nema smisla se živcirati....što se prije smiriš i riješiš stresa prije će ti se dogoditi ono što želiš..
provjeri si malo cikluse...da li su uvijek isti ili se mjenjaju...možda je i tu problem ako nisu uvijek isti...
s druge strane...živciranjem i plaćem nećeš ništa postići...kad se smiriš i opustiš i na neki naćin prestaneš razmišljati onda će se dogoditi...vjeruj mi tako se meni dogodilo...
znam da te misli ubijaju i da se svaki mjesec nadaš, ali probaj da to ćim manje utječe na tebe...
želim ti plusić ko kuća veliki idući ciklus...
Hvala cure moje…pokusat cu bar manje mislit o tome..i ne zivcirat se vise…od sad idem na ono "sta bude,bude"..
Mama2,aj mi reci odakle ti toliki optimizam?
Moze mala pomoc jer sam skroz zbunjena? Jucer su mi dosli testici s neta pa sam probala jedan cisto iz znatizelje. Bio mi je 17. dc, popodnevni urin i pojavi se slaba roza druga crtica ali vidljiva, a ja sooook! Ne vjerujem jer je tek trebala proci ovulacija. Danas 18. dc ponovim test s jutarnjim urinom i opet isto. Probat cu staviti i sliku ;) zadnja menstruacija je bila ista kao i svaka do sada, bolna i jako obilna pa me ovo sad zbunjuje. Sto mislite? Ovo bi mi bila prva trudnoca pa nemam iskustva...
Moren@ kazu da je crtica crtica bila ovakva ili onakva.
Test ne daje lazno pozitivan rezultat vec poszoji samo lazno negativan.
I zato.... CESTITAM
morena, jesi sigurna da su testovi za trudnoću a ne ovulacijske trakice?
i meni je to malo hm, hm jelte....17dc pa već trudnoća, to znači da je ovulacija i oplodnja trebala bit najkasnije 8-9 dan ciklusa
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji