Testovi za trudnoću

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kika28
    25. Studeni 2018. 14:16
    Curke, šta kažete? Radila sam ga dva i pol dana prije očekivane menge. Pila klomifene od 2.do 5.dana zadnje menge i nekako sam imala osjećaj da sam trudna.  Bijeli iscjedak već 10 dana, bolovi kao pred mengu. Trudimo se od veljače ove godine i nije bilo sreće. Od problema sa štitnjačom do pcos
    Curke, šta kažete? Radila sam ga dva i pol dana prije očekivane menge. Pila klomifene od 2.do 5.dana zadnje menge i nekako sam imala osjećaj da sam trudna.  Bijeli iscjedak već 10 dana, bolovi kao pred mengu. Trudimo se od veljače ove godine i nije bilo sreće. Od problema sa štitnjačom do pcos
    kika28
    25. Studeni 2018. 14:26

Ps. Ta blijeda crta se pojavila nakon manje od minute 

Timi95
    25. Studeni 2018. 14:56

Cestitam 😍

barbiemama
    25. Studeni 2018. 15:26

pozitivan test. čestitam 😊

kika28
    25. Studeni 2018. 15:50

Jao 😊 da li da napravim još jedan kada bude kasnila par dana ili da odmah dogovorim termin kod ginekologa? Još uvijek ne mogu vjerovati 

barbiemama
    25. Studeni 2018. 16:00

mislim da je trudnoća premala da bi ginekolog nešto vidio. eventualno odi u lab izvaditi betu, nakon što ti menga službeno zakasni. po vrijednostima bete ćeš znati i biti sigurna. 

kika28
    25. Studeni 2018. 16:27

Hvala puno na odgovorima :) kada je najbolje kod ginekologa? 

• Marta2801
    26. Studeni 2018. 09:01

Drage moje čitam vas neko vrijeme. Imam pitanjce. Radila sam 3 testa i na sva 3 plus ko kuća. E sad jutros sam radila opet četvrti Gerathermov i debeli minus. Za 3 dana trebam dobiti. Jel moguće da su ova tri lažno pozitivna? 2 clearblue 1 intim plus.  Imam već  bebača od 3 godine i  sad imam isti osjećaj da sam trudna kao s njim kad sam bila.

• Marta2801
    26. Studeni 2018. 09:03

kika28

Hvala puno na odgovorima :) kada je najbolje kod ginekologa?

Sačekaj otprilike 5ti tjedan. Meni se gest. Vidila sa 5 tjedana beta bila pozitivna 3 dana prije očekivane m i naravno pozitivan kućni test. Držim fige ❤️

kika28
    26. Studeni 2018. 09:36

Hvala :) sada sam navodno kao 4+2, kako oni to računaju od prvog dana zadnje menge. Treba to sve skupa poloviti. Danas ću napraviti još jedan pa se nadam da bude isto očitao 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.