Vidis sad kontam, crtica se pojavila i prije pet min, a pozitivna. Nakon 10-15 minuta se ne ocitava. Znaci briga te sto je nastala, sve dalje ne vrijedi ocitavati. Vidjet ces da si trudna :D de uslikaj nam i sad test da vidimo
https://ibb.co/8MFyf0t
Cure sto mislite o ovom testu 🤔❤
Joj ak je kinez ne mislim nis. Vidi se sjena da i izgleda kao pozitivan al najbolje otidi u dm muller ili apoteku kupi neki tast ak je ovo kinez i uradi ga. Ima dosta zena da su dobile pozitivan test a bio je kineski. Tak da. Ja ti drzim 🤞da je T u pitanju 😁
Htjela sam rec dobile su ➕a nisu bile trudne. Ak nije kinez onda cestitam trudna si 😁😉
Ja mislim da budem uzela sad onaj clearblue digitalac 🤔
Vidis sad kontam, crtica se pojavila i prije pet min, a pozitivna. Nakon 10-15 minuta se ne ocitava. Znaci briga te sto je nastala, sve dalje ne vrijedi ocitavati. Vidjet ces da si trudna :D de uslikaj nam i sad test da vidimo
Nisam doma sada pa budem uslikala kad se vratim hehe 😁
https://ibb.co/8MFyf0t
Joj ak je kinez ne mislim nis. Vidi se sjena da i izgleda kao pozitivan al najbolje otidi u dm muller ili apoteku kupi neki tast ak je ovo kinez i uradi ga. Ima dosta zena da su dobile pozitivan test a bio je kineski. Tak da. Ja ti drzim 🤞da je T u pitanju 😁
Valentina, ako je rana trudnoca, tesko da digitalac pokaze pregnant 1-2,tako obicno pokazuje, ili 2-3 weeks. Bolje onda clearblue sa plusem. Ili jednostavno first sign, po iskustvima jedni su od najboljih
E ako nisi doma, taman uzimaj usput jos jedan i radi, ne piski naskoro, cuvaj urin za testic, uiiiii drzim figgeeeee, a trudna si vjerujem 😁
Nikolina, gravignost sam nekoliko puta koristila prije prve trudnoce, uvijek bio negativan jer nisam bila trudna, djeluju uredu, meni su uvijek tacno pokazivali. Sta vise, voljela sam kod njih sto nikad nisu pokazivali neku evaporacijsku crticu :)
Nikolina, gravignost sam nekoliko puta koristila prije prve trudnoce, uvijek bio negativan jer nisam bila trudna, djeluju uredu, meni su uvijek tacno pokazivali. Sta vise, voljela sam kod njih sto nikad nisu pokazivali neku evaporacijsku crticu :)
Nekako je ekonomično s njim probati u trenutku kad smo nestrpljive 😅
Ja mislim da budem uzela sad onaj clearblue digitalac 🤔Vidis sad kontam, crtica se pojavila i prije pet min, a pozitivna. Nakon 10-15 minuta se ne ocitava. Znaci briga te sto je nastala, sve dalje ne vrijedi ocitavati. Vidjet ces da si trudna :D de uslikaj nam i sad test da vidimo
Nisam doma sada pa budem uslikala kad se vratim hehe 😁https://ibb.co/8MFyf0t
Ovo je test iz dm-a onaj first sign pa sam mislila da je on ajmo reć dobar 😋🤞🏻
Ak je iz dm-a onda super 👍👍 onda je to to...za svaki slucaj probaj sa jos jednim al nemoj digitalca. Niti ovu trakicu. Ima drugih. Sretno i drzim 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji