eto meni je danas 10 dan poslje O..
mogla bih ja sutra napravit test😂
Javi jel +… koliko ti je dana do menge? 😁
Nista...napravila test nula bodova 🙈🙈😥
Nista…napravila test nula bodova 🙈🙈😥
Ponovi 14 dana nakon O..to meni moj ginekolog savjetovao
Nista…napravila test nula bodova 🙈🙈😥
Ponovi 14 dana nakon O..to meni moj ginekolog savjetovao
Ok.
hvala na savjetu meni je dana 10 il 11 dan nakon O🥰
No malo sam zbunjena, piše očitajte test poslije 5 minuta, ovo se pojavilo i prije, no nemojte ocitavati nakon 10 min, i nakon nekih 15, 20 minuta ta se crtica vise ne vidi 😥
No malo sam zbunjena, piše očitajte test poslije 5 minuta, ovo se pojavilo i prije, no nemojte ocitavati nakon 10 min, i nakon nekih 15, 20 minuta ta se crtica vise ne vidi 😥
Pa vidi se neka svjetla linija.
A koliko imas do M ili ti kasni?
Kasni 4 dana 🤔
Uzivo se bas bas vidjela dosta, samo me muci to sto je nestala nakon 15-20 min 😥
Kasni 4 dana 🤔
Uzivo se bas bas vidjela dosta, samo me muci to sto je nestala nakon 15-20 min 😥
Ako piše nakon 5min onda sve iznad 5minuta ne vrijedi...a to što je nestalo nema veze.
Ponovi za koji dan da budeš 100% 🤞🤞
Valentina cudno bas ako je nestalo, al ja mislim da je to pozitivno, jer bas se lijepo vidi, aj ponovo jos jedan 😁
Dobar dan,
Imam pitanje. Kasne mi 2 dana. Danas sam napravila test i prva slika je rezultat iste sekunde, druga 5 min nakon. Test inace kaze da se sve nakon 5min ne ocitava.
Kako vam se ovo cini?
Imam lagane mucnine, i nemam klasicne pms simptome koje inace imam.
https://imgbb.com/upload
Uploadaj ovdje sliku,pa kopiraj i zalijepi ovdje na forumu
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji