Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivana1411
    23. Prosinac 2019. 11:43

Mana_Mare

ivana1411

mi imamo pregled 03.01..rekla je da vec tad moze vidjet

Pa super, ja se moram jos nacekat 🙄
    Kada ti je bila zadnja M

26.11.

• ivana1411
    23. Prosinac 2019. 11:44

ivana1411

Mana_Mare

ivana1411

mi imamo pregled 03.01..rekla je da vec tad moze vidjet

Pa super, ja se moram jos nacekat 🙄
    Kada ti je bila zadnja M

26.11.

kad sam ju zvala..pita ona mene a kak ste radili test ako ti ne kasni? reko imala sam neki osjecaj pa sam isla is blef..a ona meni pa znala sam ja da ti mene zato zoves..

• zivotuzmemorevrati1
    23. Prosinac 2019. 16:15

pozdrav svima na forumu
    evo mene  s jednim zanimljivim postom,
    ciklusi su mi inace uredni 28-30 dana. ovaj mjesec trebala sam dobiti 20.12. .
    danas menstruacije i dalje nema. prvi test na trudnocu radila sam 17.12 znaci 3 dana prije ocekivane menstruacije samo iz razloga sto sam konstantno bila umorna. test je raden prvim jutarnjim urinom i bio je negativan. I tako prode dan kada bi trebala dobiti menstruaciju ali nje i dalje nema. i danas mi neda vrag mira jer mi 3dana kasni i idem se ja opet popisat na test samo da si olaksam dusu maknem stres i da mi menstuacij prije dode, a kad ono pojavi se kontrolna linija i unutar minute svijetla druga linija. test je raden iza podne . e sad mene zanima da li je koja od vas imala tko svijetlu liniju kada se testirala 3 dan kasnjenja menstruacije. U uputstvima pise da je bilo kakva linija znak trudnoce. i sada ja zakljucujem da sam trudna jer je vidljiva linija roza a ne crvena ko kontrolna linija.sutra rano ujutro planiram se jos jednom testirati kako bi provjerila rezultat. ako opet bude svijetlo ici cu izvditi krv u rano jutro sutra jos dok rade. 

Fluffy
    23. Prosinac 2019. 22:30

Trudnoca je u pitanju. Cim se pojavi bilo kakva linija, nekad je blijeda...nekad izrazenija. Naruci se na pregled i sretno 🥴

Fluffy
    23. Prosinac 2019. 22:30

Ovaj zadnji je trebao biti 😊

• vels23
    24. Prosinac 2019. 01:02

Zdravo cure! Prvo da se izvinim sto pitam ovo pitanje na ovoj temi, nisam htela da pravim novu samo zbog jednog pitanja, tako da svim mamama ili one koje zele to da postanu unapred se izvinjavam! 

Naime, trenutno nemam nikakvu zensku osobu u zivotu blisku, s kojom bi mogla da pricam na ovu temu pa je internet sve sto preostaje. 

Imala sam nezasticene spolne odnose (da, znam, totalno neodgovorno, ali kako je tako je) 
    Tek nakon spolnog odnosa skontala sam da sam u plodnim danima, i da mi na kalendaru pise 2 dana pre ovulacije. Problem je sto mi je to kalendar koji se automatski generise na telefonu, tako da nisam sto posto sigurna da li sam ovaj mesec dobila 10. (Kako pise) ili 8, 9 cak. Znam da je jedan od ta 3 dana sigurno. Dakle ili sam dva dana pre ovulacije trenutno, ili dan pre, ili u krajnjem slucaju mi je ovulacija danas. Bilo kako bilo, popricala sam s partnerom i zbog vidne pristutnosti preejakulacije odlucila sam uzeti Ella tabletu odmah sat vremena nakon odnosa. 

Ali mi svejedno misli nisu spokojne pa zelim da pitam neke od vas koje mozda imaju vise iskustva s ovim, da li sam ‘sigurna’ iako sam mozda u procesu ovulacije. Da li je tableta dovoljna i da ne trebam da se brinem? Pozdrav! 

C1M4
    24. Prosinac 2019. 04:46

vels23

Zdravo cure! Prvo da se izvinim sto pitam ovo pitanje na ovoj temi, nisam htela da pravim novu samo zbog jednog pitanja, tako da svim mamama ili one koje zele to da postanu unapred se izvinjavam!

Naime, trenutno nemam nikakvu zensku osobu u zivotu blisku, s kojom bi mogla da pricam na ovu temu pa je internet sve sto preostaje.

Imala sam nezasticene spolne odnose (da, znam, totalno neodgovorno, ali kako je tako je)
    Tek nakon spolnog odnosa skontala sam da sam u plodnim danima, i da mi na kalendaru pise 2 dana pre ovulacije. Problem je sto mi je to kalendar koji se automatski generise na telefonu, tako da nisam sto posto sigurna da li sam ovaj mesec dobila 10. (Kako pise) ili 8, 9 cak. Znam da je jedan od ta 3 dana sigurno. Dakle ili sam dva dana pre ovulacije trenutno, ili dan pre, ili u krajnjem slucaju mi je ovulacija danas. Bilo kako bilo, popricala sam s partnerom i zbog vidne pristutnosti preejakulacije odlucila sam uzeti Ella tabletu odmah sat vremena nakon odnosa.

Ali mi svejedno misli nisu spokojne pa zelim da pitam neke od vas koje mozda imaju vise iskustva s ovim, da li sam ‘sigurna’ iako sam mozda u procesu ovulacije. Da li je tableta dovoljna i da ne trebam da se brinem? Pozdrav!

Moguce su trudnoce sa predejakulatom, ali uglavnom dragi treba ejakulirati u tebe da bi doslo do trudnoce jer predejakulat sadrzi mali kolicinu spermija.. Popila si i tableti tako da vjerujem da si sigurna😉 No svakako pricekaj mengu cisto da budes eto 100%, ja vjerujem da ce doci, samo se opusti sa ti ne bi kasnila radi stresa haha😊

klupko_srece
    25. Prosinac 2019. 15:39

Sretan Božić🎄 da se javim. Jučer obavila 1 pregled.... Za sad sve ok.  Vidi se žumanjčana...  Ima koga da je u fazi u kojoj sam ja

• zivotuzmemorevrati1
    25. Prosinac 2019. 15:46

samo da s javim. popisala sljedece jutro jos jedan test. ispao jos tmniji. omh nakon toga isla izvadit krv. beta mi je bila 671. sua idem opet vadit posto je danas praznik da vidm dal se dupla normalno. . Prvi pregled tek 09.01. Presretn sam i nadam se da je sve ok :) Sretan i blagoslovjen Bozić svima  i nadam se da ce vecin vas sto prije ugedati plus na testu :)

28. Prosinac 2019. 19:29

Pozdrav, napravila sam test i vidi se slabo neka crtica koja je kasnije nestala. Ne znam jel se to vama ikad događalo. 
    https://ibb.co/VT2N9y0

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.