperica vec isparila.
    Lux mozes slobodno. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Arii
    02. Siječanj 2020. 06:24

Pozdrav svima.. Nova sam tu i potreban mi je mali savjet.. 
    Naime radili smo na bebi i menstruacija mi je kasnila 6 dana napravim test pozitivan, jos jedan isto pozitivan. Odem kod doktorice, pozitivno. Da mi da radim test krvi i kaze da radim ultrazvuk u drugom mjesecu. Nakon tjedan ipo dana tj na staru godinu prokrvarim malo, smedje uspwnicena odem na hitnu tamo me drze 7 sati rade papa, briseve, ultrazvuk vanjski unutarnji, krv. Beta 322 a plod se nigdje ne vidi ni unutar maternice ni izvan nje.. Kazu grlic je zatvoren, maternica malo zadebljana ima krvi u rodnici al ne znamo odakle, nasli su samo malu cistu na lijevom jajniku. Posalju me kuci, i kazu da u petak nakon tri dana vadim krv za betu.. Ja i dalje krvarim imam slabe grceve i uz crvenu krv izlaze mali komadici neceg kako bi opisala kao, jetrica valjda.. I kazem sama sebi vjerovatno je spontani..
    Cekam sutra ici za betu i nadam se odmah opet na ultrazvuk..
    Ako ima netko sa slicnom situacijom bila bih zahvalna kad bi me utjesili da ce bar sa mnom bit sve u redu.. Hvala ☺️

Lavica27
    02. Siječanj 2020. 07:36

Pozdrav Arii. Lad sinradila test krvi kod gin koliko ti je bila beta? Jer ispod 1000 ne moze ni vidjeti nista u maternici. Zao mi je zbog krvarenja,trebala bi po meni nazvati svoju dr jer ti je mogla dati utrogestan ili duphastone,  progesteronsku terapiju za očuvanje trudnoce. Ako je ona vidjela trudnocu u maternici a sad nakon krvarenja je bete ,322 onda je u padu i nazalost to nije dobar znak. Sretno....

02. Siječanj 2020. 12:49

Cure koliko je pouzdan clearblue na kojem pise 5 dana ranije?
    Ja imam 4 dana do M i krvari mi ujutro iz nosa dok pusem nos(kazu da je to vrlo rani simptom)tokom dana nista
    I nemam bolne grudi inace imam 10 dana pred M

• Bebac24
    02. Siječanj 2020. 16:15

Marinalin

Cure koliko je pouzdan clearblue na kojem pise 5 dana ranije?
    Ja imam 4 dana do M i krvari mi ujutro iz nosa dok pusem nos(kazu da je to vrlo rani simptom)tokom dana nista
    I nemam bolne grudi inace imam 10 dana pred M

Zapravo sve ovisi o ovulaciji. Ako je ranije pokazati ce + ,ako je bila kasnije mogao bi biti - . Najbolje se strpit jos bar 2 dana

• Arii
    02. Siječanj 2020. 20:50

Lavica27

Pozdrav Arii. Lad sinradila test krvi kod gin koliko ti je bila beta? Jer ispod 1000 ne moze ni vidjeti nista u maternici. Zao mi je zbog krvarenja,trebala bi po meni nazvati svoju dr jer ti je mogla dati utrogestan ili duphastone, progesteronsku terapiju za očuvanje trudnoce. Ako je ona vidjela trudnocu u maternici a sad nakon krvarenja je bete ,322 onda je u padu i nazalost to nije dobar znak. Sretno….

Hvala puno na odgovoru.. Opet od bolova na hitnu, beta se spustila na 80 krvarenje i dalje aktivno, uzeli su uzorak tkiva pa da provjere u labaratoriju, pratimo betu dok ne dode na nulu, receno mi je samo da uzmem neke tablete za bolove i to je to..
    Stvar je u tome da mi nije ni dala da radim ultrazvuk do drugog mjeseca jer je kao rano cekali bi 12 ili 13 tjedan, nego kad sam prokrvarila onda su ga napravili
    Cak prva krvna slika nije mi dala da mi betu vade nego samo krvnu grupu i normalnu krvnu sliku 🙄🙄
    Pomirili smo se da je ova otisla tako da guramo dalje

Lavica27
    02. Siječanj 2020. 21:09

Po meni mijenjaj ginekologicu jer ovo nema veze s pameti... Drzi se,nadam se da bude sve ok!

• Arii
    02. Siječanj 2020. 21:20

Vidi zivim na Novom Zelandu, ovdje je sistem skroz drugaciji, imas svoju doktoricu opce prakse. Ako trebas ginekologa ona te salje u drzavnu bolnicu pa koji te dopadne.. Da, hvala.. nadam se da ce bit sve ok, navodno ce se sve ocistit krvarenjem. 
    Rekla mi je prvi put da sam mlada i zdrava, (25 mi je) po tom je zakljucila da bi moglo bit sve u redu, iako to nema veze s tim... Mislim da cu se sljedeci put nakon ovog potrudit da povedu brigu malo vise. Iako sad me strah i drugog puta da se ne desi isto.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.