Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lola4
    07. Travanj 2015. 18:59

Evo da se javim nakon dugog vremena oporavka od ekstrauterine i izrađenog jajovoda, trudni smo 6 tjedana i sve je za sada u redu,  u četvrtak idemo vidjeti malo srčeko kako kuca....  Samo pozitivne misli i sve je u redu...  Hvala svima na podršci...  Pusa

Gogach
    17. Travanj 2015. 20:43

Moje iskustvo sa testerom PrimaStick je prošao vrlo neslavno.
    On ima vrlo vidljivu evaporacijsku crtu koja u ovim našim situacijama  bude "slamka spasa" i nada da smo uspjele ovaj put, pa si mislim: sigurno je beta mala…Zato je tako svijetla…
    Uglavnom, mislim da PrimaStick neću više kupovati. 
    Tko želi lažnu nadu?

... na kraju ipak bude dobro, ako još nije dobro znači da nije kraj.

lioness2
    22. Travanj 2015. 15:21

ja sam kupila prvo clearblue - pokazao gotovo odmah crticu. nakon nekoliko dana sam ponovila još jednom, čisto za svaki slučaj prije odlaska ginekologu, s popodnevnim urinom, ali ovaj puta s jeftinim testom iz DM-a. također pokazao odmah u roku 5 sekundi, vrlo debelu crticu!

lioness2
    22. Travanj 2015. 20:32

svakako javi imamo li još jednu trudnicu u klubu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.