Drage moje trazim savjet od vas…
☺️☺️
M i ja zelimo bebicu vec par mjeseci ali do toga još nije doslo. Situacija je sljedeća:
Vjestica mi je kasnila 2 dana, treci dan ujutru pojavio mi se braon sekret u vrlo maloj kolicini.. citala sam da je to implatacijsko krvarenje. Navečer tog istog dana prokrvarim ali ne obilno, vec znatno manje za razliku od menstruacijskog krvarenja.
Krvarenje je trajalo do sutra ujutru.. bolovi su bili blagi, tzv. Tupi bolovi , slicno mens.bolovima🤔
Radila sam test za trudnoću, ali mi je pokazalo -.
Najviše me je zacudilo sto je krvarenje trajalo 1 dan, a osjećaj totalno cudan. Malo nervoze, ucestalo mokrenje, umor, i dalje tup bol 😒 i sve tako u krug.
Poslije par dana opet sam radila test za trudnoću i opet je pokazao -. 😭
Da naglasim prije 3 mjeseca sam isla gin. i nalaz apsolutno uredan.
Sta vi mislite? Od krvarenja je proslo 4 dana, pa da li da cekam par dana da prodje da ponovo pravim test ili?
Najbolje da posjetiš ginekologa, možda te pošalje da izvadiš betu. Samo se nemoj živcirati, da si ne nagomilaš stres, jer onda će sve biti duplo teže.
🙏🙏🤞
💟
Ovako imala sam odnose dok su mi plodni dani i sad nakon sto su prosla dva dana od toga osjecam nekakvu mucninu glavobolju i povisenu temperaturu pravila sam test i bio je negativan..molim pomoc
Ovako imala sam odnose dok su mi plodni dani i sad nakon sto su prosla dva dana od toga osjecam nekakvu mucninu glavobolju i povisenu temperaturu pravila sam test i bio je negativan..molim pomoc
Pa kako ces radit test dva dana nakon odnosa? Test se radi ako ti menga zakasni, ovo ti je mozda neka viroza.. Napravi test kad ti menga zakasni😊
Pa kako ces radit test dva dana nakon odnosa? Test se radi ako ti menga zakasni, ovo ti je mozda neka viroza.. Napravi test kad ti menga zakasni😊
Temperatura nije velika i ne traje dugo svega par sati isto kao i mucnina bez povracanja ne znam sta sa mislim.
Koliko dana nakon izostanka se može raditi test? Meni su ciklusi 24-27 dana 😊
Koliko dana nakon izostanka se može raditi test? Meni su ciklusi 24-27 dana 😊
Mozes odmah na prvom danu kašnjenja :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Temperatura nije velika i ne traje dugo svega par sati isto kao i mucnina bez povracanja ne znam sta sa mislim.
Mozes mislit bilo sto, ali ne i da si vec trudna😊 a temperatura da jesi trudna bi bila stalno blago povisena, a ne par sati i doduse, temperatura ce ti i biti blago povisena kroz ciklus te ona pada par dana prije dolaska menge😊
Cima svaka tebi cast na zivcima😂
Znaci zeno😂 ja razumijem da zene nesto ne znaju i ne osudujem nikog jer ne znam ni ja sve, ali da s ovakvim osnovnim stvarima nisu upoznate, meni to nije jasno🤔 sad, ili su vrlo vrlo mlade ili ne znam gdje je greska😅 meni je ovo u rangu onoga kad zene stave sliku digitalnog testa koji pokazuje minus, a ove joj pisu "nije ispravan, radi novi" jer ne znaju kako izgleda ni minus ni plus na tom testu😂
Ma *ebes mi sve al ja osudjujem da imas iznad 18 i ne znaš faking ciklus kako izgleda i da ne mozes test radit dva dana iza ovulacije, niti biti trudna. Ovo za digitalni😂 pptpisujem!
Sortiraj odgovore
Najstariji