Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mustra
    28. Svibanj 2019. 21:10

mustra

anja12587

mustra

anja12587

jutros sam napravila sa prvim jutarnjim i pokazao mi je plus pa sam isla vidit kako radi ginekolog tetsam tamo napravila test pa mi je negativan sta sad da radim moze pomoc

Tako ti je meni bilo..5 testova sam napravila, tri pozitivna, dva negativna. Još se lijepo izmjenjivali pozitivan i negativan tako da sam bila skroz zbunjena.S tim da sam prvi test radila kad mi je kasnila 5 dana, i svejedno negativni.
    Ako možeš, odi vaditi betu iz krvi. Ja sam na kraju to napravila.

kasbi mi 15 dana jesi na kraju ostala trudna

Jesam! Sad sam 8+2, bila na uzv, cula i srceko i nadam se da ce sve biti ok dalje!😃😃

Javljaj situaciju😃

Grizli
    28. Svibanj 2019. 22:02

anja12587

zanima me dali ste odmah imale problema s mokrenjem tj dali ste od samog početka ucestalo mokrile jer mene tjera svaki 20 min

Pa ja idem mozda nesto cesce na wc, al ne bas tako cesto. Jesi rekla gin taj problem sa mokrenjem? Jesu te pregledali? Sretno! 

Mony28
    29. Svibanj 2019. 03:05

baby0109

Mony28

Pozdrav mame:)
    Nova sam, zanima me dali ste ikada pravile ranije test? Trebam dobiti 1.5. I uvijek su mi redovite i evo radimo na bebi ci, prva dva puta iz prve smo uspjeli :) a ja sad nemogu docekati. Imate li iskustva? Radila sam prije na dan kad bi trebala dobiti i bio je plusic. Hvala :

Ja sam radila 4 dana prije M i vidila se svijetla druga crta,koja je svakim drugim danom bila sve tamnija. Na kraju sam uradila clearblue digital..on pokaze i tjedne sto mi je super

Hvala baby0109:) ujutro cu napraviti pa cemo vidjeti. Imam bolove neke grcice kao da cu svaki cas dobit a to mi je inace dan pred mengu dan... Mozda samo ranije dobijem, :( nadam se da necu 

Mony28
    29. Svibanj 2019. 10:26

Jutro svima:) napravila sam prvi jutarnji sa trakicama, bio je negativan.. :( ali sam primjetila i 3,4 smede tockice.. Ako mi je o bila 14.5.,trebam dobiti 1.5 postoji li ipak mogucnost T? Ili bi mi sad vec trebao pokazati test osjetljivosti 25? Hvala na odgovorima :) 

• anja12587
    29. Svibanj 2019. 10:30

Grizli

anja12587

zanima me dali ste odmah imale problema s mokrenjem tj dali ste od samog početka ucestalo mokrile jer mene tjera svaki 20 min

Pa ja idem mozda nesto cesce na wc, al ne bas tako cesto. Jesi rekla gin taj problem sa mokrenjem? Jesu te pregledali? Sretno!

nisam naručena sam 4.6 

tinika
    29. Svibanj 2019. 11:21

Ja od pocetka mokrim cesto, cak svakih 20 minuta kao ato kazes..

PatyDi
    29. Svibanj 2019. 11:38

Mony28

Jutro svima:) napravila sam prvi jutarnji sa trakicama, bio je negativan.. :( ali sam primjetila i 3,4 smede tockice.. Ako mi je o bila 14.5.,trebam dobiti 1.5 postoji li ipak mogucnost T? Ili bi mi sad vec trebao pokazati test osjetljivosti 25? Hvala na odgovorima :)

Ma najbolje ti je pričekati prvi dan nakon što ti kasni pa da si sigurna da nećeš dobiti. Ti tragovi mogu biti implatancijsko krvarenje ili ćeš dobiti. Ako radite na bebi, nadam se da je ovo prvo Ja sam ga radila idući dan kad mi je kasnila i to u podne i sva 3 su bila plus....

PatyDi
    29. Svibanj 2019. 11:40

anja12587

Grizli

anja12587

nisam naručena sam 4.6

U prvom tromjesečju sam bila i ja jako često na wc-u. Pogotovo po noći, čak po 4-5 puta, nekad i više. Ako nema peckanja ili bolova, onda je to normalno.

• anja12587
    29. Svibanj 2019. 13:47

DijMar

anja12587

Grizli

anja12587

nisam naručena sam 4.6

U prvom tromjesečju sam bila i ja jako često na wc-u. Pogotovo po noći, čak po 4-5 puta, nekad i više. Ako nema peckanja ili bolova, onda je to normalno.

nema peckanja niti bolova jedino sta kad mokrim mo se zna desiti da izmokrim par kapi 

PatyDi
    29. Svibanj 2019. 14:06

anja12587

DijMar

anja12587

Grizli

anja12587

nisam naručena sam 4.6

nema peckanja niti bolova jedino sta kad mokrim mo se zna desiti da izmokrim par kapi

Pa to je normalno radi širenja maternice po malo i hormona i svega što trudnoća donosi hehe, bolje ići kad god treba nego držati (ja sam to često radila pa me znalo boljeti)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.