Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • caci
    19. Prosinac 2019. 13:40

fluffy, javi kako je proslo. Saljem pozitivne vibracije i vjerujem kako ce sve proci ok🤗❤️ ~~~~~~~~~~~~ 

klupko_srece
    19. Prosinac 2019. 19:30

Mi u utorak imamo prvi pregled. Onda smo 6+1 kakva su vaša Iskustva šta mogu očekivati

Fluffy
    19. Prosinac 2019. 22:40

Caci, hvala 🙂
    Mala, trebala bi se viditi gestacijska vrecica i zumanjcana, plod mozda. Sve ovisi koliko ti traju ciklusi i kakva ti je bila ovulacija. Javi sta kaze dr ☺️☺️

Fluffy
    20. Prosinac 2019. 09:27

Bila na pregledu...sve je u redu 😅 odahnula sam😅. 

• caci
    20. Prosinac 2019. 10:59

bas mi je drago Fluffy, nadam se da ce se tako i nastaviti🤗🤗

• ivana1411
    20. Prosinac 2019. 13:20

bok cure..puno vas citam..e sad..imam pitanje..odnos smo imali za vrijeme plodnih dana.. test je radjen danas..5 dana prije nego bi trebala doc m..jel to pozitivno ili umisljam? posto vec 5 mj radimo na bebi..

• ivana1411
    20. Prosinac 2019. 13:27

neznam kak postavit sliku

• caci
    20. Prosinac 2019. 14:04

ivana1411

odes na stranicu ibb.co i tamo uploadas sliku i onda kopiras link i tu zaljepis 😁

Fluffy
    20. Prosinac 2019. 16:00

Caci, hvala. 🥰

• ivana1411
    20. Prosinac 2019. 22:18

caci

ivana1411

odes na stranicuibb.co i tamo uploadas sliku i onda kopiras link i tu zaljepis 😁

https://ibb.co/fn0M1wD

hvalaaaa 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.