Svekrva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    09. Prosinac 2014. 12:26

Veza koja bi pukla radi odnosa prema drugima puca jedino ako od samog pocetka nije jaka. Slazem se s Cloudy. 
    :) Jednako kako zelim da se odnosi muz prema meni tako I zelim da se odnosi prema svojoj mami, jer je zena njegova majka I imam postovanje prema njoj. Nije ni muzevima lako s te strane. 

Jednog cu dana I ja biti svekrva,  svekriva 

14.06.2014. L ♥

• Nutella
    09. Prosinac 2014. 13:12

jedno je sigurno STO DALJE TO BOLJE.ja sam sad jako daleko od svojih i sve su mi drazi i drazi

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Lollypop
    23. Siječanj 2015. 17:45

Moj svekar i svekrva su stari ko biblija i senilni. Stalno se ponavljaju, govore price od prije 30 i nesto godina (dobili su mm dosta kasno) i uvjereni su da je to bilo jucer i posvadali bi se da dokazu da je "to tako a ne onako i vi sigurno nas zelite prevariti jer nas smatrate starima". 

Kao da je mene briga je li "bicikla koju je svekar kupio mm ko nova jos na tavanu, ili je mm kupio novu". Jer u njihovoj glavi ta bicikla je kupljena jucer, a ne prije 30god i u meduvremenu se nije raspala i nije bacena u smece i nije kupio mm novu. I nema veze sto im on govori da to nije bicikla koju je vozio kao dijete...mislim gluposti. 

Ista stvar za kreveticem za dijete. U njihovoj glavi to je sasvim dobar krevetic. NEMA VEZE STO JE KUPLJEN PRIJE 30 godina I U MEDUVREMENU JE CAMIO I TRUNUO U SUPI. Jer oni su "na sjenu spavali kad su bili djeca".

Ono sto je zalosno je da "vegeta teorem" vrijedi za SVE. Cak kada su u drugom gradu svekar zove mm i govori mu koje boje laminate da kupi za NASU sobu za kucu u kojoj MI zivimo (doduse njihovoj kuci) i KOJE MI placamo. Totalno je prosvikao. 

Nikakve koristi od njih nece bit, osim financijske. Barem neke.

Drago mi je da je mm svjesan toga, pa ih ignorira u 80% slucajeva. Ovih 20% je onaj dio svakog covjeka koji vjeruje da mozda ima jos nade u normalnost i koji ih na racun ljubavi nekad i poslusa i onda pojede g**** i vratimo se na pocetak.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

ELLY
    05. Veljača 2015. 13:38

Moja sebe samu smatra najboljom osobom na svijetu. Samo ona je sposobna rijesiti bilo koji problem, jer sve najbolje zna. Ako joj kazes nesto kontra odmah digne nos. Sretna je samo kaka se sve vrti oko nje. Sve mora znati i za sve dijeliti netrazene savjete.
    Inace pricuva mi djecu i ispece kolace!!!

MarinaMery
    05. Veljača 2015. 17:48

Za 2 mjeseca imamo svatove. Zajedno sa svojima sam sredila vikendicu koju mi je tata prepisao. Svekrva me ne moze pogledati od kada sam rekla da nema sanse da zivimo s njima. 
    No dobro, boli me briga za nju. Moj dragi je hm..kako da kazem..cudan. Nece nikada da im se suprostavi. Uvijek moram ja. 
    Njegova sestra, koja ima 16 godina, 2puta u tjednu prespava u stanu. 
    Dakle mi za 2 mjeseca imamo svatove i ja moram dolaziti kod svojih spavati jer u stanu imamo kauc na razvlacenje.
    Meni ne pada na pamet da poslije svatova ona dolazi tako prespavati. 
    Molim vas pomozite. Jer mi je dosta toga. Dodje mi da i njega i sve njih otpilim i odem zivjeti sama s djetetom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.