Curke..ajde molim Vas vaš savjet. Frendica je ostala trudna, a prekinula je s dečkom. Roditeljima se boji reći jer se boji da bi ju tražili da pobaci.
Imate neki savjet?
Curke..ajde molim Vas vaš savjet. Frendica je ostala trudna, a prekinula je s dečkom. Roditeljima se boji reći jer se boji da bi ju tražili da pobaci.
Imate neki savjet?
Mozda se pomire...
I moja je frendica tako i nije zbala kako rec starcima.
pa se on opet uselio k njoj za 10 dana i evo rodila je prije 2 dana 👌
Imate neki savjet?
Mozda se pomire…
I moja je frendica tako i nije zbala kako rec starcima.
pa se on opet uselio k njoj za 10 dana i evo rodila je prije 2 dana 👌
A neće. Već mu je davala tisuće šansi, a on nju vrijeđa, omalovažava i govori kako mora biti samo doma...čim izađe odma ga "vara"( to on zabrijava)
Trebam dobiti mengu za2 dana dali je moguće da sam trudna jer imam dosta simptoma za pomenutu ili da čekam izostanak mens.
Beba
Trebam dobiti mengu za2 dana dali je moguće da sam trudna jer imam dosta simptoma za pomenutu ili da čekam izostanak mens.
Pricekaj, svasta je moguce😊 ali zasto sumnjati na trudnocu ako jos nije zakasnila menga bez obzira na simptome😊 simptomi menge i trudnoce su vrlo slicni😊
Jel itko radio Duchesse test za trudnoću prije M?
Ja nisam ali ti preporucam nemoj Clearblue, test stvarno prikazuje svakakve sjene 🤔
On je zaista tocan ali nekako lako prevari 😏
Ja još uvijek nisam dobila, ne znam sta cekam sa testom vise 😂
Mozda da uzmes onaj first sign ili geratherm oni su dosta osjetljivi 😊
Ja nisam ali ti preporucam nemoj Clearblue, test stvarno prikazuje svakakve sjene 🤔
Ma ja luda...danas mi 5 dana prije M, sutra 4 pa se tješim da će neki jeftiniiji pokazati s obzirom da ako bude negativan da ne kupujem skupi
Ma ja luda…danas mi 5 dana prije M, sutra 4 pa se tješim da će neki jeftiniiji pokazati s obzirom da ako bude negativan da ne kupujem skupi
Znam vjerujem ti, takva sam i ja, onda jos pola dana sjedim i gledam u test 😂
Ne bi li sta opazila 😂😂
Znas sta mozda da pricekas bar 3 dana do M pa uradi test, dok ne bude bas dan kad bi trebala dobit uvijek moze pokazat krivo, pa se samo razocaras ..
Ja cu sada kupit mislim digitalni, jer ono stvarno mi dosta kasni ali mi je O bila kasnije pa se tjesim da je test krivo pokazao 😏🙏
Ma ja luda…danas mi 5 dana prije M, sutra 4 pa se tješim da će neki jeftiniiji pokazati s obzirom da ako bude negativan da ne kupujem skupi
Znam vjerujem ti, takva sam i ja, onda jos pola dana sjedim i gledam u test 😂
Ne bi li sta opazila 😂😂
Znas sta mozda da pricekas bar 3 dana do M pa uradi test, dok ne bude bas dan kad bi trebala dobit uvijek moze pokazat krivo, pa se samo razocaras ..
Ja cu sada kupit mislim digitalni, jer ono stvarno mi dosta kasni ali mi je O bila kasnije pa se tjesim da je test krivo pokazao 😏🙏
Ma obavezno ti uzmi digitalni, ako je O bila kasnije..tada je digitalni pouzdaniji, barem mi tako ginić rekao...al ja sirota ni ne mogu dočekati da kasni...nekako ne bi uzimala neki skupi koji su osjetljiviji pa da dobim - ...kupila sam sada duchesse u kaze da se radi najranije na dan izostanka...hm, dođe mi da ga popiškim ujutro pa šta bude...13kn nije strahota, a možda me i iznenadi..mada sumnjam.
Tebi držim fige 🤞🤞❤
Sortiraj odgovore
Najstariji