Evo samo da se javim… jucer sam radila test,,. Tocnije nijh 3! Dva neka jeftina od 15 kn(gravidnost mini) i intimplus od nekih 60-tak kn… i svi su pokazali plusic tj dve crtice odmah,nakon par sekundi… nakon zanci samo 2 dana kasnjenja m. Tako eto… ja sam presretna,trebam cekat nekih 20-tak dana za gin pregled,al ja se samo nadam da ce mi gin samo potvrdit i da ce bit sve ok… A vama drage zene takodjer od srca zelim da sto prije ugledate plusic!
čestitam i sretno vam!!
Kada sam saznala da sam trudna radila sam test na trudnicu za 50 kn navecer i odmah nakon sekunde je pokazao dvije crtice. No nisam imala mira te sam drugi dan kupila novi i popodne napravila test isto je odmah nakon pokazao plusic. Kasnije za par dana potvedeno i kod ginekologa rrudna mjesec i pol. I evo rodila sam prije 6 mjeseci prelijepog deckica. Drzite se drage cure. Svakoj zelim da imate plusic na testu
Najljepši dani u životu svake žene - http://trudnoca22.blogspot.com/
Napravila onaj dan popodne test, odmah su se pojavile dvije crtice Tako da sam se odmah naručila za uzv kod gin :) Nego, pitala sam sestru preko telefona, rekla mi je da mogu počet pit elevit (što i jesam), no šogorica mi je rekla da bi trebala pit baš folnu kiselinu, a elevit kasnije... Savjeti? :D
Napravila onaj dan popodne test, odmah su se pojavile dvije crtice Tako da sam se odmah naručila za uzv kod gin :) Nego, pitala sam sestru preko telefona, rekla mi je da mogu počet pit elevit (što i jesam), no šogorica mi je rekla da bi trebala pit baš folnu kiselinu, a elevit kasnije… Savjeti? :D
dobro pitanje. meni je moj ginekolog odma preporučija prenatal, dok je mojoj prijateljici njen reka samo folnu prva 3mj. ja otkad smo počeli radit na bebi pijem prenatal - twinlabow ne elevit - svi oni sadrže u sebi folnu uz sve ostale vitamine i minerale. mislim da nećeš pogriješiti s elevitom, pa vidi s gin na pregledu šta će ti reć. a imaš i temu https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/vitamini-i-minerali-u-trudnoci-88 ako te zanima detaljnije čestitam i dobro nam došla!!
Sortiraj odgovore
Najstariji