Ja sam jučer od svoje na ručku saznala da imam budžet od 4tisuće za kolica! Žena me iznenadila ajme, još mi je rekla da će na nama dat keš na ruke da možemo šta oćemo s tim novcem, pa da mi radimo kako oćemo.. Stvarno me to iznenadilo, ne zato što nisam očekivala, jesam, ali zbog financijskog stanja u obitelji koje nije takvo da neko može toliko iskeširat.. eto stvarno me žena spasila muke po kolicima. I još mi je spakirala jedno 3 kila divljih kupina i nekakve sokove prirodne od aronije i cikle za željezo, i još mi je dala 100 kuna jer mi nije stigla kupit voća!! A nosim već njeno šesto unuče, znači da žena voli svoje neviste i da ih cijeni i prezahvalna sam na njoj..Sara, nemoj se ljutit, ali nakon sto si se ozenila, mozes jedino ocekivati nesto od svog supruga, jer ste samo ti i tvoj suprug odgovorni za financijsko stanje svoje obitelji u kojoj na svijet donosite nove zivote, zapitaj se dali je tvoja svekrva toliko darezljiva i na neki nacin prikriva financijsku situaciju tvog muza, koji je mozda financijski zakazao prema vasoj obitelji u kojoj stvarate djecu?Hahaha pa meni je ovaj tvoj komenatar presmiješan! Po ovome ne bi trebalo prihvaćati nikakve darove jer nisu od mog supruga? Bi li od svojih roditelja trebala prihvatiti poklonit za bebu? A što se tiče svekrve I komentara da prikriva financijsku situaciju mog muža?? Hahaha pa valjda ja znam kakva je NAŠA financijska situacija pošto živimo zajedno (sami) bolje od ikoga drugog. I nisam se oženila nego udala :)
i meni je ovo smješno... tak je meni djed moj rekao da si nađemo kolica koja želimo i on će ih za prvu praunuku kupit... to valjda isto ne valja...
šakom i kapom naravno sam mislila … stalno se vraćam na tvoje komentare i čitam ponovo ispočetka i ne vjerujem.. hahaha baš si me nasmijao/la
) izvisio bome ne bi... možda bi se malo posvađali da je na njihovoj strani, a ne mojoj, al da bi zbog toga pukla veza ne bi... bome sam imala pred par godina jako jako kritičnu situaciju u vezi... već smo bili i prekinuli... pa ovo pa ono, ali na kraju smo ipak skupa...i eto... nekih četiri godine nakon toga dolazi nam bebica... ja tvrdim da smo mi jedno za drugo i mislim da nema toga što bi nas razdvojilo... pogotovo ne odnosi prema starcima bili moji ili njegovi
Veza koja bi pukla radi odnosa prema drugima puca jedino ako od samog pocetka nije jaka. Slazem se s Cloudy.
:) Jednako kako zelim da se odnosi muz prema meni tako I zelim da se odnosi prema svojoj mami, jer je zena njegova majka I imam postovanje prema njoj. Nije ni muzevima lako s te strane. Jednog cu dana I ja biti svekrva, svekriva
14.06.2014. L ♥
Moj svekar i svekrva su stari ko biblija i senilni. Stalno se ponavljaju, govore price od prije 30 i nesto godina (dobili su mm dosta kasno) i uvjereni su da je to bilo jucer i posvadali bi se da dokazu da je "to tako a ne onako i vi sigurno nas zelite prevariti jer nas smatrate starima". Kao da je mene briga je li "bicikla koju je svekar kupio mm ko nova jos na tavanu, ili je mm kupio novu". Jer u njihovoj glavi ta bicikla je kupljena jucer, a ne prije 30god i u meduvremenu se nije raspala i nije bacena u smece i nije kupio mm novu. I nema veze sto im on govori da to nije bicikla koju je vozio kao dijete...mislim gluposti. Ista stvar za kreveticem za dijete. U njihovoj glavi to je sasvim dobar krevetic. NEMA VEZE STO JE KUPLJEN PRIJE 30 godina I U MEDUVREMENU JE CAMIO I TRUNUO U SUPI. Jer oni su "na sjenu spavali kad su bili djeca".Ono sto je zalosno je da "vegeta teorem" vrijedi za SVE. Cak kada su u drugom gradu svekar zove mm i govori mu koje boje laminate da kupi za NASU sobu za kucu u kojoj MI zivimo (doduse njihovoj kuci) i KOJE MI placamo. Totalno je prosvikao. Nikakve koristi od njih nece bit, osim financijske. Barem neke.Drago mi je da je mm svjesan toga, pa ih ignorira u 80% slucajeva. Ovih 20% je onaj dio svakog covjeka koji vjeruje da mozda ima jos nade u normalnost i koji ih na racun ljubavi nekad i poslusa i onda pojede g**** i vratimo se na pocetak.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Za 2 mjeseca imamo svatove. Zajedno sa svojima sam sredila vikendicu koju mi je tata prepisao. Svekrva me ne moze pogledati od kada sam rekla da nema sanse da zivimo s njima.
No dobro, boli me briga za nju. Moj dragi je hm..kako da kazem..cudan. Nece nikada da im se suprostavi. Uvijek moram ja.
Njegova sestra, koja ima 16 godina, 2puta u tjednu prespava u stanu.
Dakle mi za 2 mjeseca imamo svatove i ja moram dolaziti kod svojih spavati jer u stanu imamo kauc na razvlacenje.
Meni ne pada na pamet da poslije svatova ona dolazi tako prespavati.
Molim vas pomozite. Jer mi je dosta toga. Dodje mi da i njega i sve njih otpilim i odem zivjeti sama s djetetom.
Moras reći mužu da to ne želiš, treba vam malo mira i samoće...on joj to treba obrazloziti, jer ako se ti umjesas neces biti u milosti ni mame ni seke.
Svekrvu ce proci to sto ne zivite skupa, a tebe nikad ako budete skupa!
I nije mi jasno zasto mala spava kod vas ..izlazi vanka, pa da mama ne zna koliko?
Sortiraj odgovore
Najstariji