Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAmica21
    03. Siječanj 2020. 10:10

https://ibb.co/JpBgxWw 
    Drage moje, nakon spontanog u 9. Mjesecu evo mene opet na forumu. Situacija je sljedeća, zadnju menstruaciju sam imala 08.12., ciklusi traju oko 32 dana. 24.12 sam imala pozitivan ovulacijski test. Ja i muž smo imali odnosne ajmo rec svaki dan:-) sada sam kupila clearblue dogitalni test, i koristila ga prvim urinom (ca 5/6 dana prije vještice) i pokazalo je negativno. No poslije sam ga otvorila, rastavila da vidim sta je ispod i vidjela blijedu crticu na slici. Slična Iskustva?  Naravno da cu ponovit test, ali me zanima:) puse 

• Bebac24
    03. Siječanj 2020. 12:00

Jao razvaljivati test 🙈🙈🙈 ta crtica se trebala vidjet i bez da ga razvalite 😂
    Ja sam bila radila na dan ocekivane, u 5 ujutro. Neki obicni. 
    Cekala 5 min i nista. Ljuta otisla spavati. 
    U 7 isla na wc i onako ma ajd da vidim jos jednomto razocaranje. A ono bas ovakva crtica , blijeda blijeda. 
    U 12 isla kupiti digitalni koji pokaze tjedne i za manje od minute pokazao + i 2-3 tjedna 🥰 evo nas u 16 tt 🙂 pa se iskreno nadam da je i vama tako. Ponovite sutra sa nekim drugim. Ovaj nije digitalni ako pokaze crtice. Digitalni vam pokaze plus i tjedne 😉 

MAmica21
    03. Siječanj 2020. 12:08

Bebac24

Jao razvaljivati test 🙈🙈🙈 ta crtica se trebala vidjet i bez da ga razvalite 😂
    Ja sam bila radila na dan ocekivane, u 5 ujutro. Neki obicni.
    Cekala 5 min i nista. Ljuta otisla spavati.
    U 7 isla na wc i onako ma ajd da vidim jos jednomto razocaranje. A ono bas ovakva crtica , blijeda blijeda.
    U 12 isla kupiti digitalni koji pokaze tjedne i za manje od minute pokazao + i 2-3 tjedna 🥰 evo nas u 16 tt 🙂 pa se iskreno nadam da je i vama tako. Ponovite sutra sa nekim drugim. Ovaj nije digitalni ako pokaze crtice. Digitalni vam pokaze plus i tjedne 😉

Znam, ko luđakinja, muž se samo se smije. Meni treba doc za 5 dana i simptoma nemam, osim nekada malo zatezanje u doljnjem dijelu! Ali ni u prošloj trudnoci nisam imala nekih simptoma većih. Hvala na odgovoru i ja cu ponovit za nekoliko dana 😊 sretnu trudnoću ti želim 😘

Hannica0 👧
    03. Siječanj 2020. 13:52

https://ibb.co/JxwfnQT  moj test danas 14 dana nakon ovulacije (aspiracije)

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• ivana1411
    04. Siječanj 2020. 10:08

Mana_Mare

ivana1411

ivana1411

Mana_Mare

ivana1411

mi imamo pregled 03.01..rekla je da vec tad moze vidjet

Pa super, ja se moram jos nacekat 🙄
    Kada ti je bila zadnja M

26.11.

kad sam ju zvala..pita ona mene a kak ste radili test ako ti ne kasni? reko imala sam neki osjecaj pa sam isla is blef..a ona meni pa znala sam ja da ti mene zato zoves..

Ajde drzim fige da sve bude dobro! Eto javi kad prode prvi pregled da znam sto mogu otprilike ocekivat 😁😁

ej..evo da ti se javim bila sam na pregledu jucer..posto mi je 5+3 jos mi fale 2 dana da vidi otkucaje pa me narucila ponovno za 2 tjedna da ih vidimo..sve je proslo ok nist strasno..ko obicni pregled koji ti radi inace..ako si radila papa test u zadnjih godinu dana nece ti ga radit ponovno.. 17.01 idemo opet da vidimo srceko

06. Siječanj 2020. 12:04

Pozdrav, jucer sam radila test dva dana prije očekivane menstruacije i vidi se svijetla crta https://ibb.co/7G5d9L8
    Danas sam ponovno napravila clear blue test i negativan je. Jel moguce da test od jucer nije dobar i da ipak nista od trudnoće? 

• antonia123
    06. Siječanj 2020. 13:15

Pozdrav svima, evo da napisem svoje iskustvo. 
    Prosli mjesec radila sam test na 12dpo i pokazao je blijedu crticu i digitalni 1-2, nakon tri dan prokrvarila, biokemijska... ovaj mjesec, digitalni test danas 2-3 tjedna, prije 2 dana isto digitalni 1-2, ostali testovi debeli plusevi...  nadam se da je ovaj put dobitni!  Sto se tice simptoma, inace me bole ( . )  ( . )  3,4 dana prije menge, ova dva puta, odmah 3 dana namon ovulacije jako bolne, sad vec bol je jaca prema bradavicama, smeta grudnjak smeta majica, okretanje u krevetu bolni, osjecaj velike tezine, tvrde ko kanen i napete...  po tome sam odmah skuzila da sam i ovaj mjesec trudna, i puhanje nosa non stop... ujutro bi ispuhala krv u maramici...  i grlic maternice visoko i jako jako mekano/pufasto. 

2020 👶💙
    03/2023 💔10tt

• Bebac24
    06. Siječanj 2020. 13:26

littlestar13

Pozdrav, jucer sam radila test dva dana prije očekivane menstruacije i vidi se svijetla crtahttps://ibb.co/7G5d9L8
    Danas sam ponovno napravila clear blue test i negativan je. Jel moguce da test od jucer nije dobar i da ipak nista od trudnoće?

Najbolje je digitalni napraviti koj pokaze tjedne u slucaju trudnoce. I inace je bolje sacekati 2 dana kad se beta dupla 🙂 
    Probajte se strpiti sad do srijede pa ako imate di kupite taj digitalni. Sretno

• antonia123
    06. Siječanj 2020. 13:28

littlestar13

Pozdrav, jucer sam radila test dva dana prije očekivane menstruacije i vidi se svijetla crtahttps://ibb.co/7G5d9L8

Mozda je biokemijska...Mozda test nije dobar... svasta moze biti, pricekaj jos koji dan i ako ne dobijes, opet napravi test... nadam se da je trudnica, sretno i javi 

2020 👶💙
    03/2023 💔10tt

06. Siječanj 2020. 14:39

Hvala vam cure, ponovit cu test za dva dana ako prije ne dobijem. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.