I ja sam radila Clearblue, s prvom jutarnjom mokraćom, na 14dpo (prema mjerenju bazalne) i bio je veliki debeli plus.
Evo samo da se javim... jucer sam radila test,,. Tocnije nijh 3! Dva neka jeftina od 15 kn(gravidnost mini) i intimplus od nekih 60-tak kn... i svi su pokazali plusic tj dve crtice odmah,nakon par sekundi... nakon zanci samo 2 dana kasnjenja m. Tako eto... ja sam presretna,trebam cekat nekih 20-tak dana za gin pregled,al ja se samo nadam da ce mi gin samo potvrdit i da ce bit sve ok... A vama drage zene takodjer od srca zelim da sto prije ugledate plusic!
Evo samo da se javim… jucer sam radila test,,. Tocnije nijh 3! Dva neka jeftina od 15 kn(gravidnost mini) i intimplus od nekih 60-tak kn… i svi su pokazali plusic tj dve crtice odmah,nakon par sekundi… nakon zanci samo 2 dana kasnjenja m. Tako eto… ja sam presretna,trebam cekat nekih 20-tak dana za gin pregled,al ja se samo nadam da ce mi gin samo potvrdit i da ce bit sve ok…A vama drage zene takodjer od srca zelim da sto prije ugledate plusic!
čestitam i sretno vam!!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Pozdrav svima!
Zadnja m mi je bila 1.1. i 26. sam radila test, First sign, i pojavila mi se bijeda crtica, ciklus mi varira uglavnom 27-29 dana, mislila sam danas jos jedan napravit. Jel ovaj sto sam radila 26. ipak bio prerano? :)
kris555, i ja sam radila First Sign, dva dana prije izostanka menstruacije i pojavila mi se jako blijeda crtica. A i jako blijede crtice su pozitivan test. Tako da... čestitam.
Ali da ti bude mirno srce napravi još jedan test i sigurno će linija biti tamnija (tako sam i ja napravila).
Iskreno se nadam da nije lazno pozitivan :) Napravit cu jos jednom danas, bas sam kupila test, ovaj put clearblue.. Ako je pozitivan odmah se naručujem kod gin :D
Test ne može bit lažno pozitivan..samo lažno negativan :) Sretno! :*
btw ja sam kupila samo jedan test i to onaj neki digitalni koji pokazuje i koliko si trudna.. platila sam ga oko 70kn.. neki dan sam vidjela da ga imaju za kupit i u DM-u.. ma odmah je pokazao + i 3+ trudnoće
Napravila onaj dan popodne test, odmah su se pojavile dvije crtice Tako da sam se odmah naručila za uzv kod gin :) Nego, pitala sam sestru preko telefona, rekla mi je da mogu počet pit elevit (što i jesam), no šogorica mi je rekla da bi trebala pit baš folnu kiselinu, a elevit kasnije... Savjeti? :D
Napravila onaj dan popodne test, odmah su se pojavile dvije crticeTako da sam se odmah naručila za uzv kod gin :) Nego, pitala sam sestru preko telefona, rekla mi je da mogu počet pit elevit (što i jesam), no šogorica mi je rekla da bi trebala pit baš folnu kiselinu, a elevit kasnije… Savjeti? :D
dobro pitanje. meni je moj ginekolog odma preporučija prenatal, dok je mojoj prijateljici njen reka samo folnu prva 3mj. ja otkad smo počeli radit na bebi pijem prenatal - twinlabow ne elevit - svi oni sadrže u sebi folnu uz sve ostale vitamine i minerale. mislim da nećeš pogriješiti s elevitom, pa vidi s gin na pregledu šta će ti reć. a imaš i temu https://klokanica.24sata.hr/forum/trudnoca/trudnoca-38/vitamini-i-minerali-u-trudnoci-88 ako te zanima detaljnije
čestitam i dobro nam došla!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji