Jel itko radio Duchesse test za trudnoću prije M?
Ja nisam ali ti preporucam nemoj Clearblue, test stvarno prikazuje svakakve sjene 🤔
On je zaista tocan ali nekako lako prevari 😏
Ja još uvijek nisam dobila, ne znam sta cekam sa testom vise 😂
Mozda da uzmes onaj first sign ili geratherm oni su dosta osjetljivi 😊
Ma ja luda…danas mi 5 dana prije M, sutra 4 pa se tješim da će neki jeftiniiji pokazati s obzirom da ako bude negativan da ne kupujem skupi
Znam vjerujem ti, takva sam i ja, onda jos pola dana sjedim i gledam u test 😂
Ne bi li sta opazila 😂😂
Znas sta mozda da pricekas bar 3 dana do M pa uradi test, dok ne bude bas dan kad bi trebala dobit uvijek moze pokazat krivo, pa se samo razocaras ..
Ja cu sada kupit mislim digitalni, jer ono stvarno mi dosta kasni ali mi je O bila kasnije pa se tjesim da je test krivo pokazao 😏🙏
Ma obavezno ti uzmi digitalni, ako je O bila kasnije..tada je digitalni pouzdaniji, barem mi tako ginić rekao…al ja sirota ni ne mogu dočekati da kasni…nekako ne bi uzimala neki skupi koji su osjetljiviji pa da dobim - …kupila sam sada duchesse u kaze da se radi najranije na dan izostanka…hm, dođe mi da ga popiškim ujutro pa šta bude…13kn nije strahota, a možda me i iznenadi..mada sumnjam.
Tebi držim fige 🤞🤞❤
Daa istina, pa kako bude 🤗
Pa probaj napraviti, ali ako bude u slucaju negativno onda sigurno ponovi nakom sto ti zakasni, tada ce bit puno pouzdanije 🙏
Hvala tii, i ja tebii, obaveznoo javii 🤞🏻💕
Jel itko radio Duchesse test za trudnoću prije M?
Ja nisam ali ti preporucam nemoj Clearblue, test stvarno prikazuje svakakve sjene 🤔
On je zaista tocan ali nekako lako prevari 😏
Ja još uvijek nisam dobila, ne znam sta cekam sa testom vise 😂
Mozda da uzmes onaj first sign ili geratherm oni su dosta osjetljivi 😊
Ma ja luda…danas mi 5 dana prije M, sutra 4 pa se tješim da će neki jeftiniiji pokazati s obzirom da ako bude negativan da ne kupujem skupi
Znam vjerujem ti, takva sam i ja, onda jos pola dana sjedim i gledam u test 😂
Ne bi li sta opazila 😂😂
Znas sta mozda da pricekas bar 3 dana do M pa uradi test, dok ne bude bas dan kad bi trebala dobit uvijek moze pokazat krivo, pa se samo razocaras ..
Ja cu sada kupit mislim digitalni, jer ono stvarno mi dosta kasni ali mi je O bila kasnije pa se tjesim da je test krivo pokazao 😏🙏
Ma obavezno ti uzmi digitalni, ako je O bila kasnije..tada je digitalni pouzdaniji, barem mi tako ginić rekao…al ja sirota ni ne mogu dočekati da kasni…nekako ne bi uzimala neki skupi koji su osjetljiviji pa da dobim - …kupila sam sada duchesse u kaze da se radi najranije na dan izostanka…hm, dođe mi da ga popiškim ujutro pa šta bude…13kn nije strahota, a možda me i iznenadi..mada sumnjam.
Tebi držim fige 🤞🤞❤
Daa istina, pa kako bude 🤗
Pa probaj napraviti, ali ako bude u slucaju negativno onda sigurno ponovi nakom sto ti zakasni, tada ce bit puno pouzdanije 🙏
Hvala tii, i ja tebii, obaveznoo javii 🤞🏻💕
Naravnoo..🤞🙏💟
https://ibb.co/TB4nVr4
Negativnoo.. ali 4 dana prije M..tjesim se 💓
Nikolina, moguce nesto da bude, pricekaj jos koji dan :D drzim fige da nam se pridruzis na ljetnim bebicama 😁
Ma ja mislim da je prerano pa je zato negativno, nista nije gotovo ❤
Meni danas test negativan, imam sve simptome trudnoce doslovno ni naznake da ce M doci, ali stvarno mi dosta kasni a test negativan.. 😔
Ma ja mislim da je prerano pa je zato negativno, nista nije gotovo ❤
Meni danas test negativan, imam sve simptome trudnoce doslovno ni naznake da ce M doci, ali stvarno mi dosta kasni a test negativan.. 😔
Najbolje ginekologu otići ❤
Vidite li vi nestoŽene zašto ne mogu postaviti sliku?
Idi ni ibb.co tamo upload sliku i tu zalijepi link 😊
Drage moje trazim savjet od vas...
☺️☺️
M i ja zelimo bebicu vec par mjeseci ali do toga još nije doslo. Situacija je sljedeća:
Vjestica mi je kasnila 2 dana, treci dan ujutru pojavio mi se braon sekret u vrlo maloj kolicini.. citala sam da je to implatacijsko krvarenje. Navečer tog istog dana prokrvarim ali ne obilno, vec znatno manje za razliku od menstruacijskog krvarenja.
Krvarenje je trajalo do sutra ujutru.. bolovi su bili blagi, tzv. Tupi bolovi , slicno mens.bolovima🤔
Radila sam test za trudnoću, ali mi je pokazalo -.
Najviše me je zacudilo sto je krvarenje trajalo 1 dan, a osjećaj totalno cudan. Malo nervoze, ucestalo mokrenje, umor, i dalje tup bol 😒 i sve tako u krug.
Poslije par dana opet sam radila test za trudnoću i opet je pokazao -. 😭
Da naglasim prije 3 mjeseca sam isla gin. i nalaz apsolutno uredan.
Sta vi mislite? Od krvarenja je proslo 4 dana, pa da li da cekam par dana da prodje da ponovo pravim test ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji