Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dada43
    13. Ožujak 2015. 18:39

hvala vam svima i svakom zelim od <3 II sutra radim novi test javim rezultate

• mama@
    15. Ožujak 2015. 13:32

Zelim bebicu 
    samo ne gubi volju ni strpljenje... Docekat ces svoje dvije crtice skupa s nama 

• mama@
    16. Ožujak 2015. 08:59

Lakse je kad se isplaces.... samo treba sto prije prihvatiti stvari kakve uistinu jesu. Vjeruj mi, prolazim kroz isto sto i ti. Nazalost, ali tako je. Pozitiva, pozitiva, zen 

maja777
    16. Ožujak 2015. 09:01

nema smisla se živcirati....što se prije smiriš i riješiš stresa prije će ti se dogoditi ono što želiš..
    provjeri si malo cikluse...da li su uvijek isti ili se mjenjaju...možda je i tu problem ako nisu uvijek isti...

s druge strane...živciranjem i plaćem nećeš ništa postići...kad se smiriš i opustiš i na neki naćin prestaneš razmišljati onda će se dogoditi...vjeruj mi tako se meni dogodilo...

znam da te misli ubijaju i da se svaki mjesec nadaš, ali probaj da to ćim manje utječe na tebe...

želim ti plusić ko kuća veliki idući ciklus...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.