Moze mala pomoc jer sam skroz zbunjena? Jucer su mi dosli testici s neta pa sam probala jedan cisto iz znatizelje. Bio mi je 17. dc, popodnevni urin i pojavi se slaba roza druga crtica ali vidljiva, a ja sooook! Ne vjerujem jer je tek trebala proci ovulacija. Danas 18. dc ponovim test s jutarnjim urinom i opet isto. Probat cu staviti i sliku ;) zadnja menstruacija je bila ista kao i svaka do sada, bolna i jako obilna pa me ovo sad zbunjuje. Sto mislite? Ovo bi mi bila prva trudnoca pa nemam iskustva...
Optimizam?
Hm…..
Jednostavno je koliko i nije
Optimizam je ovdje prijelazan. Uhvati se cura koje su takve i vrijeme leti
Sad znam o cem si pricala...jucer sam se sa sestrom izvela u grad..shopping,kavica,setnja,pricanje,suncee...skroz sam se opustila i nisam vise razmisljala o nicem...mislim da bi tako trebala malo vise puta i da ce bit sve oke..
Moren@ i ja ti zelim svu srecu
Cure molila bi malu pomoc,m mi kasni 4 dana i maloprije sam napravila test jer nisam mogla cekati do jutra i pojavile su mi se dvije jake roze crtice...ono sto sam napravila od uzbudjenja je da sam malo presla onu granicnu liniju kad sam stavljala u casicu pa me zanima jel to moze utjecati na crtice? Inace mi je ovo prvi test i prva trudnoca
Sortiraj odgovore
Najstariji