Pozdrav svima,na dan ovulacije po kalendaru mi je bila ovulacija 10.05 imali smo odnose .Radimo na bebi . Kasni mi 4 dana uradila sam test al je negativan,ali nije prva jutarnja mokraca. Imam osecaj kao da cu sada da dobijem,nikada mi nije kasnilo ovoliko.
Meni je svaki pokazao da sam trudna i onaj od 12 kn i od 40, tako da to nema veze jer svaki pokaze ako se radi o trudnoci i evo jos koji dan i moj malisan stize😊
jutros sam napravila sa prvim jutarnjim i pokazao mi je plus pa sam isla vidit kako radi ginekolog tetsam tamo napravila test pa mi je negativan sta sad da radim moze pomoc
Tako ti je meni bilo..5 testova sam napravila, tri pozitivna, dva negativna. Još se lijepo izmjenjivali pozitivan i negativan tako da sam bila skroz zbunjena. S tim da sam prvi test radila kad mi je kasnila 5 dana, i svejedno negativni.
Ako možeš, odi vaditi betu iz krvi. Ja sam na kraju to napravila.
Pozdrav mame:)
Nova sam, zanima me dali ste ikada pravile ranije test? Trebam dobiti 1.5. I uvijek su mi redovite i evo radimo na bebi ci, prva dva puta iz prve smo uspjeli :) a ja sad nemogu docekati. Imate li iskustva? Radila sam prije na dan kad bi trebala dobiti i bio je plusic. Hvala :
Meni je svaki pokazao da sam trudna i onaj od 12 kn i od 40, tako da to nema veze jer svaki pokaze ako se radi o trudnoci i evo jos koji dan i moj malisan stize😊
Ne bi se složila... kod prve trudnoće sam kupila neka dva britanska, nijedan nije bio pozitivan, osjetljivost 10 mIU, a beta isti dan 22,7.(4d prije očekivane M). Na dan ocekivane veza 163 mIU a taj test opet negativan. Posvadjal se s njihovom korisnickom sluzbom😂 Nakon toga clearblue odmah pozitivan. U prošloj trudnoći koja je nažalost završila u 13.tjednu je bio pozitivan na dan očekivane M i kineski s ebaya i clear blue. I sad jucer/prekjučer 2 dana prije očekivane M dva First sign duo blaaaaaaaaaago pozitivni (obavila sam sliku jutros) A danas ujutro dan prije M odmah clear blue lijepo pozitivan. Dosta sam čitala protiv clear blue ali meni se zasad pokazao uvjerljivo najbolji.
Pozdrav mame:)
Nova sam, zanima me dali ste ikada pravile ranije test? Trebam dobiti 1.5. I uvijek su mi redovite i evo radimo na bebi ci, prva dva puta iz prve smo uspjeli :) a ja sad nemogu docekati. Imate li iskustva? Radila sam prije na dan kad bi trebala dobiti i bio je plusic. Hvala :
Ja sam radila 4 dana prije M i vidila se svijetla druga crta,koja je svakim drugim danom bila sve tamnija. Na kraju sam uradila clearblue digital..on pokaze i tjedne sto mi je super
jutros sam napravila sa prvim jutarnjim i pokazao mi je plus pa sam isla vidit kako radi ginekolog tetsam tamo napravila test pa mi je negativan sta sad da radim moze pomoc
Tako ti je meni bilo..5 testova sam napravila, tri pozitivna, dva negativna. Još se lijepo izmjenjivali pozitivan i negativan tako da sam bila skroz zbunjena.S tim da sam prvi test radila kad mi je kasnila 5 dana, i svejedno negativni.
kasbi mi 15 dana jesi na kraju ostala trudna
Anja12587 za to sto ti kasni 15 dana crtica bi trebala vec biti jaka na testu koji si radila kod ginekologa koliko sam shvatila i bio je negativan. Ja imam jako ruzna iskustva sa clearblue testovima i bas tim sto si slikala. Jedno pokazao lazno pozitivan test, jedno bio neki cudan vec kod otpakiravanja al svejedno ga napravila i isto pokazao neki plus na kraju ispalo oba puta da nisam trudna. A jedno bila teudna napravila test bio negatovan nakon 4 dana kasnjenja. Ponovila s njime nakon 2 dan ai dalje negativan i na kraju skuzila da sam trudna bila tek sad sam dosla na hitnu sa krvarenjem groznim. Tako da osobno mrzim te testove. Bolji su mi geratherm iz ljekarne ili oni od mullera. Sad sam imala punu ladicu kineskih neki bezveznih po par kuna i pokazao mi plus 4 dana prije menge.
zanima me dali ste odmah imale problema s mokrenjem tj dali ste od samog početka ucestalo mokrile jer mene tjera svaki 20 min
Tako ti je meni bilo..5 testova sam napravila, tri pozitivna, dva negativna. Još se lijepo izmjenjivali pozitivan i negativan tako da sam bila skroz zbunjena.S tim da sam prvi test radila kad mi je kasnila 5 dana, i svejedno negativni.
kasbi mi 15 dana jesi na kraju ostala trudna
Jesam! Sad sam 8+2, bila na uzv, cula i srceko i nadam se da ce sve biti ok dalje!😃😃
Sortiraj odgovore
Najstariji