Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maja777
    16. Ožujak 2015. 09:01

nema smisla se živcirati....što se prije smiriš i riješiš stresa prije će ti se dogoditi ono što želiš..
    provjeri si malo cikluse...da li su uvijek isti ili se mjenjaju...možda je i tu problem ako nisu uvijek isti...

s druge strane...živciranjem i plaćem nećeš ništa postići...kad se smiriš i opustiš i na neki naćin prestaneš razmišljati onda će se dogoditi...vjeruj mi tako se meni dogodilo...

znam da te misli ubijaju i da se svaki mjesec nadaš, ali probaj da to ćim manje utječe na tebe...

želim ti plusić ko kuća veliki idući ciklus...

bebica0306
    16. Ožujak 2015. 12:39

Hvala cure moje…pokusat cu bar manje mislit o tome..i ne zivcirat se vise…od sad idem na ono "sta bude,bude"..

Mama2,aj mi reci odakle ti toliki optimizam? 

• Moren@
    17. Ožujak 2015. 22:58

Moze mala pomoc jer sam skroz zbunjena? Jucer su mi dosli testici s neta pa sam probala jedan cisto iz znatizelje. Bio mi je 17. dc, popodnevni urin i pojavi se slaba roza druga crtica ali vidljiva, a ja sooook! Ne vjerujem jer je tek trebala proci ovulacija. Danas 18. dc ponovim test s jutarnjim urinom i opet isto. Probat cu staviti i sliku ;) zadnja menstruacija je bila ista kao i svaka do sada, bolna i jako obilna pa me ovo sad zbunjuje. Sto mislite? Ovo bi mi bila prva trudnoca pa nemam iskustva...

• mama@
    18. Ožujak 2015. 08:40

Moren@ kazu da je crtica crtica bila ovakva ili onakva.
    Test ne daje lazno pozitivan rezultat vec poszoji samo lazno negativan.
    I zato.... CESTITAM

cipelica
    18. Ožujak 2015. 08:46

morena, jesi sigurna da su testovi za trudnoću a ne ovulacijske trakice?
    i meni je to malo hm, hm jelte....17dc pa već trudnoća, to znači da je ovulacija i oplodnja trebala bit najkasnije 8-9 dan ciklusa

• mama@
    18. Ožujak 2015. 08:49

Ili je M bila kroz trudnocu

cipelica
    18. Ožujak 2015. 08:57

mama2

Ili je M bila kroz trudnocu

moguće i to, ali onda bi druga crtica bila jaka i tamna, a ona bi bila sad već 5tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani